1. GTA 5 - Alles over GTA 5

GTA 5 - Alles over GTA 5

GTA 5

Welkom op deze GTA 5 overzichtspagina, waar je alles over Grand Theft Auto V vindt. Of het nou de nieuwste GTA 5 Trailer, het laatste GTA 5 News of de GTA 5 Screenshots, op deze overzichtspagina vind je alles wat je moet vinden over GTA 5!

GTA 5 Trailer

Elke keer dat er een GTA 5 Trailer wordt uitgebracht, staat de wereld even stil. Iedereen heeft het dan over de nieuwste GTA 5 Trailer. Op dit moment zijn er twee trailers beschikbaar. Deze GTA 5 Trailers kun je hieronder bekijken.

De eerste trailer

De tweede trailer

GTA 5 releasedate

GTA 5 komt op 17 september 2013 voor de Xbox 360 en PlayStation 3 uit. Dat is wat later dan de geplande lente-release, maar het uitstel wordt gedaan om zo de game nog beter te maken dan dat hij al is.

GTA 5 Screenshots

Naast de GTA 5 Trailers zijn er uiteraard ook een berg aan GTA 5 Screenshots uitgebracht. Tot nu toe zijn de screenshots vooral bedoeld om het sfeertje van de game goed over te brengen. Zo zien we bijvoorbeeld een prachtig uitzicht vanuit een helikopter en een kabbelend beekje vanuit een vliegtuig.

Er zijn al een heleboel GTA Screenshots verschenen. Bekijk ze allemaal op de GTA Screenshots pagina.

GTA 5 Artwork

In de loop der tijd zijn er flink wat kunstwerkjes verschenen van GTA V. Het is de stijl zoals we dat van de Grand Theft Auto-serie kennen; een lekkere cleane look, en een hoog comicgehalte. Deze prachtige platen hebben we hier bijeen gezet, zodat je kunt genieten van al dat moois!

Pikante dame wordt gearresteerd

Close-up van desbetreffende dame

Trevor poseert op een quad

De drie hoofdpersonages na een overval

Zonsondergang in Vinewood

De Vinewood-letters

Franklin met Rotweiler

Strandbezoekster met parodie op iPhone

De heren klaar voor een nieuwe opdracht

Michael, Franklin en Trevor op een rijtje

GTA 5 Characters

In GTA V spelen we voor het eerst met meerdere hoofdpersonages: drie om wel te verstaan. Ten eerste Michael, een succesvolle bankovervaller in het verleden, maar heeft het inmiddels met de FBI op een akkoordje gegooid. In GTA V lijkt hij alle afspraken te strepen, en weer het criminele circuit in te duiken. Het tweede markante figuur is Trevor; vroeger als militair piloot actief, maar intussen meer verdwaald geraakt in allerlei duistere praktijken. Samen met Michael vormde hij al een sterk boevenduo. Ten slotte is daar nog Franklin. Een relatief jonge vent die het moet hebben van zijn fraudetrucjes en het stelen van de mooiste auto’s. Deze drie mannen uit de onderwereld vormen in GTA V een groep om wederom te moorden, te stelen en te bedriegen.

GTA 5 Cars

Wie GTA zegt, zegt kekke auto’s. In deel vijf is dat uiteraard niet anders. De exacte namen van de bolides zijn nog niet bekend, maar dat is geen reden om niet van al dat moois te genieten!

Eén van de stoere sportwagens

Een auto uit GTA IV die ook verschijnt in deel vijf

Ook convertibles zijn in de straten te bekennen

Chique opties zijn er uiteraard ook

GTA 5 demo

Op dit moment zijn er nog geen plannen voor een GTA 5 Demo en eerlijk gezegd kunnen we het ons ook niet voorstellen dat die uiteindelijk komt. De wereld van GTA 5 is namelijk enorm groot en het lijkt ons niet logisch om een klein stukje in een demo te stoppen. Dus als je op zoek bent naar een GTA 5 Demo, kun je beter stoppen met zoeken!

GTA Forum

GTA 5 is een fantastische game om het met andere mensen over te hebben. Discusseren over wat de nieuwste screenshots betekenen of wat jij als enige in de laatste trailer hebt gespot. Of wat te denken over hoe bepaalde uitspraken van ontwikkelaars beoordeel moeten worden. Op het InsideGamer zijn er op dit moment twee topics waarin dat kan. Voor de PlayStation 3-bezitters hebben we dit GTA 5 Forum topic. Xbox 360-bezitters kunnen op dit GTA 5 Forum topic terecht.

GTA 5 Limited Edition

Op moment van schrijven heeft ontwikkelaar Rockstar nog geen Limited Edition of een Special Edition van GTA 5 aangekondigd. Wel verwachten we nog iets speciaals, daar we ook een speciale editie van GTA IV hebben mogen verwelkomen. Binnenkort meer.

GTA 5 Pre Order

GTA 5 is nu al bij verschillende webshops te preorderen. Bekijk hier de winkels die hem aanbieden en voor welke prijs.

Winkeloverzicht

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren