1. Eerste 3D King of Fighters titel aangekondigd

Eerste 3D King of Fighters titel aangekondigd

SNK heeft vandaag aangekondigd dat ze bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe King of Fighters. King of Fighters: Maximum Impact, zoals het spel voluit heet, is de eerste 3D versie en tegelijkertijd ook de eerste versie die speciaal voor de PlayStation 2 wordt gemaakt. Alle voorgaande versies waren altijd gebaseerd op een bestaande arcade versie.

In KOF: Maximum Impact kun je in totaal met 24 karakters spelen, waar onder de populaire Terry Bogard en Kyo Kusanagi. Het spel zal vijf spelvarianten bevatten waarin je een groot aantal nieuwe bewegingen zal kunnen gebruiken. Het spel staat voorlopig gepland voor de herfst van dit jaar. Verdere spelinformatie en beeldmateriaal kun je hier vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • hopelijk wordt dit niet heel slecht…..

 • Ziet er goed donker uit! Ben benieuwd of het ook lekker speelt!

 • Eerste screens zien er vet uit vooral Terry en de nieuwe Lien ;)  Als het zo speelt als de 2d KOF is het voor mij een MUST!

  En als het zo speel als Souls Calibur 2 is het voor mij ook een MUST!  Ik heb hoge verwachtingen van dit spel. Hopelijk komt hij uit in Europa. Van mij mogen de games van de ATOMISWAVE (min of meer de arcadeopvolger van de NeoGeo) ook gepoort woorden naar de PS2 XBox of GameCube! • best lelijk, de 3d versie van street fighter was ook erg kut, dus tja…we zien wel

 • Gevonden producten

  XBX King of Fighters 2002 12 oktober 2004

 • word niks

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren