1. Ontwikkelaar maakt game over baan, wordt ontslagen

Ontwikkelaar maakt game over baan, wordt ontslagen

Een ongelukkige klantenservicemedewerker is ontslagen omdat hij zijn frustratie uitte via een zelfgemaakte game.

In de trailer voor I Get This Call Every Day wordt duidelijk waarom het werk David S. Gallant niet echt beviel. Domme klanten bellen op, snappen vragen niet en geven incomplete antwoorden, terwijl Gallant zich aan een vastgelegd script moet houden. Genoeg materiaal om een satirische game over te maken dus.

Het spel verscheen eind vorig jaar. Afgelopen week is Gallant ontslagen. Officieel heeft het een niets met het ander te maken, maar op Twitter schetst hij een ander beeld. De nu werkloze kerel zegt dat hij nog steeds in de problemen kan komen als hij te veel in detail treedt. Zeg maar niets meer, we snappen het al.

De game doet het overigens best lekker sinds alle gratis publiciteit. Voor twee dollar kun je het zelf proberen. Goedkoper dan zelf de klantenservice bellen lijkt ons.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Geweldige artstyle :D

  • Een spel met MS paint graphics!

  • Dope

  • Vond dit niet echt een rede voor ontslag… Een vrien van mij werkt ook in een callcentre. Schijnen echt vette debielen te bestaan die gewoon dvd verkeerdom in drives leggen en dan bellen dat hun nieuwe dvd speler niks afspeeld    Dear humanity!

  • Ik heb soms ook het gevoel dat ik altijd alles in mijn eentje aan doen ben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren