1. InsideGamer Update: De eerste update van 2013

InsideGamer Update: De eerste update van 2013

Vanaf nu gaan we vanaf de redactie om de zoveel tijd proberen door middel van een InsideGamer Update jullie op de hoogte te houden van alle zaken waar wij mee bezig zijn. Dit omdat we zien dat er bij jullie onze bezoekers veel vragen zijn omtrent de huidige ontwikkelingen van IG4.

Begin dit jaar schreef IG-member Gozert een uitstekend artikel over InsideGamer 4 en de gevolgen voor de community. Daarin gaf hij op een zeer onderbouwende wijze kritiek op de website. Deze kritiek hebben wij ter harte genomen en als leidraad gebruikt voor een aantal (toekomstige) plannen. Een aantal dingen zijn snel te realiseren, sommige zijn lastiger om te realiseren en daarom op de technische planning gezet voor het komende jaar.

Video

Naast de feedback die we van Gozert hebben gehad, hebben jullie ons vorig jaar laten weten dat jullie graag onze video items anders zouden zien. Hiermee maken we op het moment grote stappen. De eerste is met de nieuwe manier waarop we Uitgespeeld presenteren. De feedback daarop is veelvuldig en goed en zorgt er voor dat we ons zelf kunnen blijven verbeteren. Daarnaast hebben jullie ons laten weten dat jullie graag meer video reviews op de site willen zien, ook dit is een belangrijk speerpunt dit jaar op het gebied van video.

Membercontent

Een andere grote verandering die we hebben ingevoerd is dat we op de voorpagina meer aandacht geven aan hetgeen dat in de community speelt. Zo zijn er verschillende fora-topics zoals het Wie is de Mol-topic en het IGF Film Top 100-topics die we door middel van content extra aandacht geven. Ook hebben we hier en daar wat membercontent gepusht op de voorpagina. En dit willen we nog vaker gaan doen. Heb jezelf een boeiend topic geopend of een geniaal memberartikel geschreven, stuur dan even een PM naar Lotte om haar te tippen.

Moderating Frontpage en Meldhokken op forum

Iets wat niet direct opvalt, maar we wel hebben doorgevoerd is dat we nu een betere controle op de frontpage doorvoeren. Er zijn meer redactieleden en moderators die we de rechten hebben gegeven om de kwaliteit in de reacties op een hoog niveau te houden.

Verder willen we vandaag aankondigen dat Wessel Schillemans per direct het aanspreekpunt gaat zijn voor de InsideGamer-community op het forum. Wessel pakt deze taak op om zo de wensen en de problemen die de community heeft beter in kaart te brengen en er zo voor te zorgen dat InsideGamer in 2013 een betere communityplek wordt dan dat het in 2012 was.

Velen zullen Wessel kennen als Wexxle. In die hoedanigheid spamt hij al jaren het forum onder en heeft hij zover wij kunnen nakijken haast elk jaar de prijs van ‘Beste Redactielid’ bij de InsideGamer Forum-verkiezingen geworden. Dus als je met een vraag zit, een opmerking hebt of een probleem hebt ondervonden, dan kun je Wessel heel gemakkelijk een PM sturen. Uiteraard kun je ook nog altijd terecht op het Forum Meldhok en Frontpage Meldhok. Wij wensen Wessel veel succes met deze belangrijke missie en hopen dat we samen er voor kunnen zorgen dat 2013 een onvergetelijk jaar wordt.

Profiel en communitypagina

Met deze pagina’s zijn we naar aanleiding van jullie feedback en het artikel van Gozert teruggegaan naar de tekentafel en was het de bedoeling dat we de aanpassingen vandaag in het technische team zouden bespreken. Door de sneeuwval en de ellende voor het vervoer is dat nu naar eind deze week verplaatst. We houden je op de hoogte.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wessel succes, dat wordt een drukte ;)

 • Top! Goed bezig InsideGamer. :)  En zullen we het weerwolf topic gaan promoten op de frontpage?! :'D

 • Liever niet, dan heb je mensen die zich inschrijven en vervolgens niks meer van zich laten horen, zoals we nu ook al hebben.

 • Het was niet bepaald serieus Pascal. Ik stuur nu al een PM of 50 per dag. :lol:

 • Laat maar weten als jullie een nieuwe ronde starten, je loopt dan wel inderdaad het risico dat mensen inderdaad dan zich inschrijven en niks meer laten horen, maar als je het op de frontpage wil hebben stuur me een PM

 • We kunnen het altijd een keer proberen Lotte. Kijken wat er van komt. Over 2 weken heb ik toch weer teveel vrije tijd. :P

 • Yes is goed laat maar weten :) erg leuk spel trouwens weerwolven, misschien moet ik zelf ook maar eens meedoen :)

 • Ik wil zelf ook meedoen :( . Maar als ik op "forum" klikt krijg ik een lege pagina…. :P

 • Ik wil zelf ook meedoen :( . Maar als ik op "forum" klik, krijg ik een lega pagina :p .

 • Moet je ook eens stoppen met jailbait posten in de slowchat, pannekoek.

 • Wil je mij tzt pm'en Lolloller? Heb het vroeger vaak irl. gespeeld maar het lijkt me fantastisch om ook eens aan een forumvariant mee te doen!

 • @Scaevola hahaha :P zal geen jailbait meer posten. Haters. Ik had al een maand geen jailbait meer gepost voordat ik gebanned was hoor :P .

 • Wolven FTW!!!! Fucking verslavend man… :D  En doe gewoon eens mee LieveLotje :P

 • geen FP reclame alsjeblieft :O

 • Aan één Metalalala hebben we genoeg ;)

 • De kikker.

 • Handig zo'n update! Veel succes redactie!

 • Heeft mijn geschreeuw voor een aanspreekpunt voor de community toch geholpen. Gefeliciteerd Wessel. Goed persoon om die functie te vervullen, actief in de community en staat dicht bij de redactie. Iemand die zijn handen uit de mouwen gaat trekken voor de community. Blij om te horen.  Nu nog ervoor zorgen dat de moderators vervangen worden door een groep jongere moderators die wel kunnen denken vanuit een beleid en niet vanuit hun eigen mening en grote kans dat het toch nog goed gaat komen.

 • Je kunt je gewoon bij mij melden als je een probleem hebt. Dit soort sneren gaat je weinig opleveren. Ik help je graag verder, absoluut.  Buiten dat, er staat al sinds jaar en dag een beleid online, dat in het verleden met grote regelmaat is aangescherpt. Redelijk onomstreden, voor zover dat kan. Iedere member kan elke mod op basis van dat beleid aan spreken, of het bij een administrator aankaarten, als hij het ergens niet mee eens is.  Dit is dus een uitnodiging.

 • Ik heb je een pm verstuurd, bedankt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren