1. InsideTalk Week 5

InsideTalk Week 5

Op zondag discusseren we er op los in InsideTalk. Deze keer schuiven Kevin en Rob bij Jelle aan om een drietal onderwerpen te bespreken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Bekijk het later vandaag wel even ;)

 • Interessant……..

 • Ik wilde even inhaken op het laatste discussiepunt. Er zijn namelijk functies die wel echt fantastisch werken in mijn ogen. Wij hebben onlangs (wel in de aanbieding dat wel) een jaar lang Music Unlimeted aangeschaft van Sony, maar dat werkt echt goed vind ik. Je kan het afspelen op je PS3 maar ook op je laptop of je mobiel. Tijdens het hardlopen staat Music Unlimeted altijd aan!

 • Hah daar is Versus Pascal vast blij mee Jelle :P

 • ohhh shit het is al 3 uur pffff dan eerst maar eens naar bedje

 • ik wil eigenlijk in hakken op het laatste punt. Ik denk juist door dat een x-box / ps3 als multi media platform dat we juist betere games krijgen. Hoemeer zo'n systeem centraal staat in de huiskamer hoe meer mensen er gebruik van maken en hoemeer er gegevens op worden verkocht. Hoe meer producten er ook mogen falen. Zonder slechte producten zijn de goede producten slechte producten.  Je kan het ook andersom bekijken. Als systeem a wel alles video formaten kan afspelen en systeem b niet. Ga ik zeker voor systeem a ook al gebruik ik het niet. Het niet meer hoeven na denken of het systeem het wel en niet aan kan(een van de reden van het ontstaan van console ,naar mijn mening).

 • Als systeem a alle video formaten kan afspelen en daardoor een stuk duurder wordt terwijl systeem b zich gewoon met games bezig houdt en daardoor ook goedkoper is, ga ik voor systeem b.  Verder is het ook zo dat al die extra functies een hoop tijd in beslag nemen, zonder al die onnodige poespas zouden de ps4 en Xbox 720 over een paar maanden uit kunnen zijn.

 • Steengoeie aflevering van Inside Talk! Fijne spraakmakende onderwerpen.  Het multifunctionele aspect van 'consoles' is erg interessant. Een beetje van, als je iets toevoegd, doe het dan goed, maar verlies de core functie, gamen, niet uit het oog.
  Doet je toch afvragen wat de nieuwe generatie consoles (PS, Xbox) voor ons in petto hebben.  Waar kiest de consument voor. Het apparaat wat de meeste 'waarde' voor hem biedt.
  De trend is, in mijn ogen, dat consumenten steeds meer voor één fabrikant kiezen. (vb. Apple, Google, Sony) Door functies van apparaten te combineren, met name ook 'in the cloud' zal iemand sneller bij die fabrikant blijven. (mist het kwaliteit aflevert)
  De nieuwe consoles kunnen hierin van grote betekenis zijn!  Go ahead, make my day!

 • Dat Kinect, move en app gebeuren laat mij eigenlijk ook helemaal koud. Gebruik zelf de consoles eigenlijk echt alleen voor de games en soms een filmpje, maar verder ook eigenlijk niet. Dat youtube opzich nog wel geinig vooral als je via een game dan een filmpje van je gameplay kan uploaden maar dat is het verder eigenlijk wel. Zelfde met IE was zo blij dat het p de 360 was gekomen en hoevaak heb ik het gebruikt, maar 2x op 1 of andere manier kruip ik voor dat soort dingen toch gewoon weer achter de PC, tablet of telefoon.

 • hmm het geluid is best stil

 • Zoals altijd het geval is helaas en ze doen er niks aan.

 • Dit keer waren de stemmen volgens mij zelfs nog zachter.

 • dan zet je het geluid toch wat harder ??

 • Je meent het! Maar als die al op het hardst staat lukt dat helaas niet.

 • Misschien gaat MGS V wel over Solidus Snake? Hij had ook een ooglapje ;), leuke discussies trouwens! Ik vind alleen dat Hideo Kojima nooit wat fout kan doen, dus niet zo zeuren Kevin haha

 • Ah weer lekker kijken

 • Laatste discussie punt snapte ik niet helemaal vwb de apps versus games.
  Een console als de PS3 krijgt nog een shitload aan exclusives en nieuwe IP's aan het einde van zijn cycle. De console heeft in NL bedroevig weinig apps maar ik zit daar ook niet op te wachten.
  Verder snap ik niet waarom de blu-ray gefaald heefd. Het is de industrie standaard geworden en zal dat voorlopig nog wel blijven. Ik denk dat Sony aan licenties alleen al plenty geld op haalt.  Volgende item - Micro transacties in full priced games. Games als o.a. Sleeping Dogs of de aankomende Dead Space 3 geven je de mogelijk om voor veel geld extra content te downloaden. Daarmee komt de volle game ervaring voor een dergelijke game over de 100 euro te liggen. Goede ontwikkeling of domme consument?

 • ben het behoorlijk eens met kevin over het laatste onderwerp. Laat de consoles gewoon lekker game consoles blijven en ga weg met al die motion dingen die door onze strot worden gedouwt. Het zou best leuk zijn als extra iets en als optie maar laat het dan ook echt een optie zijn want voor mij hoeft het idd ook niet. ik doe niks met die extra shit. Ik game alleen maar op mijn xbox.

 • Weer mooie aandachtspunten en leuke discussie.

 • Waarom geen console inbouwen in tv, quadcore pc met giga videokaart in je tv. En dan gewoon games kopen bij nintendo, microsoft en sony. Zoiets moet kunnen voor 300 euro extra. Kan die leipe oude processer eruit, Komt zon tv tje op 1000 euro. OK toch

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren