1. Update: gevonden - Simcity zoektocht: Vind jij het verstopte exemplaar?

Update: gevonden - Simcity zoektocht: Vind jij het verstopte exemplaar?

Nog één nachtje slapen en dan ligt Simcity eindelijk in de winkel. Maar misschien kun je niet meer wachten en wil je nu al spelen. Nou, dat kan niet, aangezien de servers pas morgen online gaan, maar wel bieden we de mogelijkheid om vandaag al naar het hoesje te kijken . Niet zomaar een hoesje, maar het hoesje van de zeer gelimiteerde en eigenlijk niet in Nederland verkrijgbare Collectors Edition. En morgen natuurlijk als een gek te spelen!

Electronic Arts heeft namelijk een speurtocht uitgeschreven en heeft in het hele land een aantal games verstopt. Via verschillende media worden de locaties bekendgemaakt waar een exemplaar ligt. Het InsideGamer exemplaar kun je vinden in:

Het stadhuis van de havenstad van Nederland.

Nou, dat kun je vast wel vinden. Dus spring op de fiets, pak de metro (want dat heeft die stad) of laat je afzetten bij de taxi. Hoe dan ook, breng een bezoekje aan de burgermeester en scoor die gratis game. Succes!

Update: De game is inmiddels gevonden! De gelukkige winnaar is Marvin Emid en hij was naar eigen zeggen erg blij met de prijs!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ja zeg, dan moet ik naar buiten… Daar heb ik dus écht geen zin in hè!

 • Daar kom ik echt net vandaan! Shit zooi, als ik dat eerder had geweten :P

 • Waar ligt die dan precies? In het gebouw (stadhuis) of buiten?

 • Geen idee, anders had ik hem zelf wel meegenomen. Dit is best wel balen, ik wil dit spel echt heel graag en ik kom daar echt gewoon precies net vandaan.

 • Er staat IN het stadhuis, dus ik neem aan dat 'ie wel netjes binnen ligt. ;)

 • Ik zou gaan huilen. Kom op.

 • Succes, en maak een foto s.v.p. ;)

 • Hij heeft geluisterd :P

 • Ain't nobody got time fo dat

 • http://www.youtube.com/watch?v=bFEoMO…

 • Ben niet 100% eens met de video, maar hij geeft behoorlijk goed het principe en de ontwikkeling de afgelopen jaren.

 • Klinkt als een vervroegde 1 april grap :)

 • Verdomme, kga toch niet naar Rotterdam vanuit Amsterdam voor een game -.-'

 • In de randstad nog wel? Creatief!  That said, ik ben extreem hyped voor de game. Kan niet wachten tot morgen.

 • Insidegamer is onderdeel van een grote weggeef actie van EA. Dus er zullen ongetwijfeld ook exemplaren buiten de randstad te vinden zijn.

 • Onderweg! Gaat een uurtje duren.. stiekem hopen :)

 • Zie de slechte cijfers echt fucking veel
  Mensen hebben veel problemen met DRM en Savegames :  http://www.metacritic.com/game/pc/sim…

 • Ik ben het wel eens met de kritiek op de DRM. Dat wil ik wel even melden.  Maar de user-scores op metacritic zijn misschien wel de meest onbetrouwbare cijfers die je kunt krijgen.
  1 De meeste mensen die daar een "review" plaatsen, zijn niet eens in het bezit van de game.
  2 Deze reviews zijn van consumenten, wat ze al een stuk minder waardevol maakt.
  3 Zou het kunnen dat hier mensen meerdere accounts hebben en meerdere keren een cijfer geven.
  4 Sinds wanneer heeft de consument uberhaupt ergens verstand van?  Zelfde probleem als de referendums. Laat 100% van de mensen stemmen over een onderwerp waar 10% van de mensen verstand van heeft. Krijg je een totaal onbetrouwbare uitslag.  Doe me een lol en kijk NOOIT meer naar userscores…….  edit: Wat ook nog meespeelt is het aloude internetprobleem: Alleen de ontevreden mensen laten hun mening horen, de mensen die positiever zijn, zijn de game aan het spelen….

 • 1. Hoe weet je dat zo zeker?
  2. Consumenten, ken je daar de definitie wel van? Waarom zijn ze dan onbetrouwbaar? Het gaat toch om de ervaring voor consumenten. Volgens mij kunnen consumenten hun ervaringen heel goed zelf verwoorden hoor? Anders kan je net zo goed Insidegamer sluiten want ook hier zijn talloze reviews door 'consumenten' geschreven. Lelijk in je voet geschoten hier.
  3. Zou misschien kunnen, maar waarom zou iemand hier zo veel tijd in stoppen?
  4. Zie punt 2.. je minacht de koper, zegt meer over jou dan over hen.  Wat betreft je punt over het feit dat alleen negatieve mensen hun mening laten horen: Onzin! Simcity 4 wordt nog steeds alom geprezen.

 • Ik heb anders een heel aantal van die reviews gelezen op metacritic, en het lijkt er op dat veel van die mensen wel degelijk de game hebben gespeeld, maar nauwelijks konden inloggen (soms tot 40minuten wachten), heel vaak gekickt door internetverbinding (DRM), en dat de omvang de stad echt minimaal is vergeleken bij eerdere games.  Ook het multiplayer aspect lijkt niet te werken, want als er 1 iemand is die allemaal vervuilende fabrieken precies in de windrichting zet, IEDEREEN in de regio niet fatsoenlijk kan ontwikkelen door de vervuilende rook etc. Nog niet gesproken over de klachten over kinderlijke lui die allemaal steden in de vorm van piemels maken etc. En je wordt gedwongen tot samenwerking, dat is het ergste.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren