1. Meer dan Games: Ook Michael Keaton in Need for Speed-film

Meer dan Games: Ook Michael Keaton in Need for Speed-film

Michael Keaton is volgend jaar te zien in de film ‘Need for Speed’. Dat meldt The Hollywood Reporter. Eerder al werden Aaron Paul, Dominic Cooper en recentelijk Kid Cudi bevestigd voor de cast van de film.

Keaton heeft een uitgebreid cv en speelde onder andere de rol van Batman in de films Batman (1989) en Batman Returns (1992) en sprak de stem in van Ken in Toy Story 3. Ook deed hij de stem van Jason Hudson in Call of Duty: Black Ops II. In Need for Speed speelt hij de rol van een excentrieke gastheer van straatraces die de beste straatcoureurs ter wereld uitnodigt.

In de film Need for Speed wordt een lokale straatracer, gespeeld door Aaron Paul, verraden door zijn rijke zakenpartner, gespeeld door Dominic Cooper. Als hij vrij komt doet hij mee aan een race van New York naar Los Angeles om wraak te kunnen nemen, maar als zijn voormalig partner hier van hoort, zet hij een prijs op het hoofd van de straatracer waardoor de race ineens een stuk pittiger wordt. De film moet in 2014 in de bioscopen te zien zijn.

'Meer dan Games'-nieuws wordt geschreven door IG-redacteur Lars Cornelis, oprichter van de website Meer dan Games. Meer informatie over de boeken, comics en films gebaseerd op games vind je daar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lars Cornelis Heeft een grote liefde voor grootse virtuele avonturen. Hecht evenveel waarde aan environmental storytelling als aan lore en heeft thuis een kast vol gameboeken en comics. Steekt per saldo waarschijnlijk toch de meeste tijd in de Master League van PES.

Reacties

 • klinkt heel veel naar nfs the run the movie

 • Damnit, ze gaan wel helemaal los met die game-franchises in Hollywood… Hoeveel films hebben we wel niet voorbij zien komen waarvan de kans bestaat dat ze wellicht potentieel mogelijk "gemaakt gaan worden".  Even een lijstje, help me als ik er wat vergeet:
  *Halo
  *Assassin's Creed
  *Mirror's Edge
  *Call of Duty
  *Need for Speed
  *Splinter Cell
  *Half-Life
  *Portal
  *Ghost Recon
  *Hitman
  *…..

 • Hitman bestaat al DEEL 2 is met PAUL WALKER

 • opzich geen slechte cast maar ze zullen zich echt moeten gaan bewijzen..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren