1. Meer dan Games: Nieuwe Halo Waypoint-content bij boek Silentium

Meer dan Games: Nieuwe Halo Waypoint-content bij boek Silentium

Wie het boek Halo: Silentium straks nauwkeurig leest, kan nieuwe content ontgrendelen in Halo Waypoint. Er zit namelijk ‘embedded data’ in de tekst van het boek. Dat melden ontwikkelaar 343 Industries en Tor Books, uitgever van het boek, op de website van Halo Waypoint. De speurtocht naar nieuwe geheimen uit het Halo-universum begint overigens nu al, want 343 en Tor beloven vanaf vandaag ‘encrypted communications’ de wereld in te sturen via Waypoint en het forum. Aan wat voor content we moeten denken, wordt nog niet prijsgegeven. Gezien het onderwerp van het boek verwachten we echter iets rondom de personages The Didact en The Librarian.

Halo: Silentium is het derde en laatste deel in de Forerunner Saga. Dit boek richt zich op de ondergang van de Forerunners, het mysterieuze ras dat eeuwen geleden het universum regeerde en onder andere de Halo’s bouwde. Dit laatste boek speelt zich af tijdens de laatste jaren van het Forerunner-rijk, als de Forerunners in oorlog zijn met de Flood. The Didact en The Librarian, die we kennen uit de eerste twee boeken en inmiddels ook uit Halo 4, spelen een belangrijke rol in deze oorlog. Halo: Silentium ligt vanaf 19 maart in de winkels.

'Meer dan Games'-nieuws wordt geschreven door IG-redacteur Lars Cornelis, oprichter van de website Meer dan Games. Meer informatie over de boeken, comics en films gebaseerd op games vind je daar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lars Cornelis Heeft een grote liefde voor grootse virtuele avonturen. Hecht evenveel waarde aan environmental storytelling als aan lore en heeft thuis een kast vol gameboeken en comics. Steekt per saldo waarschijnlijk toch de meeste tijd in de Master League van PES.

Reacties

  • Misschien toch maar eens overwegen om dit boek ook te halen. Leuk stukje overigens :)

  • Ik kijk erg uit naar Silentium! Ik heb de recensies van de andere Halo boeken en comics op je website gelezen. Ik ben het eigenlijk wel met elke recensie eens. Ik moet alleen nog beginnen met The Thursday War, na het lezen van de recensie heb ik besloten dat morgen maar eens te doen!

  • Toffe manier om wat meer fans aan de boeken te krijgen :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren