1. Stilte na de storm: Starbreeze kondigt Storm aan

Stilte na de storm: Starbreeze kondigt Storm aan

Ontwikkelaar Starbreeze heeft vorige week zijn website geüpdatet, waarbij het tussen neus en lippen door het nog niet aangekondigde Storm in de lijst met te verschijnen titels heeft geplaatst.

Over Storm is weinig meer bekend dan dat het een coöperatieve sciencefiction first-person shooter is. Mogelijk gaat het om Cold Mercury, een titel oorspronkelijk bedoeld als free-to-play game werd ontwikkeld. Later sprak Starbreeze zich echter uit tegen free-to-play als distributiemodel. Daarna heeft niemand nog iets van het project vernomen.

Wij kunnen deze manier van 'aankondigen' overigens wel waarderen. Het is weer eens wat anders dan een bombastische conferentie, een overdreven CGI-trailer of een mysterieuze tweet!

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

  • Riddick was goed, maar daarna niet zo heel veel meer van deze ontwikkelaar vernomen eigenlijk. Hopen dat dit wat wordt en fijn dat ze zich tegen F2P hebben uitgesproken. Het is de verloedering van de industrie.

  • Vergeet The Darkness 1 niet :)

  • Ze maakten Syndicate die vorig jaar uitkwam ;-)

  • sceince-fiction first person shooter… Die hadden we gelukkig nog niet.

  • Oh wat creatief met de titel… Hulde :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren