1. MotorStorm-maker registreert 'Drive Club' vlak voor PS4-event

MotorStorm-maker registreert 'Drive Club' vlak voor PS4-event

MotorStorm-maker Evolution Studios heeft onlangs de merknaam 'Drive Club' opnieuw geregistreerd.

Het is dus goed mogelijk dat Evolution de racegame over een paar uur onthult (waarschijnlijk voor PS4). IG-veteraan Gerard deed namelijk wat speurwerk op de website van het United States Trademark and Patent Office. Hij zag daar dat Evolution op 13 februari de merknaam opnieuw vast heeft gelegd.

Nu is het wel zo dat het bedrijf dat ook al in 2004 deed, toen ook voor Europa. Of het is een slapende merknaam die om de zoveel tijd ververst wordt, of Evolution is na jaren bekokstoven eindelijk klaar om het project te onthullen. Er gingen al geruchten dat de MotorStorm-studio vannacht een nieuwe racegame zou tonen. Het hoofd van de studio was namelijk erg enthousiast om bij het event aanwezig te zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Marcel Vroegrijk Eindredacteur van Gamer.nl

Reacties

 • Ik hoop het

 • Een nieuwe MotorStorm zie ik wel zitten.

 • Wat doe je nu Garard? Rule one of Drive Club is that you don't talk about Drive Club!

 • Hopelijk wordt het iets in de trant van Motorstorm, wel doet de titel me meer denken aan een stedelijke setting.

 • Jammer dat de laatste MotorStorm zo tegen viel, de eerste 2 delen waren goed.

 • Het ging met Apocalypse linearecta de andere kant op. MotorStorm, MotorStorm: Pacific Rift en MotorStorm: Arctic Edge waren gewoon MotorStorm met de rustige "in elkaar gezette" tracks wat als zandbak aan deed voelen.  Apocalypse ging de steden in en ik ben een groot fan van racers in steden zoals NFS, ik heb helemaal niks met circuitracers of rallyracers namelijk maar MotorStorm was een uitzondering op de regel. Ik blijf hopen op een klassieke MotorStorm game voor de Vita. Tot die tijd speel ik Arctic Edge wel grijs op de PSP. ;)

 • MotorStorm: Apocalypse was in mijn ogen best goed. Die verhalen over de drie hoofdrolspelers waren echter niet boeiend.

 • Mee eens Apocalypse voelde gewoon gerusht aan. Beleefde er alvast slechts een uurtje plezier aan terwijl de eerste twee me maanden aan het scherm konden kluisteren.

 • Drive club klinkt meer als een PS home achtig iets dan een Motorstorm

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren