1. Nog geen officiële goedkeuring verkoop THQ

Nog geen officiële goedkeuring verkoop THQ

Hoewel THQ zijn werknemers al op de hoogte heeft gesteld van de verkoop, is er nog geen goedkeuring door de rechter gegeven.

Eigenlijk zou dat tijdens de hoorzitting gebeurd moeten zijn, maar die is zojuist beëindigd. Zonder definitieve beslissing over het lot van THQ dus. Het officiële oordeel komt pas morgen en daarmee heerst er toch nog een klein beetje onzekerheid.

De boden zijn echter al lang en breed ingediend en bleken hoger dan wat Clearlake Capital voor het hele bedrijf over had: 71,6 miljoen dollar versus 60,5 miljoen. Daarmee lijkt het vanzelfsprekend dat THQ opgedeeld gaat worden en ophoudt te bestaan, al claimde iemand tijdens de hoorzitting dat de opgetelde boden nog geen schijntje waren van wat de uitgever echt waard was: 2,6 miljard dollar. De rechter moest dit bezwaar nog behandelen en is misschien daarom nog niet tot een definitief oordeel gekomen.

Morgen horen we meer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Marcel Vroegrijk Eindredacteur van Gamer.nl

Reacties

  • Spannend…

  • I don't care, als Vigil maar ergens terecht komt. :( Liefst als first party van Sony, Microsoft of Nintendo…

  • Alsjeblieft niet zeg, dan krijg je weer exclusive onzin (tenzij het bij Sony terecht komt, dan heb ik er geen problemen mee;))

  • Darksiders 3 mag niet doodgaan

  • Hope…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren