1. Nieuwe Call of Duty aangekondigd

Nieuwe Call of Duty aangekondigd

Ergens eind 2013 komt er een nieuwe Call of Duty uit.

Tot zover de details van uitgever Activision, die het spel koeltjes aankondigde tijdens zijn kwartaalmeeting met investeerders. Interessanter is de vraag voor welke platformen het spel verschijnt. PC, Xbox 360 en PS3 zijn zekerheidjes, maar met alle geruchten rondom de next-gen consoles in het achterhoofd, lijkt een release voor beide generaties net zo aannemelijk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Marcel Vroegrijk Eindredacteur van Gamer.nl

Reacties

 • Battlefield is zoveel beter :O
  —-
  Ik hoop gewoon, for shitz'n'gigglez, dat hij in september uitkomt, dat zal rayman helemaal leren. Ook samen met GTA. :lol:

 • ok

 • Battlefield is ook veel beter (realistischer) COD blijft altijd op zelfde niveau met de graphics

 • Eerlijk gezegd ben ik op Battlefield overgestapt omdat ik het zat was, elk jaar weer (voor mijn gevoel) een nieuwe game te moeten kopen, omdat iedereen nou eenmaal overstapte op de nieuwe game en het online dus niet meer leuk zou zijn. Nu ik eenmaal Battlefield speel, wil ik niet meer terug! Als ik dit lees, merk ik aan mezelf dat ik denk: Och, net een deeltje uit, nu alweer aankondiging van een nieuwe game… Whatever!

 • Idd, ik ben ook overgestapt naar battlefield… Grafisch kan je call of duty niet meer verdedigen!
  En wat een melkkoe is dat geworden zeg!

 • Lol. Goed voor jou.
  @rickie
  Idd, het realisme in dat spel is ongelofelijk, zeker vergeleken met cod. Het feit dat je zomaar in tanks kan stappen, of in een vliegrtuig (zonder drukpak dan nog) is geweldig realistisch…

 • Elapo wat ben je toch een cynische boer.  Rickie ik ben het helemaal met je eens, na modern warfare 2 ben ij ook overgestapt. Hoewel ik me altijd wel heb kunnen vermaken met Call of Duty heeft het me nooit meer kunnen verbijsteren. Tja een eruwr oude engine en dan een paar simpele aanpassingen bij ieder vervolg weet mij iig niet te boeien. Hetzelfde als een boek schrijven maar steeds de locatie veranderen en het verhaal 80% hetzelfde laten zijn. Dat kopen mensen toch ook niet? Dat is de reinste diefstal!

 • Call of duty is gewoon een slim staaltje marketing imo. Geen disrespect, het is een leuke game, en het is veel succesvoller dan battlefield. Maar als ik een goede shooter wil spelen die een dik slagveld gevoel geeft dan speel ik wel battlefield.

 • Precies, Battlefield is zeker beter dan CoD vooral grafisch gezien
  Feit is wel dat CoD een veel grotere fan-base heeft, waardoor er toch elk jaar weer miljoenen mongolen zijn die hetzelfde spel kopen als het jaar daarvoor
  En laat dat ook maar lekker zo:) dat CoD een grotere fan-base heeft
  Misschien dat ik Battlefield daarom zo graag speel…

 • Ik stop nu ook met Call of Duty, Black ops 2 was de laatste voor mij. Nu tijd om eens over te stappen naar Battlefield.

 • Battlefield 3 is ook een hele goeie game, alleen vind ik het grootste pluspunt van cod de offline multiplayer ;)

 • @Elapo: Ik had het niet over realisme volgens mij?  En ik heb helemaal geen hard feelings naar COD ofzo. Maar ik vind Battlefield gewoon beter nu. Plus dat ik het leuke run en gun van COD nu ook terug zie in TDM bij Battlefield. Dus voor mij geen reden meer om COD te kopen. Battlefield voelt voor mij (MENING!) completer en beter! Plus dat het er erg goed uit ziet, en het geluid is ook erg tof!

 • Goh, die zagen we niet aankomen…

 • Goh wat een verrassing zeg had ik echt niet verwacht.

 • Zet maar alvast een nieuwsbericht op InsideGamer neer dat er een nieuwe Call of Duty in 2014 komt en ook een in 2015. :P  Over de zekerheidjes van platformen zullen PC en Wii U denk ik wel zekerheidjes zijn. Xbox 360 en PS3 weet ik nog niet zeker. Ik denk het wel maar het zou zomaar kunnen dat CoD een launch titel wordt op de nieuwe Xbox en/of PlayStation. :)

 • Uhm, de PS360 zullen de komende jaren nog gewoon hun games ontvangen. Het is eerder een zekerheidje dat hij voor die 2 consoles komt dan voor de Wii U, als we het toch over zekerheidjes hebben.

 • Het klopt wel dat de Xbox 360 en PS3 de komende jaren nog gewoon hun games krijgt. Maar het lijkt me sterk dat Activision een nieuwe CoD op zowel de Xbox 360 als de Xbox 720 uit gaat brengen. Of op de PS3 en op de PS4. Net als dat ze Black Ops 2 niet op de Wii en de Wii U uit hebben gebracht.  Waarom denk je trouwens dat het niet op de Wii U komt? Dat is de krachtigste console op de markt, er is vraag naar en Activision heeft al bijna alle CoD's op Nintendo consoles uitgebracht. Alleen MW2 is niet op een Nintendo console uitgebracht. Geen reden dus om de Wii U over te slaan.

 • Omdat de Wii U geen zekerheidje is qua games. Ik bedoel meer te zeggen dat ze COD eerder zullen uitbrengen voor de PS360, dan voor de Wii U. Kans bestaat zelfs dat de Wii U versie pas een latere release krijgt.  Krachtigste console valt wel mee…hij presteert niet veel beter dan de huidige generatie.

 • ik koop geen call of duty meer als de dlc niet op wii u komt voor black ops 2 is nog steeds niets announced en ben er nu wel klaar mee

 • PS360 gaat de komende tijd echt nog wel COD krijgen, net als dat ze nog 5 jaar lang FIFA ondersteuning zullen krijgen. Kracht van de mainstream games.
  Wii U krijgt ook gewoon COD, Dat heeft Activision altijd gedaan. Terwijl porten nu makkelijker dan ooit is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren