1. Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 februari

Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 februari

Een nieuwe maand is begonnen en het weekend staat voor de deur. Hoe mooi wil je het hebben? Met welke games ga jij dit weekeinde aan de slag?

Kevin Kremer

Aangezien dit mijn laatste week als stagiair bij InsideGamer is vrees ik dat ik dit weekend meer verdrietig in een hoekje zit dan achter een van m'n consoles. Okay, misschien is dat een beetje overdreven. Sowieso ben ik dit weekend weer druk met Black Ops II omdat ik recentelijk de game weer heb opgepakt voor zijn (nog steeds) awesome multiplayer. Dit weekend wordt er dus weer een waarin ik zoveel mogelijk bezig ben met het opschroeven van mijn K/D ratio!

Mocht Black Ops 2 me dan toch gaan vervelen, heb ik altijd nog The Witcher 2 liggen waar ik ook nog vele uren in kan steken!

Chris Glerum

Eindelijk is het zover: Ni no Kuni zit in mijn PS3! Al sinds de zomer van 2009 kijk ik uit naar deze game, die destijds voor de DS in de maak was. Ik heb zelfs de Japanse DS-versie in huis - inclusief magieboek - maar na een paar uur kwam ik vast te zitten vanwege mijn gebrekkige kennis van de Japanse taal.

Tijd dus om me dit weekend te storten op het magische avontuur van Oliver en Drippy. Ik heb gelukkig de special edition inclusief magieboek binnen en ben al een paar uur onderweg, dus dit weekend staat mijn bestemming vast: 'the another world' .

Douwe Zijlstra

Nou Kevin, ik wens je alvast veel succes. Nu mijn stage al een week is afgelopen zit ik mezelf uit de goot te rapen. Elke dag pizza bestellen, regelmatig met een kater wakker worden. Uitslapen en gamen.. 's Ochtends lekker in je boxershort series kijken. Zwaar zwaar zwaar zeg ik je!

Maar tussen al het lantefanten door wordt er nog steeds gewerkt. Podcasts en gamen in m'n vrije tijd, gaan hand in hand. Afgelopen week de SimCity beta gespeeld, de Starcraft 2 beta gespeeld en de Crysis 3 beta gespeeld. Chivalry gespeeld en Sleeping Dogs uitgespeeld. Zwaar leven I know... stagiair af en ineens weer tijd om te gamen (heb ook vakantie ^^). Dit weekend heb ik nog niks op de planning staan, alhoewel, niet helemaal waar! De nieuwe DLC van Call of Duty: Black Ops II. Als zombie achter Stan en Jelle aanrennen. Klinkt als een levensmissie die werkelijkheid wordt!

Jelle van Es

Dit weekend ga ik er natuurlijk voor zorgen dat ik op het InsideGamer forum alle weerwolven dood in het Weerwolven topic! Buiten dat valt er nog genoeg te doen. Ni No Kuni houdt me nog steeds bezig en blijft ook tijdens een tweede playtrough te boeien.

Daarnaast wordt het weekend gevierd met games als Call of Duty Black Ops II, waar de nieuwe DLC van wordt gespeeld. Tevens is het aan Crysis 3 om met de multiplayerbeta mee te overtuigen en is er natuurlijk nog de Borderlands 2 DLC die ik nog verder wil gaan spelen. En topweekend wordt het!

David Kers

Dit weekend staat helemaal in het teken van Ni No Kuni. Drank en voedsel is ingeslagen, de vrouw de deur uit en met de gordijnen dicht lekker gamen tot zondagnacht. Dan moet namelijk de Superbowl gekeken worden, dus hopelijk ben ik dan een aardig eind op weg in de betoverende Ghibli-wereld. Zo niet, misschien kijk ik stiekem dan alleen de laatste minuten van de Superbowl of alles met een schuin oog op de iPad.

Op de iPad ben ik deze week ook aan de gang gegaan met Pixel People. Een simulatiegame die steeds weer weet te verrassen en de perfecte balans gevonden lijkt te hebben tussen in-app aankopen en plezier.

Thijs Barnhard

Dead Space 3 beheerst net zoals vorige week mijn weekend weer. Ik heb de game inmiddels uitgespeeld en dit weekend wil ik behoorlijk wat voortgang maken in mijn tweede speelbeurt voordat ik over een paar dagen mijn definitieve oordeel ga vellen. In de tussentijd pak ik Dead Space 2 ook weer even op. Voornamelijk om mijn geheugen weer even op te frissen.

Door Dead Space is van Chrono Trigger het vorig weekend weinig terecht gekomen en ik ben bang dat ik daar nu weer weinig verandering in ga brengen. Ik ga namelijk ook aan de slag met Skulls of the Shogun op Xbox Live Arcade. Strategische games heb ik altijd heel tof gevonden, maar om nou te zeggen dat ik er goed in ben. Hopelijk is Skulls een beetje vriendelijk voor beginners!

Dit artikel delen

Over de auteur

Thijs Barnhard Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Laat mij je uitleggen waarom Spelunky, Overwatch, Hollow Knight, Super Mario World en Burnout Paradise de beste games ooit zijn.

Reacties

 • Metal Gear Solid 1 en als ik die dit weekend uitgespeeld krijg ga ik door naar MGS2. Daarnaast nog wat Guild Wars 2 en Battlefield 3.

 • Crysis 3 beta en Guild Wars 2.

 • Black Ops 2 DLC gewonnen hier op IG, het is toch slecht weer buiten dus lekker weekendje BO2 spelen:)

 • Far Cry 3 en Fallout: New Vegas. Mijn examens zijn eindelijk voorbij en nu heb ik weer een beetje tijd om te gamen.

 • Pff vandaag 13 uren gewerkt en moet vannacht weer om half 5 beginnen tot ongeveer 20.00 uur dus alleen zondag wat PES denk ik.

 • Niks (niet te verwarren met het spel 'Niks', maar het onbepaalde voornaamwoord)! Ik heb een belangrijke tentamen, dus dat wordt vooral leren en leren :(

 • Far Cry 3 morgen ochtend/middag voor de rest geen tijd:(

 • Sonic the Hedgehog 2006 en Pokémon Colosseum :)

 • Hmm Sonic. Mag god u bij staan.

 • heeft NeoTails niet al honderd keer aangegeven dat hij Sonic gewoon leuk vindt en hij de glitches kan ontwijken? Laat hem het lekker spelen :P  OT: Black Ops II DLC door de prijsvraag van hier en nog wat Pokemon Heartgold. Mijn wii u is stof het happen dus wordt tijd dat ik maar wat vrienden uitnodig.

 • De beste rpg van deze generatie natuurlijk, NI NO KUNI!

 • Halo 4: Spartan Ops moet nog enkele chapters inhalen! :D

 • Weer lekker tijd om verder te gaan met gamen. JEUJ  Pokemon White 2, Metroid Fusion, Pandora's Tower, Earthworm Jim 3D , Tales of Abyss en Link's Awakening. Mocht ik daar niet genoeg aan hebben dan heb ik nog een goede backlog om die week vakantie goed te vullen :)

 • Ni no Kuni!!!! :D
  En misschien Batman Arkham City.

 • tdu2

 • CIivilizations V

 • F1 2012 begon me totaal onverwacht ineens te boeien. Ik rijdt nog een paar weekenden in mijn weekend. Wellicht dat Skyrim me nog lokt en anders zal ik met een 3d-bril op Borderlands 2 eens proberen. Dat schijnt best aardig te werken op een driesimensionale beeldbuis. Genoeg te doen dus :)

 • Nier

 • Omdat ik MarioKart op mijn kamer heb laten liggen, moet ik het doen met Pokemon Black en welk spel ik in de Wii stop.

 • Omdat ik MarioKart op mijn kamer heb laten liggen, moet ik het doen met Pokemon Black en welk spel ik in de Wii stop.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren