1. 'Onthulling nieuwe Xbox op 26 april'

'Onthulling nieuwe Xbox op 26 april'

Microsoft heeft de onthulling van zijn nieuwe Xbox mogelijk voor 26 april ingepland. Dit meldt CVG via Twitter.

CVG sprak eerder al over een onthulling in april, maar heeft nu een exacte datum doorgekregen. Microsoft heeft uiteraard nog niet gereageerd, maar ook de websites VG247 en The Verge vangen "soortgelijke geluiden" op.

26 april valt overigens op een vrijdag, wat goed nieuws zou zijn voor iedereen die het evenement vanuit Nederland wil volgen. Hoef je de volgende dag (hopelijk) niet naar school of werk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Marcel Vroegrijk Eindredacteur van Gamer.nl

Reacties

 • Hey op mijn verjaardag dat is leuk.

 • Zou een mooi verjaardagscadeau zijn, toch?

 • Als er wat nuttigs naar buiten komt is het een leuk extraatje verder niet ;)

 • Ik denk dat iemand met de username Sega liever de onthulling van Dreamcast 2 ziet. :P

 • van harte lol ook op mijn verjaardag

 • Nee dat lijkt me geen slimme set van Sega als ze dat zouden doen, dus zit daar niet echt op te wachten.

 • Sega doet niet aan slimme zetten, dus een Dreamcast 2 zit er dan wel aan te komen.

 • Bij mij een dag ervoor. ;D

 • woohoo 500e reactie badge. krijg ik nou een koekje?

 • Nee, maar misschien een taart bij 150 memberrecensies;)

 • Hey! de dag voor mijn verjaardag :P

 • lol dan ben ik ook jarig :D

 • De geruchten zullen wel kloppen.  Ik vind de datum ook best goed gekozen want het is niet te lang voor de E3. Op het moment dat de E3 losbarst zit MS nog volop in het momentum.  Ik vraag me af of Sony het momentum weet vast te houden tot de E3. MS kan nu iedere week een snippertje informatie "lekken" tot het xbox event, dan het apparaat groots uit de doeken doen, en vervolgens op de E3 de games aankondigen.

 • Playstation kan ook elke week een beetje meer van zich laten zien betreffende nieuwe onthulliongen (aangezien de presentatie vrij lafjes was) waardoor ze datzelfde momentum misschien juist kunnen handhaven tot iig de Xbox reveal. Daarna gaan mensen automatisch vergelijken en hoef je niet meer veel te lekken. Ik weet dit natuurlijk niet, maar het zou kunnen!

 • "De geruchten zullen wel kloppen.  Ik vind de datum ook best goed gekozen want het is niet te lang voor de E3. Op het moment dat de E3 losbarst zit MS nog volop in het momentum.  Ik vraag me af of Sony het momentum weet vast te houden tot de E3. MS kan nu iedere week een snippertje informatie "lekken" tot het xbox event, dan het apparaat groots uit de doeken doen, en vervolgens op de E3 de games aankondigen."  Denk er net ook zo over! En vervolgens een simultane release beloven …  Ben zeer benieuwd! Ik hoop trouwens dat ze beide voor meer voor nieuwe ip's (en exclusives) gaan ipv herkauwde kost uit te brengen

 • Laten we het hopen. Maar ik heb niet zoveel vertrouwen in Xbox en dat komt vooral dat hun matige exclusives hebben. En de bette exclusives Perfect Dark Killer instinct Banjo conker daar doen ze niets mee. Dus er moeten heel wat nieuwe exclusives bij komen. Anders koop ik geen Xbox aangezien de third partys op de ps3 niet slechter zullen dan de Xbox 720.

 • Dus Halo, Gears of War, Forza zijn matige exclusives of wat? Je bent gewoon een fanboy die de Xbox loopt te bashen. :D

 • Laten we heel eerlijk zijn, je noemt Halo, Gears of War en Forza… Daar heb je zo'n beetje alle exclusives mee gehad (Titels die langer doorlopen). Vroeger had je een kameo en een mass effect. De laatste is zijn exclusiviteit ook al weer verloren.  Playstation:
  Gran turismo,
  God of War,
  Uncharted,
  Sly Cooper,
  Heavy Rain,
  Beyond two souls,
  Metal gear Solid,
  Demon Souls,
  Killzone,
  Ico & Shadow of the Colossus,
  Jak & Daxter,
  Ratchet and Clank,
  Infamous,
  Last of Us,
  Little Big Planet,
  Motorstorm,
  Resistance,
  Wipeout,
  yakuza.
  Nou ja, om er maar een paar te noemen. Dit zijn er al 20 tegenover 3 van Xbox.  Het gaat dan niet om dat die 3 matige games zijn. Het is nogal magertjes kwa aanbod ;)

 • Wel raar dan dat een gemiddelde xbox 360 speler meer games per console koopt dan een PS3 speler. Dus misschien is het aanbod van de PS3 wel magertjes. Meer exclusives, maar wel van een stuk mindere kwaliteit.  Moet zeggen dat ik spellen alleen voor de 360 kocht wanneer ze voor beide platformen uitkwamen. Het spelplezier ligt daar veel hoger.
  Op de PS3 had ik alleen Uncharted en Little big Planet.
  Op de 360 kocht ik o.a. Forza, Halo, Fifa's en de Call of Duty's.
  En ik denk velen met mij :-)

 • @Maduin19
  Je bent Heavenly Sword vergeten, schaam je! Maar je hebt je punt duidelijk gemaakt. Dit is ook precies de reden waarom Microsoft zo vaak flink geld betaald om dlc (ongeveer) een maand exclusief te houden.  @FaYeung
  Fifa en CoD kun je ook op de ps3 spelen. Dat het speelplezier op de xbox groter is en dat een gemiddelde xbox 360 speler meer games per console koopt dan een PS3 speler, is onzin.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren