1. IGTV: Uitgespeeld Week 7 - De relaxte Uitgespeeld

IGTV: Uitgespeeld Week 7 - De relaxte Uitgespeeld

Welkom bij je wekelijkse chillmoment: Uitgespeeld. Deze week hebben we het ietsjes anders gedaan dan voorgaande weken. We hebben geprobeerd het geheel iets spontaner te maken en ons wat meer kans te geven om bepaalde dingen te bespreken. Daarnaast hebben we een heerlijk relaxt muziekje op de achtergrond gezet, om zo in de heerlijke relaxte sfeer van het weekend te komen. En oh ja: Sorry voor het einde.

Laat weten wat je van deze Uitgespeeld vindt!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Uitgespeeld!!
  Met een geweldig einde!

 • Ja, echt fantastisch. <[*+*]> Niet echt.  Kijkersvraag: volgens mij hebben jullie vooral 360's op de redactie staan, dat zie ik in ieder geval in de video's. Waarom is dat zo?  En wanneer komt het nieuwe forum online? • spontaan ;-)

 • whoohoo !!! de nieuwe uitgespeeld !!

 • En toch vond ik de oude uitgespeeld nog steeds leuker.
  Met zijn 3e bij elkaar en lullen maar:)

 • juppp

 • Daar is nu toch de discussie op zondag voor in de plaats (Inside Talk), is ongeveer hetzelfde als de oude uitgespeeld.

 • Hmm ik weet het niet vond deze aflevering niet zo geweldig. Spontaner en relaxed zo kwam het bij mij niet echt over. Wel sloom en wat geforceerd anders doen, nee deze aflevering is niet mijn smaak maar goed misschien vonden anderen het tof.  Het einde vergeef ik jullie…………………………………..niet………… :P

 • Goede feedback!

 • Weet je wat het is ik vind het mooi dat jullie ons leden (mede gamers) erbij betrekken en ook onze mening vraagt hierover. Alleen krijg ik wat de indruk dat jullie teveel bezig zijn met het ons naar het zin te maken (wat ene kant mooi is) dan echt naar iets aan het toe werken zijn. Er wordt telkens (vaak) geprobeerd het ineens weer over een andere boeg te gooien waardoor de indentiteit van een uitgespeeld of welk item dan ook wat verloren gaat (veranderd).  Er zit niet echt een lijn in die je kan vinden. Je hebt een item zoals dan nu waar het om gaat uitgespeeld en daar heb je een idee over. In uitgespeeld gaan we het zo doen en dat willen we doen. Alleen komt er ineens een idee bij iemand naar boven van ja dit keer gaan we het relaxed doen. Maar zoiets moet dan eigenlijk spontaan bij een opname gebeuren en nou komt het echt over bij mij dan van ja we moeten het relaxed doen en omdat we dit hebben aangekondigd gaan we het relaxed doen. Waardoor het heel geforceerd relaxed overkomt. Alleen dat relaxed vond ik zelf meer naar het slome toe.  Ik weet wel je hebt zoveel leden en elk lid is uniek en heeft een andere smaak. Daardoor zullen items nooit bij iedereen goed bevallen. Alleen is het nu zo dat het zo vaak veranderd (soms groot) soms de kleine dingen. Ik ga even geen namen noemen maar ff een voorbeeld. Site A heeft elke week een video item met een naam, deze zie je dan ook elke keer. Doordat de rode lijn hetzelfde is voelt het constant vertrouwd aan en weet je als het je bevalt wat je ongeveer kan verwachten. Niet iedereen zou dat leuk vinden, maar voor diegene die het wel leuk vinden weet je elke week dat is een item waar ik naar uit kijk en je weet ongeveer wat je kan verwachten dus blijft het leuk om te zien.  Echter proberen jullie waarschijnlijk omdat jullie zelf ook nog niet echt weten wat jullie willen en wat de leden van IG leuk vinden door middel van dit steeds zo zie ik het dan een soort test filmpje te maken. Dan vragen jullie om reactie wat wij ervan vonden en daar vanuit kunnen jullie opmaken het bevalt ons of het bevalt ons niet. Bevalt het wel dan pakken jullie dat door een aantal keer en dan ineens wordt het weer veranderd of hebben jullie weer een idee. Echter doordat je van te voren al gaat aangeven zoals nu bijvoorbeeld dat het relaxed moet ga je erop letten en kom je er toch wel achter dat het dan echt geforceerd overkomt. Probeer een zoiets dus als uitgespeeld wel een vast gezicht te geven en het is niet echt nodig vind ik persoonlijk om ons voordat het echt begint te vertellen dat jullie het anders gaan doen, want eigenlijk voor diegene die dit ook echt zien merken dat vanzelf wel en geven dan toch wel hun mening.  Oke zal het zo nog even nalezen en veranderen zo hier en daar als er foutjes inzitten want op 1 of andere manier kan ik niet meer naar boven scrollen.  Het is ook maar mijn eigen mening dus dit telt voor mij dan ook alleen persoonlijk, maar wou het toch even laten weten :)

 • woow dat is een hoop tekst :P

 • Wall of text critical hits, alsjeblieft, gebruik alinea's enzo.

 • Eigenlijk is dit gewoon een test. Een deel van de redactie vond de andere stijl iets te veel gespeeld, dus gingen het wat spontaner doen. Misschien dat het gespeeld lijkt, maar dit was juist heel spontaan. Toch gaan we volgende week het weer op een normale manier doen!

 • Hmm… om heel eerlijk te zijn, vond ik dat van 2012 eigenlijk beter, meer content en wat serieuzer.

 • Dat meer content heeft denk ik ook te maken met het feit van wat er de afgelopen week allemaal gebeurd is en wat er naar buiten is gekomen. Bedoel als er in een week weinig gebeurd is of weinig nieuws naar buiten is gekomen is het ook moeilijk om zoiets op te vullen met meer content. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat de ene content kan je veel meer over praten dan de andere content.

 • Dat is natuurlijk zo, maar ik vind het altijd wel fijn als jullie (IG, that is) er wat dieper op in gaan, en niet zomaar overnemen wat ik toch al gelezen heb, daar zie ik het nu namelijk niet zo van in.

 • Wat je probeert te zeggen is dat je de "oude" uitgespeeld leuker vind,dan de nieuwe denk ik?Ik deel je mening ook maar dat gaat niet gebeuren leg je daar maar alvast bij neer.  Zaterdag en zondag gaan ze wel wat dieper en zijn ze een stuk serieuzer.Dus maak je geen zorgen

 • Ja, ik vind de oude Uitgespeeld dus echt niet interessant. Om zowel te maken als te kijken vind ik het gewoon niet boeiend, vooral omdat het overal tussenin hangt. Daarom hebben we nu de items gescheiden zodat iedereen zelf kan kiezen wat hij of zij wil:  Korte update over de afgelopen week: Uitgespeeld.
  Meligheid en geouwehoer: Kijkersvragen.
  Serieuze discussies die dieper op de materie in gaan: Inside Talk.  En deze drie items vind ik allemaal leuk om te kijken EN om te maken. Ik denk echt dat iedereen op deze manier wint; voor ieder wat wils :)

 • Daar heb je gelijk in K

 • Als jullie een wat meer relaxte / spontane sfeer willen, moeten jullie je op je gemak voelen (althans dit proberen), en wat meer 'lullen' over wat je afgelopen week qua gamen (bij dit format althans) bezig heeft gehouden. Dit zal waarschijnlijk niet in één keer perfect gaan maar ik denk dat om de sfeer te veranderen een deel van de wijze van opvulling moet veranderen.
  In ieder geval succes ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren