1. Scheur in juni over Mugello in MotoGP 13

Scheur in juni over Mugello in MotoGP 13

Ontwikkelaar Milestone heeft vandaag aangekondigd dat het werkt aan MotoGP 13 en dat die game in juni uitkomt.

Daarmee neemt de ontwikkelaar het stokje over van Capcom, dat een aantal jaar samen met Monumental Games heeft geprobeerd de serie weer op de kaart te zetten. Iets dat jammer genoeg nooit echt is gelukt, waardoor het scheuren over het legendarische Mugello een stuk minder leuk was dan in de Xbox-tijd, toen THQ nog verantwoordelijk was voor de serie.

In MotoGP 13 beleef je het volledige MotoGP 2013-seizoen. Je hoeft dus niet langer meer op een update halverwege het jaar wachten om met de juiste rijders op de juiste motoren rond te scheuren. Naast de MotoGP-classe is het ook mogelijk om in de Moto2- en Moto3-classes uit te komen. Verder is het in de game mogelijk om bepaalde racemomenten uit het verleden opnieuw te beleven.

Ontwikkelaar Milestone is verder bekend van de Super Bike-serie en heeft onlangs WRC 3 uitgebracht. Bij de aankondiging is ook een eerste teaser verschenen. Deze is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Gezien de kwaliteit van WRC3 zal deze ontwikkelaar de franchise ook niet doen herrijzen…

  • Geen MotoGP meer voor mij dus, gezien de ontwikkelaar.

  • Instant buy! Must have! Puur door de ontwikkelaar!

  • Eindelijk dus weer eens een knappe motogp ik heb 09/10 geprobeerd maar dat vond ik toch echt niks en wachte er toen maar weer dat er eens een knappe kwam zoals deze hoogst waarschijnlijk zal worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren