1. Kijkersvragen Week 4

Kijkersvragen Week 4

Het is weer tijd om alle vragen te beantwoorden! Heb je zelf een goede vraag? Stel hem dan snel hier!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • yeah, kijkersvragen. Zijn er ooit ongelukken gebeurd op het kantoor of enge momenten? vraag 2: Verdienen jullie veel geld aan youtube of is dat niet de rede om het te embedden?

 • yeah, kijkersvragen. Zijn er ooit ongelukken gebeurd op het kantoor of enge momenten?

 • AHAHAHA @Jelle "Als je de megolen variant van de xbox koopt,dan ben je een megool" kwam niet meer bij ahahahah zo droog ahahahahaah

 • Ik vroeg me af waar die hoeren zijn en hoelaat het neuken begint.

 • Ajax

 • Kijkersvraag: Hoeveel procent van de games wordt volgens jullie geheel gedownload via het internet! De prijs in bijvoorbeeld de e-shop is behoorlijk duur, bij de lokale gameverkoper kan je het veel goedkoper krijgen. Ik zie de voordelen niet echt.

 • Kijkersvraag: Er wordt door IG een hoop 'mogelijk grote' nieuwe titels aangedragen voor het jaar 2013. Zien jullie in 2013 (of überhaupt in de toekomst) een soortgelijke game als 'Red Dead Redemtion' uitkomen?  Dus een geweldige western game van dat formaat, met een echte western setting, muziek, open wereld? Zo nee, waarom blijft dit maar uit?

 • Kijkersvraag: Welke games hebben volgens jullie de beste OST?  (Voor iemand die veel van game-OST's houdt, is het jammer dat deze categorie niet bij de IG Awards zat van vorig jaar.)

 • Helemaal mee eens!

 • even off topic: zijn de prijswinnaars van al die prijzen al bekend van de insidegamer awards?

 • Wijze uitspraak van Jelle, deze gen duurt nu wel wat lang. Maar zou theoretisch wel gunstiger moeten zijn voor de bedrijven. Het verschil tussen PC en console is wel behoorlijk groot geworden t.o.v. het begin van deze gen.  Alleen is het gezond zijn jammer genoeg niet gebleken uit het aantal bedrijven die failliet zijn. Maar dat kan ook komen omdat er veel meer games uitkomen dan vroeger, de concurrentie is moordend en voor de consument is dat eigenlijk alleen maar goed. Prijzen van games dalen sneller dan ooit.  Nooit stuk gegaan, haha jammer dat Jelle niet hapt. Mijn 360's (let wel gratis vervangtoestellen) zijn in totaal achtmaal stuk gegaan. Wie biedt meer?
  En nee het was niet de pauper Arcade versie.

 • bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag, mannen! Jammer dat jullie geen aandacht zullen besteden aan Neo Geo X, maar dat ie nu alweer uit productie is, zegt misschien genoeg…

 • Nice kijkersvragen

 • yeah in Kijkersvragen  Kijkersvraag
  Gaan jullie ook wel eens buiten het werk met elkaar om. Of zien jullie elkaar alleen maar tijdens werkdagen? • Kijkersvraag: onlangs zijn de inschrijvingen van de beta van elder scrolls online begonnen, ik kijk erg uit naar die game. Wat is de gemiddelde tijd dat er zit tussen de beta van een spel en zijn release?

 • Ik vind games over het algemeen een beetje achterblijven in ontwikkeling. Met name de physics engines. The Force Unleashed kwam jaren terug met een paar mooie foefjes, zoals het realistisch breken van hout. Helaas komen dit soort foefjes niet gauw (lees: helemaal niet) voor in andere games. Dit heeft natuurlijk meerdere redenen:
  a) Het vereist teveel geheugen, zowel ram als opslag
  b) Er hangt vaak een (dure) licentie aan
  c) Vrijwel elke programmeur vindt het nodig zelf het wiel te uitvinden.  Zonde natuurlijk, maar games zouden vandaag de dag toch wel wat beter in elkaar kunnen steken op dat gebied?  De vraag: Denken/vinden jullie dat er met de nieuwe generatie consoles ook gauw een einde moet komen aan dit probleem?

 • Kijkersvraag:
  Wij Nederlanders kunnen wel aardig water tegenhouden en schaatsen, maar op het gebied van Games ontwikkelen zijn we niet echt groot. Onze (grootste) ontwikkelaar Guerrilla Games misschien wel het enige pareltje uit ons waterlandje. Als jullie een grote zak met geld hadden en een eigen studio zouden beginnen, welke genre zouden jullie dan ingaan en waarom dat genre?

 • Gelukkig, nu mag ik op de site blijven komen als Feyenoorder.  Kijkersvraag: Ik las van de week een column over sequels op deze site. In de reacties werd er nog hevig gediscussieerd over wat nou wel en niet een sequel is. Het werd eigenlijk verdeeld in twee kampen: Een sequel kan een verhaal opvolgen, in Assassins Creed bijvoorbeeld, of een setting / thema / genre opvolgen, zoals Far Cry 3. Maar wat is volgens jullie de definitie van een sequel? En welke sequels vinden jullie vetter, die het verhaal volgt of de setting / thema / genre volgt?

 • Laat Jelle wel eens scheten op kantoor?

 • Kijkersvraag: Is er nog nieuws over de mobiele site? Wordt hier nog aan gewerkt of zijn jullie er mee gestopt? Door de overgang naar een Youtube player op de site kan ik de videos niet in HD bekijken op mijn mobiel. Ook is de site niet altijd even handig, vooral wanneer je bovenaan je muis ergens op moet houden om naar het forum te gaan of in te loggen, wat op een touchscreen device dus niet kan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren