1. InsideTalk Week 4

InsideTalk Week 4

In deze aflevering van Inside Talk bespreken Jelle, Jules en Joey weer drie stellingen/onderwerpen. De onderwerpen van deze week: Prequels, Game iconen en "Is de PlayStation 2 de beste console aller tijden?"

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • volgende keer misschien een zachtjes achtergrondmuziekje voor de sfeer misschien? bijvoorbeeld walking chicken

 • Zou best storend zijn.

 • met zachtjes bedoel ik ook echt heel zachtjes, waar je makkelijk overheen fluisterd

 • Dat ze het geluid maar eens iets harder zetten, want vergeleken met de rest van het hele net staat het geluid hier echt superzacht.

 • en misschien geen Jules meer erbij zetten, ik vind zijn accent echt zó irritant

 • voegt niks toe

 • wesleyb92 stel je niet zo aan

 • Nee geen achtergrond muziek wil een discussie gewoon normaal verstaan.Ze moeten dit zo houden zo is het wel goed,  Ik zou graag volgende week als onderwerp behandeld zien willen worden
  - stand van zaken met de ps vita en alles daarom heen(wat er nodig is om het uit een slop te trekken)
  - de toekomst van ps + en wat jullie hierover denken of dit gaat aanslaan in de toekomst games huren voor een klein bedrag per jaar
  - micro transacties in games hot or not  Ga zo door mannen

 • Ik ben blij dat jullie het over Miyamoto hadden, hij heeft veel series in het leven geroepen, maar tegenwoordig lijkt hij meer te dirigeren. Onwerpen lijkt hij niet meer te doen imo. Pikmin is de laatste grote serie die hij bedacht heeft, elk jaar hoor je wel "nieuwe serie bedacht door Miyamoto" voor elke E3, maar ik moet het nog zien. Zijn creatieve brein geloof ik wel in, maar lijkt het niet meer te gebruiken als bron voor een succesvolle, nieuwe gameformule.  Over de Tv op de achtergrond: Niks aan doen, het beeld. Rustige transition tussen plaatjes. Als ik MOET zeiken is het omdat de kabels niet netjes weggewerkt zijn (sorry, ik heb een tick dat ik die netjes weg MOET werken) :P.  Mijn favoriete Console? Moeilijke, Ik denk dan de SNES, daarna volgt voor mij de Gamecube of de Playstation 1.

 • Oh en Jelle was jij niet diegene die mw3 een 9 gaf als recensie kom je daar nu op terug of hoe zie ik dat?

 • Infinity ward is wel heel andere situatie dan met cliffy. Bij IW waren het niet alleen Jason en vince die weg gingen maar bij het hele team wat toen ook bij ea weg ging(met moh). Niet voor niks werd mw3 door door meerdere developers gemaakt en kwam infinity ward ook minder voor in promo filmpjes, merendeel was sledgehammer.

 • SNES is de beste console ooit! hands down.  Bekijk de lijstjes maar van uitgebrachte games. Verreweg het grootste aantal geweldige games (die ook hoog scoren in alle reviews), en ook de beste verhouding goede games ten opzichte van het aantal waardeloze games.  Het aantal goede games ten opzichte van het aantal waardeloze rommelgames is wat mij betreft de beste graadmeter voor een goede console. Op deze schaal scoren bijvoorbeeld de Wii en PS2 erg laag. De tijd waarin kwaliteitscontrole van de consolemaker nog bestond, ligt inmiddels achter ons (helaas).  Nu kun je zeggen dat men een console alleen onthoudt vanwege de geweldige games die de console had. Dat bestrijdt ik. De Wii, en ook de DS, en voor mij ook de PS2, zijn consoles die ook berucht zijn vanwege de onnoemelijke hoeveelheid shovelware en reclamegames. Dat doet voor mij toch enigzins af aan de naam en het imago van de console. Ik kan er niks aan doen, mijn brein onthoudt dat soort dingen nou eenmaal.  PS2, geweldige console, maar op de SNES kan ik helemaal niets aanmerken, en is voor mij dan ook de beste console.  En gezien de huidige markt en verdienmodellen, gaat daar de komende jaren in ieder geval niemand iets aan veranderen.

 • Heb nooit een SNES gehad en bijna geen SNES games gespeeld, maar voor mij is de ps2 veruit koning. Daar heb ik echt 40+ games voor waarvan ik er veel heel erg goed vind. De psx had misschien wel de beste games (namelijk de beste FF's en MGS). Maar ps2 had er meer en ook hele goede.

 • Ik heb de aflevering nog niet gezien, maar als ik de beschrijving zo zie, lees ik niets over het failliet gaan van THQ en de veiling van haar studio's en IP's? Why not?

 • Omdat dat gewoon niet het onderwerp is?
  Zal volgende week wel een onderwerp zijn.

 • Lijkt me een beter onderwerp van prequels en game-iconen. :')

 • Daar hebben ze het al vaker over gehad in IG. Kijk alle nieuwsberichten en volgens mij is het vorige week ook al in een video kort besproken.

 • De eerste twee onderwerpen waren echt zuigend lang. Persoonlijk totaal niet interessant. Het laatste onderwerp over de Ps2 was wel aardig.
  Vond deze discussie niet zo sterk. Jammer.

 • Pff beste console ja moeilijk Megadrive, Super Nintendo, Playstation 2, maar ook Dreamcast heb ik enorm veel plezier mee beleefd. Voor de echt wat arcade achtige games zou ik zeggen Dreamcast is mijn favoriet en natuurlijk ook de shmups. Overigens 2013 komen er nog 3 a 4 games uit voor de Dreamcast. Ik moet er maar is heel goed over nadenken, maar denk ook niet dat ik PS2 als beste console ooit zal beschouwen.

 • Ah het is weer tijd voor de discussie

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren