1. StarCraft II: Heart of the Swarm - Social Features

StarCraft II: Heart of the Swarm - Social Features

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik speel het spel niet meer maar… Nu eindelijk pas Clans/Groups? Had eigenlijk al in de eerste Starcarft II spel moeten zitten…

 • Ouwe jwz dat die eerste Starcraft II spel tan2 goed waz.

 • Jammer dat Blizzard geen fatsoenlijke spellen meer kan maken.  Ik weet nog wel dat jim raynor in Brood wars zei dat hij Kerrigan koste wat het kost zou vermoorden.
  en nou zijn ze ineens beste vrienden.

 • Dus omdat 2 mensen geen vijanden meer van elkaar zijn, maakt Blizzard kut games?  Wat een waardeloze kut argument.

 • Volgensmij bedoeld hij dat het soms best wel onduidelijk is en dat ze veel moeten improviseren om een fatsoenlijk verhaal te krijgen. Blizzard verliest wel wat inspiratie met spellen als wow en diablo,maar starcraft gaat nog gewoon goed door. Hopelijk blijft dat zo.

 • het gaat erom dat ze het verhaal verkloot hebben en dat ze zo makkelijk een personage kunnen veranderen, vergeleken met het verhaal van starcraft 1 is het 10 keer niks.  er zijn natuurlijk ook meerdere dingen fout met starcraft 2  maar het laat goed zien hoe lui ze zijn geworden met het maken van het verhaal.

 • Ik vond het zelf wel best eigenlijk,maar geef wel toe dat ik deel 1 maar een klein beetje heb gespeeld. Maar zoals ik al zij het is soms onduidelijk en moeilijk om uit zo'n situatie tussen Raynor en Kerrigan te komen en een nieuwe situatie te creéren. Blizzard probeert zijn best om het toch een goede afsluiter te worden,maar dat betekent niet dat ze onfatsoenlijke spellen maken. Heel veel mensen spelen het toch gewoon?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren