1. Wat spelen we dit weekend? 9 en 10 maart

Wat spelen we dit weekend? 9 en 10 maart

Het leek heel even lente te worden, maar het mooie weer kunnen we dit weekend wel vergeten. Ideaal om lekker te gamen!

Thijs Barnhard

Tijdens de Games on Demand sale van Microsoft heb ik mij aardig weten in te houden door maar twee nieuwe games op de kop te tikken. Fallout 3 en Max Payne 3. Dit weekend hoop ik in die twee een aardig beginnetje te maken. Volgens mij zijn het alle twee vrij lange games dus als ik alleen maar een klein deukje kan maken ben ik eigenlijk al tevreden.

Daarnaast wil ik ook wat voortgang maken in Call of Duty: Black Ops 2. De multiplayer laat ik lekker links liggen want die is mij echt veel te snel, maar de singleplayer vind ik tot nu toe eigenlijk behoorlijk leuk. De game ziet er duidelijk beter uit dan zijn voorgangers en het verhaal is goed te volgen. Meer kan ik eigenlijk niet vragen voor een spectaculaire en lekker domme shooter!

Jeroen Post

Ik ga verder met Tomb Raider op de Xbox 360. Voorlopig bevalt Lara's "prequel" me erg goed. Het ziet er heel goed uit, Lara laat zich prima besturen, er zijn alleen wel heel veel vuurgevechten tot nu toe. Maar dat mag de pret niet drukken, Tomb Raider zou ik persoonlijk bestempelen als een erg goede "reboot" van de franchise.

Verder wil ik dit weekend ook nog aan de slag met Darksiders. Ik heb er de afgelopen tijd al wat uurtjes ingestoken, en ik gok dat ik ongeveer op de helft ben. Daarnaast zal ik mijn PS1 ook aanzetten, ik heb eindelijk Overboard ergens gevonden voor een schappelijke prijs. Enigszins retro dus weer, sinds een lange tijd.

Lars Cornelis

Ik heb God of War: Ascension inmiddels helemaal uit (recensie is inmiddels te lezen!) en daarom kan ik eindelijk beginnen aan een game die al een tijdje op me ligt te wachten. Metal Gear Rising: Revengeance kocht ik op de release, maar ben er helaas nog niet aan toegekomen. De paar eerdere speelsessies smaakten naar heel veel meer en bovendien ben ik een Metal Gear-fanboy, dus ik kan niet wachten tot ik met deze game aan de slag kan!

Tevens kocht ik laatst een heel ander soort game voor mijn Vita: Sound Shapes. Ik sluit dus niet uit dat ik tussen het hakken in Metal Gear Rising door af en toe even met een koptelefoon op mezelf terugtrek en ga genieten van deze bijzondere game.

Rob van der Leek

Eerst ga ik proberen om alle geheimen van het mysterieuze eiland in Tomb Raider vrij te spelen. Ik had de game natuurlijk al vóór de release uitgespeeld, maar omdat ik het einde zo snel mogelijk wilde halen voor een zo compleet mogelijk beeld, heb ik een hoop optionele tombes en relieken laten liggen.

Daarnaast ga ik de multiplayer eens wat beter aan de tand voelen. Nu de game (zo komt het op mij in ieder geval over) door heel veel mensen opgepakt wordt, zijn de servers waarschijnlijk ook lekker vol. En dan heb ik ook Skyrim nog geleend van Kevin, dus misschien wordt het ook maar eens tijd dat deze jongen Westeros.. nee, Middle Earth.. nee, nouja de wereld van Skyrim gaat betreden.

Daniël Wewerinke

Op het moment van schrijven speelt mijn huisgenoot waarschijnlijk Tomb Raider. Heel veel Tomb Raider. Ik hoop stiekem dat hij zó veel Tomb Raider speelt, dat hij het spel vanmiddag uit heeft en ik zijn gamedisc mag lenen. Dan kan ik in het weekend lekker aan de slag met de nieuwe, gevoelige Lara Croft, die door de modder rolt en kreunt bij elke sprong die ze maakt. Maar ik vrees dat ik nog even moet wachten, want voorlopig is mijn huisgenoot nog met Lara bezig.

Het is iets aannemelijker dat ik dit weekend ga stunten met Joe Danger 2: The Movie. Het origineel was altijd erg vermakelijk, maar ik ben voor het tweede deel simpelweg vergeten naar de PlayStation Store te crossen. Daar is nu eindelijk verandering in gekomen, maar eerlijk is eerlijk, Joe dient slechts als opwarmertje voor mijn actie-en-avontuuren-honger. Ik wil namelijk Tomb Raider spelen en het is veel te lang geleden dat ik een game van dergelijke proporties in handen had (kuch, Uncharted, kuch)!

Douwe Zijlstra

Naast Tomb Raider zijn er dit weekend nog twee games die ik ga spelen: Minecraft met IG member boy's op zondag en even de Beta van Heroes and Generals proberen. Beetje oefenen en kijken of deze een Let's Play waardig is. Genoeg te doen in ieder geval!

Timo Pleus

Ik speel dit weekend SimCi....."De verbinding met de server is verbroken."

Dit artikel delen

Over de auteur

Thijs Barnhard Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Laat mij je uitleggen waarom Spelunky, Overwatch, Hollow Knight, Super Mario World en Burnout Paradise de beste games ooit zijn.

Reacties

 • De dlc van Assassin's Creed III :)

 • ni no kuni,blops 2

 • Metal Gear Solid Rising, Tomb Raider en wat Gears of War 3 denk ik om alvast weer wat in te komen voor de nieuwe game.

 • veel game plezier jullie allen

 • Far cry 3,Borderlands 2 (pc)

 • Net battlefield premium gekocht dus word dit weekend flink knallen :)

 • Heb ik ook laatst gedaan. Goede aankoop, ik ben er erg tevreden mee!

 • Tomb Raider uiteraard

 • Tomb raider(pc) en Torchlight 2

 • Tomb Raider en ik hoop toch ook gewoon Simcity…

 • TOMB RAIDER

 • Max Payne 3 en Mass Effect 2/3.

 • Ik denk dat ik borderlands 2 in m'n eentje zal spelen, en misschien nog red dead redemption. al wat ouder, nog nooit gespeeld eigenlijk.

 • Hoop Tomb Raider aan t eind van t weekend te hebben uitgespeeld, vette game trouwens. Daarnaast ben ik net begonnen aan de Kanto regio van Pokemon Crystal, dus daar zal ik vast ook wel een paar uurtjes in doorbrengen.

 • Hoop Tomb Raider aan t eind van t weekend te hebben uitgespeeld, vette game trouwens. Daarnaast ben ik net begonnen aan de Kanto regio van Pokemon Crystal, dus daar zal ik vast ook wel een paar uurtjes in doorbrengen.

 • Bestaat dit artikel nog steeds? Nobody cares wat jullie in het weekend gaan spelen.

 • Jou meer dan iemand anders blijkbaar.. aangezien je zo verhit reageert :lol:

 • Gebruik je plastabletten of ben je van nature zo'n zeikerd?

 • We willen al helemaal niet weten met wat voor een dingen jij altijd zit te spelen.

 • Metal Gear Solid 1, Settlers 7 en wat World of Warplanes.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren