1. Ontwikkeling Rayman: Legends Wii U niet uitgesteld

Ontwikkeling Rayman: Legends Wii U niet uitgesteld

Hoewel Rayman: Legends voor Wii U al af was, wordt er nog gewoon gewerkt aan het spel tot aan september.

De Wii U-versie had eigenlijk deze week al in de winkels moeten liggen, maar werd zeven maanden uitgesteld om tegelijk uit te komen voor Xbox 360 en PS3. De ontwikkeling gaat echter gewoon door. Ubisoft-baas Yves Guillemot legt uit dat het team niet alleen aan de overzettingen werkt, maar ook aan nieuwe content.

Er worden bijvoorbeeld nieuwe bazen toegevoegd en de algehele kwaliteit van het spel kan nog wat opgeschroefd worden. Zo moet het volgens Guillemot een van de beste Wii U-games worden. Of het ook jullie game van de maand wordt, betwijfelen we: GTA 5 schijnt in september uit te komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Had de game dan nooit een datum gegeven, dan had niemand er moeite mee gehad :/

 • volgens mij dachten ze dat het af was. terwijl er nog een beetje te veel bugs in zaten.

 • Volgens mij was de game gewoon keihard af. Iets wat bevestigd is door de developer en nooit ontkend is door ubi.  Hoezo ze er weer mee doorgaan? Het is een platform game. Je kan altijd nieuwe levels of werelden invoegen, dat is wat er in dit bericht staat. Zo ingewikkeld is het niet?

 • maar hoezo zouden ze er nu weer mee doorgaan? als ze er mee door gaan dan is het klaarblijkelijk niet af.

 • Als ze toch zeven maanden moeten 'wachten', waarom zou je dan niet nog meer finetunen? Als ze er nu extra content invoegen hoeft het straks niet meer als DLC uit te komen, om maar een andere mogelijkheid te noemen.

 • Ze wachten niet letterlijk natuurlijk., alsof die ontwikkelaars daar nu de hele dag dartpijltjes zitten te gooien.  Er is gewoon wat extra tijd en budget vrijgekomen voor deze game, en dat lijkt me mooi meegenomen voor de Wii U bezitters.

 • Haha zijn jullie zo dom.
  Ze doen helemaal niks meer aan de game voor de wii u.
  het is gewoon een zoethoudertje.

 • Als een game af is kan je altijd wel iets toevoegen of veranderen, een game kan altijd beter of iets anders. Maar dit is gewoon onzin. Dus als de Wii U versie en de XBOX360 en PS3 versie het zelfde zijn, dan heeft die onzin verteld. Want als je nu de game overtzet en aan de Wii U versie gaat sleutelen, moeten deze in September echt wel verschillend zijn (en dan bedoel ik niet alleen dat de GamePad mogelijkheden) want nu aan de Wii U versie werken en dan binnen 1 maand om zetten naar de XBOX360 en PS3, lijkt me niet haalbaar …  Dit is gewoon Wii U bezitters overtuigen dat ze aan de game gaan werken … in mijn ogen een onzin verhaal.  Maar ik zie de game wel in 2014 voor de Wii U in de budget bak liggen, en dan koop ik hem wel. Najaar komen teveel andere goede titels uit, die (op dat moment) meer de 60 euro waard zijn.

 • Wii u bezitters die huilie huilie doen om de uitstel van Rayman Legends.Dit is nou niet de titel die de wii u op de kaart moet zetten.

 • denk het ook niet.

 • nee! maar het gaat er om dat er nu de komende weken geen enkel nieuw spel uitkomt! De wii-u staat bij mij weer stof te happen..
  dat is niet de bedoeling.

 • Mag je niet eens meer balen dat een game waar je naar uitkijkt zomaar 7 maanden wordt uitgesteld, terwijl ie gewoon af is?  Lekker inlevingsvermogen heb jij!

 • dat is zeker niet de bedoeling

 • Probeer jij zoveel mogelijk LIKES te krijgen of zo, Mohamed?
  Lukt niet echt zo te zien :lol:

 • Ik denk wél dat dit een titel is waar de WiiU-bezitters op zaten te wachten en die mogelijke kopers over de streep hadden kunnen trekken. Waarom anders de teleurstelling bij velen?

 • Beste Neotails,  Likes boeien mij niet zoveel,ik krijg er geen geld voor of zo.  Wat ik probeer te zeggen is "rayman" is niet de titel waar je een wii u voor koopt eerlijk is eerlijk geen bash of zo.Tuurlijk deze game word een dikke 7,5 of hoger en zal best leuk zijn om te spelen.Maar al die frustratie om een uitstel van 7 maanden.Kom op zeg,ik zag nog net geen tranen rollen bij de wii u bezitters.Als de Nintendo community al flipt om dit "akkefietje" wat gaat er gebeuren als die gasten van Zelda op de e3 zeggen dat Windwaker pas in 2014 komt en die nieuwe Zelda begin 2016.Gooit iedereen zijn wii u van een flatgebouw?Komen er demonstraties,breken er wereldwijde rellen uit?  @Rutgie nee,dat heeft te maken met een gebrek aan games.Waardoor nintendo fanboys een B titel als Rayman heel graag willen spelen.  @Jalf je mag best balen tuurlijk .Maar die petities en demonstraties en die gefrustreerde youtube filmpjes daarover kom op zeg.En de twitter van ubisoft/nintendo vol spammen met scheldwoorden hoeft allemaal niet van mij .En dan die zogenaamde boycot op rayman legends."ik ga hem niet meer kopen,ik heb mijn pre order geannuleerd.""  Dan heb ik zoiets van tuurlijk jongen wie hou je voor de gek.Je koopt hem toch wel.Door gebrek aan beter…….

 • Je snapt het echt niet hè Mo? :lol:

 • Dat het onacceptabel is om een game die al af is 7 maanden uit te stellen?  Dat snap ik,maar ik lig er niet wakker van en nintendo fanboys zo te zien wel en dat is het verschil en dat snap jij niet.

 • Ja, jij doet het niet, DUS dan zijn Nintendo fanboys maar raar. Tof!  Tenminste, zo impliceer je dat hier.

 • Vooral alle Wii U bezitters over één kam scheren…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren