1. Memberrecensie van de Maand januari

Memberrecensie van de Maand januari

Nu we regelmatig memberartikelen op de frontpage doorplaatsen, is een duidelijke stijging te zien in de hoeveelheid achtergrondartikelen die van jullie hand komt. Een mooie ontwikkeling en goed om te zien! Maar gelukkig gaat het niet ten koste van de memberrecensies, want ook in januari werden er weer diverse fijne recensies geplaatst. Hieronder de in onze ogen vijf beste memberrecensies van januari, aan jullie de eer om te bepalen wie er vandoor gaat met de titel Memberrecensie van de Maand!

Wie zijn de genomineerden?

Hieronder staan de nominaties voor Memberrecensie van de Maand januari. Stemmen op je favoriete schrijver kan tot en met 17 februari. Daarna is duidelijk wie de beste recensie heeft geschreven, die vervolgens een game mag uitkiezen om daar een recensie over te schrijven.

Zevenberge

Met zijn mooie en duidelijke schrijfstijl legt Zevenberge uitstekend uit hoe hij denkt over The Last Story. Hoewel The Last Story de speler volgens Zevenberge met een licht onbevredigend gevoel achterlaat, doet Zevenberge’s tekst dat geenszins. Met een uitgebalanceerde opbouw en heldere voorbeelden is het oordeel stevig onderbouwd.

Lees recensie

Togefan3000

Togefan3000 windt er geen doekjes om: er valt een hoop aan te merken op Nintendo Land. Waar diverse minigames uit Nintendo Land volgens Togefan3000 nogal saai zijn, is zijn recensie dat geen seconde. Met duidelijke argumenten en spitsvondige vergelijkingen is zijn tekst een vlijmscherp fileermes dat de zwakke punten van Nintendo Land vakkundig aansnijdt.

Lees recensie

barton

De laatste maanden zijn er vele photoshopkunstwerkjes verschenen en ook barton gaat mee in deze trend met zijn recensie van Far Cry 3. Een mooie opmaak alleen is echter nooit genoeg voor een nominatie. Daarom laat barton de tekst spreken: dankzij zijn krachtige formuleringen en vlotte schrijfstijl is zijn recensie heerlijk leesvoer.

Lees recensie

The Junglist

The Junglist kiest voor een zeer persoonlijke insteek in zijn recensie van Castlevania: Lords of Shadow. Een goede keuze, want door zijn rustige opbouw en persoonlijke toon komt juist goed naar voren waarom Lords of Shadow het voordeel van de twijfel verdient. Zijn boodschap is daardoor zeer overtuigend: er zit veel moois in Lords of Shadow, als je de game maar de kans geeft. Van de recensie van The Junglist kunnen we precies hetzelfde zeggen.

Lees recensie

Killer_gamerz

Killer_gamerz bespreekt deze maand een van de wonderbaarlijkste wederopstandingen in de game-industrie: Sleeping Dogs. Hij pakt het aan zoals we van hem gewend zijn: goed geformuleerde, weloverwogen zinnen en een strakke structuur zorgen ervoor dat zijn tekst leest als een trein.

Lees recensie

De keuze is aan jou!

[poll 150][/b][p]Werp een kritische blik op deze recensies en laat weten welke tekst volgens jou de beste van januari is. Let hierbij op taalgebruik, inhoud, vorm en originaliteit. Jullie hebben tot en met 17 februari om te stemmen op de Memberrecensie van de Maand![/poll]

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • .

 • C-C-C-COMBOBREAKER!!!

 • 'k Dacht even dat er iets fout was met IG, totdat ik naar onderen scrollde. :lol:

 • hoe doe je dat niets plaatsen?

 • <- zo dus deftones


 • <-


 • Moeilijke keuze. Ik heb er een paar ook niet gelezen, dus dat maar even doen. :)  Edit: ik heb voor Killer_gamerz gestemd. ;)

 • Eerst nog even lezen.  Edit: Killer_gamerz krijgt mijn stem. Geweldige recensie.

 • Barton, je hebt mijn stem. Fantastische recensie van Far Cry 3!

 • Hé bedankt voor de nominatie! Ook gefeliciteerd aan de anderen. ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren