1. Music Unlimited krijgt toevoeging van gamesoundtracks

Music Unlimited krijgt toevoeging van gamesoundtracks

Het is vanaf nu mogelijk om soundtracks van een groot aantal games te beluisteren op muziekservice Music Unlimited.

Via die weg kun je nu nummers van games als Silent Hill, Assassin's Creeden Final Fantasy beluisteren op je PC, PlayStation 3, PlayStation Vita en je smartphone. Nadeel is alleen wel dat je een abonnement op de service moet nemen, wat je zo'n tien euro per maand kost. Anders kun je slechts genieten van de eerste dertig seconden van de verschillende nummers. De eerste maand is als proefmaand te gebruiken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Leuk, alleen is de music matching niet echt geweldig. 50% van mijn huidige collectie van ituens wordt niet herkend. Dus helaas nog geen reden om over te stappen.

  • Ik geloof niet dat ik naar de soundtracks van games ga luisteren. Maar verder ben ik wel tevreden over Music Unlimted. Vooral over de korting die ze aan het eind vorig jaar hadden. €11.99 voor een heel jaar. Zeker nog geen spijt van gehad.

  • Ik heb ook Music Unlimited Premium voor 11.99 voor een jaar en ben er ook zeer tevreden mee. Kreeg gister echter wel twee keer een foutmelding toen ik op de fiets zat, maar hij reed door een boerengehucht, misschien dat dit daar wat mee te maken had.

  • lol, ook ik heb de aanbieding van 1 jaar voor €12 genomen. Superdeal die volgens mij maar heel kort beschikbaar was. Ik vind Xbox music kwa interface en gemak net wat beter, gelikter en sneller, vooral in combinatie met smartglass. Ook veel meer songs dan Sony heeft. Maar met deze deal won Sony met gemak.    Geluidskwaliteit van Sony was echt ruk tot voor kort maar is nu opgelost, je kunt muziek nu ook in HQ streamen. Die optie moet je wel zelf eenmaal aanvinken.    Wie nu trouwens een Windows 8 pc of tablet koopt kan een half jaar gratis streamen. Is een nog betere deal.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren