1. IGTV: InsideTalk over Reviews en meer

IGTV: InsideTalk over Reviews en meer

Deze week in Inside Talk, het discussie programma van InsideGamer; Is de PS Vita de 'indie-heaven' voor Indie ontwikkelaars, en hoe betrouwbaar zijn recensies?

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Oww deze staat er vroeg op ;)
  Morgen maar is bekijken :D

 • Leuk dat jullie zo eerlijk zijn over het recensie gedeelte :)

 • Ik zie dat er twee intro's zijn gebruikt. Dat is uiteraard niet de bedoeling, waarvoor excuses. ;)

 • Jules (jongen in midden) kan totaal niet mee met de discussie. Of jullie zullen meer rekening moeten houden met hem en hem bewust alleen even het woord geven om hem iets te laten vertellen. Of hij moet nog heel veel leren en zal wat brutaler, minder onzeker overkomen, en meer je kennis laten spreken.  Ik vond het daarom niet zo'n geweldige aflevering. Je gaat hier op een gegeven moment teveel op letten. Bij mij in ieder geval.
  Misschien wat meer training voor Jules (als ik de naam goed heb hoop ik?) voordat je hem voor de camera plaatst. Mijn bedoeling is zeker niet om deze jongen af te branden. Maar bereidt hem beter voor e.d.  Ik zou liever iets anders hebben willen schrijven, maar zit me de hele aflevering aan te storen. Sorry hiervoor.

 • Dit loop ik ook al weken te zeggen, maar ze luisteren niet, of hij kan het niet leren.

 • Dit loop ik ook al weken te zeggen, maar ze luisteren niet, of hij kan het niet leren.

 • Door Jules komen de andere goed aan bod!
  Beetje brutaler kan wel.. of misschien is als talkshow host. Dan kan Jules de discussie leiden.
  Maar persoonlijk heb ik er geen probleem mee maar het valt wel op ja.
  Anyway wat Jules zei was goed en ik vond het een interessante discussie weer.

 • Ik ben nog heel veel aan het leren wat videos betreft. Sowieso vind ik het lastig brutaler te zijn, omdat ik iedereen wil laten uitspreken. Het jammere daar aan is dat ik dikwijls mijn punt niet meer kan maken, omdat we vaak zo eensgezind zijn dat anderen het al gemaakt hebben.  Dat gezegd hebbende komt deze InsideTalk uit een opnamedag die geplaagd is door ziekte, pech en hele domme foutjes. Dit item is vijf keer opnieuw gestart omdat er gaten geboord werden in de muren onder ons, letterlijk elke keer als we een punt wilde maken. Het geluid bleek niet te werken en bovendien viel de camera midden in de opname uit.  Continu onder die hete lampen zitten in een droge lucht die alleen maar heter en droger wordt, is allles behalve bevorderlijk. Joey en Rob zijn sowieso 't beste wat wij op video-gebied hebben en konden met alle onzin rondom de opnames beter omgaan dan ik.  In ieder geval leer ik van elke nieuwe video en steek ik op van alle kritiek. Schiet me niet direct af ;)

 • Mooi gesproken!
  Respect.

 • Jules komt er wel inderdaad ziet er soms wat onzeker uit en mag inderdaad wel iets brutaler wezen, maar goed niet iedereen is hetzelfde en het moet ook in je zitten.

 • Ik vind dat je het best goed doet hoor, een rustig iemand is ook wel fijn soms. :) Joey en Rob doen het natuurlijk een stuk langer en zijn in de loop der jaren een stuk beter geworden.

 • Vind het mierenneukerij.Jules je doet het goed jongen.Door ervaring leert men.

 • Ik neem aan dat je wilt dat iemand progressie maakt? Dan is deze vorm van feedback niet echt wenselijk. Deze vorm van feedback zal de jongen in het midden niet echt zekerder maken van zichzelf.  Wat mij betreft ben jij dan ook degene die nog een hoop moet leren en daar irriteer ik me dan erg aan, niet aan die jongen in het midden. Hij begint net en mag dan ook de kans krijgen om te leren en om fouten te maken. Dat doen we allemaal, toch? Alleen als wij fouten maken in het begin van iets nieuws zien maar een paar mensen dat, nu let half gamend nederland op je. Lijkt me best lastig, en dan vooral als je dan dit soort feedback krijgt.

 • @PatrickL Lol,wat is dit nou weer voor gezever?Als Jules het fijn vind om wat meer op de achtergrond te zijn.En af en toe zijn mening kenbaar te maken met wat argumenten is daar niets mis mee.Want Rob en Joey kletsen de oren van mijn kop af.En JUIST Jules bied wat meer rust en zorgt voor wat evenwicht.En daarom vind ik,dat hij het gewoon goed doet en zoals hij zei "was het zijn dag niet echt van IG overigens ook niet"
  En als Jules introvert is (wat ik niet zeker weet?)en de rest extravert is het juist hartstikke geforceerd om hem uit zijn comfort zone te halen.Dus laat hem ook lekker.Hij zal heus wel normale feedback van het IG team krijgen,dat is niet jullie taak.  En als je wilt dat Jules stuk spontaner is ga je toch lekker naar sbs6 kijken.Waar mensen moeilijk om kunnen doen.

 • Jules moet ook een kans krijgen, niet? Hij komt steeds vaker in beeld, wat een goede zaak is, dus het komt vanzelf wel. Hij kan nu nog niet echt mee in de discussie maar dat leert hij wel. Geef 'm de tijd zou ik zeggen. ;) Komt helemaal goed met Jules.

 • Tsjonge, ik bedoelde het helemaal niet verkeerd. Ik merk wel zodra je (opbouwende) kritiek hebt hier op IG, je meteen een bak stront hier over je heen krijgt.
  Ik vind dat hij het gewoon niet goed doet en ik probeer daar argumenten bij te geven. Daar moet iemand maar tegen kunnen, anders moet je een ander vak kiezen dan online veel bekeken te worden. Wat overigens helemaal niet betekend dat Jules niet kan verbeteren. Dat zeg ik totaal niet. Als hij wat brutaler wordt dan kan het wat worden. Meer initiatief nemen dus.  Ik vind veel reacties zo zinloos. Alsof je tegen Jules niks mag zeggen want dan breekt hij in stukken.
  Maar goed dat de meesten van jullie een of andere saaie kantoorbaan hebben of nog op school zitten, is aan de reacties te lezen. In ieder geval totaal niks gewend in het leven. Ik help iedereen even uit de droom: "leven is hard en van fouten moet je leren", "tegen kritiek moet je kunnen" Kun je dit niet reserveer alvast maar een begraafplaats.  Seasick Steve heeft gesproken!

 • Leuk om te kijken bois. :)  Ben alleen nog iets te skafft om t goed te volgen.

 • Leuk om naar te kijken alleen zou Jules wat meer mogen zeggen hij zat er vandaag best wel stil
  En misschien een goed onderwerp voor volgende week: Wat vinden jullie ervan dat sommige games worden uitgemolken?

 • Leuk stukje ik had alleen graag ook de discussie willen zien gaan over het cijfer wat je een game geeft vlak na release en wat je de game een jaar later zou geven. Heb namelijk vaak genoeg games gezien die ergens rond de 9 kregen en aan het eind van het jaar alweer totaal in de vergetelheid zijn geraakt. Ook wel interessant dus om te kijken, naar welke games nou echt bij blijven en dus eigenlijk echt goed waren. Je hebt ook weleens games die een 7.5 tot 8.5 krijgen, maar jaren later juist nog steeds gespeeld worden of worden aangehaald als goede games.

 • Maar kan de Vita op tegen de groote macht der PC op het indie gebied?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren