1. IGTV: Assassin's Creed 4: Black Flag Preview

IGTV: Assassin's Creed 4: Black Flag Preview

Naast de geschreven preview hebben we als bonus ook een videopreview van Assassin's Creed IV: Black Flag. Hierin vraag Assassin's Creed-liefhebber en geschiedkundige Joey alles wat hij wil weten aan Jules. Bekijk snel de video en leer nog meer over deze nieuwe Assassin's Creed.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Kan echt niet wachten Arrrr! ;P

 • Maar weer is opnieuw beginne met de serie

 • Kan hier ook niet op wachten. Snap alleen niet waarom Joey blijft hameren op het hele "stap weg" principe. Als we elke keer dezelfde gameplay en game krijgen is het uitmelken, als ze iets anders proberen wordt dit kritisch aangepakt. GRAAG wat minder saai klimmen etc. en wat meer focus op de piraterij!

 • arrr! ;) zo denk ik er nou ook over :P

 • @ Joey: maar als je bang bent dat Blackflag een stap weg is van de AC serie, wat vond je dan van ACIII? Die game was toch ook al heel anders dan voorgaande delen, wat betreft de omvang van steden?

 • Betreffende de steden: ik noemde New York en Boston uit de kluiten gewassen koloniale nederzettingen, die (logischerwijs) niet zoveel om het lijf hadden als Rome en Constantinopel. De Frontier maakte veel goed door de daar geboden vrijheid. Ik geloof best dat zoiets ook mogelijk is in het Caraïbisch gebied (met de jungles erbij), maar het baart mij ontzettende zorgen dat 40% van de game zich ter zee lijkt af te gaan spelen, waardoor het straks meer een piratengame is dan een typische Assassin's Creed-titel. Jules heeft die game gezien, dus daarom ben ik hier zo op door gegaan, hopende dat hij me gerust kon stellen.  Dan over de rest van Assassins Creed III: ik vond de game qua gameplay en mix tussen feit en fictie (historisch gezien en het dramatische Desmond-einde even buiten beschouwing latende) een duidelijke stap voorwaarts en niet de geheel andere kant op.

 • Als je het mij vraagt is de gameplay bij elke game goed tot behoorlijk vooruit gegaan, zoals het nu lijkt denk ik dat de beste gameplay elementen uit elke game hier worden samengevoegd (en daarbij lekker veel afwisselling). Alleen de uitwerking van het verhaal is na Brotherhood naar mijn mening wel achteruit gegaan. Ik zie in ieder geval veel mogelijkheden bij deze setting dus voor AC:IV heb ik goede hoop op een goed verhaal.  Wat het hedenverhaal betreft hoop ik dat de geruchten niet waar zijn en dat er dus wel een nieuw Desmond figuur opstaat met een uitgebreider verhaal dan voorgaande delen. Het minste wat ik verwacht ik iets zoals in de eerste AC, hier was het hedenverhaal kort, maar krachtig.

 • Overigens, ik vind het hele idee dat jij (als speler) de animus instapt een beetje vergezocht. Waarom heeft Ubisoft hier niet beter over nagedacht? Of in iedergeval een beter idee bedacht, bijvoorbeeld dat de pa van Desmond de animus ingaat, ofzo…

 • Ik vond het een erg onsamenhangend verhaal in de video, het klinkt heel erg alsof Joey alles al weet (ipv Jules!), en heel geforceerd Jules elke keer de 'nieuwtjes' laat vertellen, door zijn verhaal heel erg te sturen. Ook is Joey in het begin constant foutjes in het verhaal van Jules aan het verbeteren waardoor dat gevoel versterkt wordt.  En helaas Jules, dit komt ook door jezelf doordat je het voor elkaar krijgt om constant om de clou heen te draaien en vergeet je punt te maken. • Mee eens

 • Ik denk dat het juist interessant kan zijn. De geschiedenis van de Caribbean is ontzettend interessant en het is juist een onbekend tijdperk. Ik vind de omslag die Assassins creed maakt best interessant. Ik heb genoten van de historie achter het verhaal. Ik moet eigenlijk erg bekennen dat ik qua geschiedenis Assassins creed III misschien nog wel het meest interessante versie historisch gezien. IV kan heel interessant zijn door de historie te belichten die voor de meeste niet erg bekend is. Het klimmen van steden behoort echt tot Altair en Ezio. Dit is misschien anders, maar het is een andere kant. Dat ben ik wel eens met Jules, alleen Joey is te opzoek naar een bevestiging dat het ' Geen echte Assassins Creed'. Die conclusie vind ik persoonlijk iets te snel getrokken. Geef het een kans. Piraten zijn sowieso tof!

 • … zolang je maar ongestoord onschuldige NPC's kan omleggen ben ik tevreden. Wil niet te horen krijgen dat mijn beruchte piraat geen onschuldigde slachtoffers mag maken.

 • inderdaad,..daar werd ik ook een beetje zeeziek van op een bepaald moment,..had daar een iets andere stap in genomen zeg ik dan,..een beetje als Fable of zo^^

 • Misschien mag je nu als piraat wel 3 burgers om leggen voordat je gedesynchroniseerd wordt…

 • Leuk filmpje maar na de preview te hebben gelzen weet je dit allemaal al. Maar dat is niet erg.

 • Als ik kijk naar het ene shot in de trailer van een havenstad en de screenshot waar Eward op zijn knieën zi,t denk ik juist dat de steden er weer uitzien qua freerunbaarheid als die in AC:II. En zo te zien komt dit samen met de beste elementen uit AC:II, de frontiergameplay en de zeegevechten. Ook het onderwaterzwemmen lijkt mij een zeer goede toevoeging, wellicht krijgen we hiermee weer een beetje het gevoel terug zoals we dat hadden in AC:II bij het beklimmen van bassilica (binnenin) om Altaïrs gewaad vrij te spelen.  Wat betreft het heden verhaal hoop ik echt dat het beter is dan de voorgaande delen, maar ik vrees dat jullie gelijk krijgen en dat Abstergo gewoon Desmonds DNA gebruikt om anderen die herinneringen te laten herbeleven, zie deze afbeelding.  http://24.media.tumblr.com/b96822a808…

 • Desmond in een lijken zak

 • Jep, en in handen van Abstergo.

 • Ik heb best zin in deze game. Piraten zijn altijd cool en ik hou van de zonnige en kleurrijke setting. Toch ben ik wel sceptisch. Het einde van deel 3 was ronduit terleurstellend, waardoor ik het gevoel heb dat ze met Desmond maar wat aanklooien. Ook hoop ik niet dat die Naval gameplay door je strot wordt geduwd. Ik vond het een leuke toevoeging, maar ik was blij dat het optioneel was. We zullen zien.

 • blackfag:http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren