1. Meer dan Games: BioShock Infinite krijgt prequel e-book

Meer dan Games: BioShock Infinite krijgt prequel e-book

Ter ere van BioShock Infinite verschijnt binnenkort het e-book BioShock Infinite: Mind in Revolt. Dit boek van circa 30 pagina's is vanaf 12 februari exclusief te koop voor Amazon's Kindle. Het boek werd geschreven door Joe Fielder en Ken Levine, respectievelijk schrijver en director van de game.

BioShock Infinite: Mind in Revolt speelt zich af voor het verhaal in de game en vertelt onder andere het achtergrondverhaal van een van de BioShock Infinite-personages: Daisy Fitzroy. “Nadat we BioShock Infinite officieel aankondigden hebben onze fans om meer informatie over Columbia en de complexe inwoners van de stad gevraagd,” vertelt Fielder. “Na het lezen van het e-book zullen spelers meer van de wereld van BioShock Infinite, de strijd tussen de verschillende facties en de motivaties van belangrijke personages, zoals rebelleider Daisy Fitzroy, begrijpen, zonder dat de mysteries van BioShock Infinite verklapt worden.”

Mocht je een Kindle in je bezit hebben, dan is BioShock Infinite: Mind in Revolt voor nog geen 3 dollar van jou. En mocht je de game pre-orderen bij Amazon, dan is 'ie zelfs gratis. Onduidelijk is of het boek(je) in een later stadium ook via meer gangbare digitale distributiekanalen beschikbaar wordt gemaakt.

'Meer dan Games'-nieuws wordt geschreven door IG-redacteur Lars Cornelis, oprichter van de website Meer dan Games. Meer informatie over de boeken, comics en films gebaseerd op games vind je daar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lars Cornelis Heeft een grote liefde voor grootse virtuele avonturen. Hecht evenveel waarde aan environmental storytelling als aan lore en heeft thuis een kast vol gameboeken en comics. Steekt per saldo waarschijnlijk toch de meeste tijd in de Master League van PES.

Reacties

 • Das wel cool, ik zal het vast en zeker in handen krijgen (digitaal natuurlijk)..

 • "exclusief te koop voor Amazon's Kindle"  Serieus, moet ik echt de piraat gaan uithangen omdat ik geen Kindle heb!?

 • Arrrrr

 • Nee, je kan ook wachten.

 • Jup…. Zo werkt dat tegenwoordig.

 • Jup…. Zo werkt dat tegenwoordig.

 • Jeej gratis boek.

 • zo 30 paginas….

 • Holy spaghetti

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren