1. Crackdown 2-ontwikkelaar werkt aan Tribal Towers

Crackdown 2-ontwikkelaar werkt aan Tribal Towers

Crackdown 2-ontwikkelaar Ruffian Games werkt momenteel aan een zelf gefinancieerde game genaamd Tribal Towers, terwijl het daarnaast ook aan consolegames werkt. Dit meldt creative Billy Thomson van de ontwikkelaar in een blogpost.

Door een uitje naar een indiegamefestival (Rezzed) besloot Thomson dat het tijd was om 'wat ballen te tonen'. Daar zag hij hoe andere ontwikkelaars creatieve games aan het ontwikkelen waren en hij besloot dat het tijd was dat Ruffian Games dat ook weer gaat doen. Tribal Towers is dat project en volgende week verschijnen de eerste details hiervan. De game wordt waarschijnlijk ontwikkeld voor PC, maar ook dat is nog niet helemaal duidelijk.

En wat heeft de studio dan sinds Crackdown 2 gedaan dat in 2010 uit kwam? De afgelopen jaren werkte de studio aan meerdere gameprototypes, hielp het andere studio's met hun grote projecten en heeft het bedrijf Xbox Dashboard-apps gemaakt. Maar volgens Thomson zijn deze projecten niet helemaal waar het hart van alle werknemers lag: "Het moeilijkste voor ons als bedrijf om te ondergaan was dat we niet een eigen project onder onze controle hadden vanaf het begin."

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik vind Crackdown 2 nou niet echt een spel om op je cv te zetten. Ik ben vooralsnog niet geinteresseerd in iets wat van die studio vandaan komt.

  • Mja inderdaad. Typisch zo'n spel dat bij 1 deel had moeten blijven.

  • Klinkt als een Tower Defense game… Wat ik nog niet zo'n slecht nieuws zou vinden, TD spellen zijn leuk. Zeker als ze iets anders doen, zoals Sanctum :D

  • crackdown 2 was cool man.
    hoop zit nog steeds in een deeltje 3 XD

  • Crackdown 1 was geniaal, deel 2 deed alles verkeerd. Ik ging altijd gewoon op zo'n baas af rennen zonder 1 bewaker vermoord te hebben. :D

  • Ik had pas nog deel 1 gekocht en dat was wel een leuke game. Crackdown 2 ga ik ook halen. Ben benieuwd naar deze game. Zal er ook nog een Crackdown 3 naar de next-gen Xbox komen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren