1. Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 februari

Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 februari

De aankondiging van de PlayStation 4 zit nog vers in ons hoofd, maar nu het weekend is aangebroken kunnen we ons weer opmaken voor de volgende aankondiging. Tot die tijd houden we ons trouwens ook wel bezig met games die we gewoon al kunnen spelen. Waar ga jij dit weekend mee aan de slag?

Jelle van Es

Net terug uit New York en druk bezig mijn jetlag aan het verslaan. Ik ben benieuwd hoe dat gaat lukken en hoe laat ik vannacht wakker word. Gelukkig heb ik een berg aan vette games waar ik me op kan storten in het geval ik om drie uur 's nachts wakker word: Tomb Raider, Crysis 3 en met een beetje mazzel Metal Gear Rising: Revengeance.

Daarbij wil ik eerst Crysis 3 afmaken. Ik was van plan zelf de review te doen, maar dankzij de late levering van de game ben ik halverwege gekomen heeft Jules zich 'opgeofferd' om de review op te pakken. Daarnaast heb ik Tomb Raider net binnen en ben ik erg benieuwd hoe vet die game uiteindelijk is. En als het goed is, kan Metal Gear elk moment binnenkomen. Het wordt dus een drukte van jewelste!

Jules Schlicher

Net zoals Jelle zal ik me bezig houden met onder andere Crysis 3. De game heb ik dan wel al uitgespeeld, ik waag me graag nog aan een hogere moeilijkheidsgraad. Daarbij is er aan de multiplayer heel veel plezier te beleven. De verschillende modi zijn oud en vertrouwd, maar worden door het Nanosuit gewoon tien keer zo leuk. Het originele Hunter is wel de uitschieter. Heerlijk kort en spannend!

Verder hoop ik in de bevroren landschappen van Skyrim de laatste Daedra-queesten en Thieves Guild-klusjes af te maken, zodat ik klaar ben voor de DLC van de game. Mijn Dovahkiin van level 81 is namelijk toe aan wat nieuwe avonturen. Als ik die fantasiewereld zat ben, zal ik waarschijnlijk in Midden-Aarde vertoeven. LEGO Lord of the Rings is namelijk een uitstekend weekendmaatje.

Daniël Wewerinke

Weekend! Sinds ik full-time stage loop bij een gamebedrijf kijk ik daar echt naar uit. Lekker gamen komt er doordeweeks namelijk niet meer zoveel van. Ik heb Jet Set Radio nog op mijn Vita staan en ik wil daar nu echt eens mee aan de slag. Ondanks de stroeve controls is het namelijk erg gaaf om in futuristisch Tokyo rond te rijden, de boel vol te kladden met graffiti en de politie al skatend te ontwijken.

Daarnaast wacht Quantum Conundrum nog op mij. Deze puzzelgame van de bedenker van Portal heb ik nooit aan durven schaffen, omdat het spel me toch wat minder interessant leek dan zijn voorganger. Maar nu hij voor PlayStation Plus-eigenaren 'gratis' binnen te halen is, ga ik me er toch aan wagen. Op naar die andere dimensie dus. It's so fluffy!

Thijs Barnhard

Met een nieuw map pack op komst voor Halo 4 realiseer ik mij dat er van mijn shooter-skills maar weinig is overgebleven. Ik ga dit weekend daarom gebruiken om even flink te oefenen want als die drie nieuwe maps beschikbaar zijn wil ik mijzelf natuurlijk niet voor lul zetten.

Op de iPad wil ik The Room uitspelen. Tot nu toe vind ik het een erg toffe game met een zeer sterk sfeertje. Ik ben daarom ook benieuwd wat voor puzzels ik nog voor mij kiezen ga krijgen en ik kan niet wachten om te zien hoe het verhaal afloopt. Spannuuuund!

David Kers

Oordopjes in en licht uit. De nachten in dit weekend dwaal ik door de duistere ijskoude bossen in Year Walk. Als ik de Zweedse folklore in de horror-adventuregame mag geloven wordt dit een spannende rit waarin ik zelfs een blik zal werpen in mijn toekomst.

Daarnaast staat de zaterdag de laatste trainingssessie met PES2012 op het programma. Zondag vindt in Amsterdam de eerste voorronde plaats van het Nederlands Kampioenschap. Eigenlijk ben ik er niet aan toe gekomen om voldoende ritme in mijn systeem te krijgen en de keuze met welk team ik ga spelen ligt ook nog in het midden. City of Real?

Dit artikel delen

Over de auteur

Thijs Barnhard Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Laat mij je uitleggen waarom Spelunky, Overwatch, Hollow Knight, Super Mario World en Burnout Paradise de beste games ooit zijn.

Reacties

 • Vanavond maar eens beginnen aan Pokémon LeafGreen :P
  Kijken of Paras een goede keuze is voor mijn team.. Verder Sonic and SEGA Allstar Racing en Donkey Kong Country Returns!

 • Metal gear Risinge Revenge

 • ohh en Toca en Toca 2 op de PS1

 • TOCA 2 = magic.

 • Al was de PC-versie superieur.

 • Lekker weer Batman Arkham City herbeleven , en misschien nog wat dc universe

 • Ni no Kuni. :) <3

 • Mario tennis open en mw2

 • Gruwelijke combinatie!

 • Net de laatste DLC voor skyrim aangeschaft dus volop dragonborn spelen dit weekend. Daarnaast waarschijnlijk nog wat halo 4 mp voor de afwisseling, blijft leuk om te doen,

 • Eerst een winter hike en een feestje en dan Crysis 3!

 • aliens cm beginne en hitman absolution

 • Kijken of ik killzone 3 kan uitspelen. En verder met batman arkham city. Verder zie ik wel

 • Waarschijnlijk Pokemon Black 2, Rayman Origins en Kid Icarus Uprising

 • Voor mij wordt het 'Crazy Machines'. Ik ben van het weekend elders waar niet zo'n goede computer staat, dus ik moet het maar doen met puzzelspelletjes!
  Ook erg leuk natuurlijk om te doen.
  En als ik daar geen zin meer in heb dan kan ik nog The Sims 3 spelen.

 • Crazy Machines is tof:D

 • Zeker. Ik had laatst een bundeltje aangeschaft waar 4 Crazy Machines spellen in zaten. Maar ik zit nu te stuntelen bij level 52 van de eerste Crazy Machines.
  Ik denk dat ik een te moeilijke oplossing wil bedenken, maar ik kan 't zo snel niet bedenken XD
  Misschien gaat het morgen beter :P

 • Super Mario World en Resident Evil 4 voor dit weekend. :)

 • Niet super veel, hopelijk nog wat Hitman Absolution en AC3!!!!!

 • FIFA 13 en Blops 2.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren