1. Memberrecensie van de maand februari

Memberrecensie van de maand februari

Zoals jullie hebben gemerkt, plaatsen we steeds vaker memberartikelen door op de frontpage. Er worden namelijk genoeg memberrecensies en achtergrondartikelen geplaatst die meer dan de moeite waard zijn en die we graag in de spotlights zijn. Laat het dus een motivatie zijn om de pen ter hand te nemen en jouw gedachten over games op papier te zetten. Het kan je zomaar een nominatie voor Memberrecensie van de Maand opleveren, want deze maand hebben we niet één, niet twee, maar zelfs drie debutanten onder de genomineerden!

Wie zijn er genomineerd voor Memberrecensie van de Maand?

Hieronder staan de nominaties voor Memberrecensie van de Maand februari. Stemmen op je favoriete schrijver kan tot en met 16 maart. Daarna is duidelijk wie de beste recensie heeft geschreven, die vervolgens een game mag uitkiezen om daar een recensie over te schrijven.

Teddy

De eerste debutant is Teddy, die de aankondiging van The Legend of Zelda: The Wind Waker HD viert met een recensie van het origineel. Via subtiele woordgrapjes en een vaak verrassende woordkeuze leest Teddy’s recensie heerlijk weg. Zoals de wind je schip in The Wind Waker soepeltjes meevoert, zo dragen de fijne, heldere zinnen je vlotjes naar de conclusie.

Lees recensie

koekie dealer

Met koekie dealer hebben we debutant nummer twee onder de genomineerden. Zijn recensie over Portal verdient met recht het predikaat klein, maar fijn. Compacte argumentatie, duidelijke voorbeelden en een strakke opbouw zorgen ervoor dat er geen woord teveel staat in de recensie. Ook geen woord te weinig trouwens, want het is kraakhelder waarom Portal zo’n goede game is.

Lees recensie

That Mr Awesome

Oude bekende That Mr Awesome keert terug na een behoorlijke periode van afwezigheid en doet dat in stijl met een uitstekende recensie van NBA 2K13. Met zijn originele inleiding grijpt That Mr Awesome de aandacht en dankzij de vloeiende zinsbouw laat de tekst je niet meer los tot de conclusie.

Lees recensie

Zevenberge

Zevenberge kennen we ook al van eerdere Memberrecensie van de Maand-verkiezingen. Hij staat bekend om zijn zorgvuldig opgebouwde teksten en dito oordelen. Met zijn recensie over Super Mario 3D Land laat hij zien waarom: dankzij kernachtige formuleringen en goede vergelijkingen heeft hij weinig woorden nodig om duidelijk te maken hoe we Super Mario 3D Land moeten zien: als een New Mario- of Galaxy-deel.

Lees recensie

Sympharion

Sympharion is de derde debutant en zijn recensie van New Super Mario Bros. U bewijst waarom. De tekst is goed opgebouwd, Sympharion behandelt de belangrijkste aspecten kort en krachtig en hij ondersteunt zijn argumenten met duidelijke voorbeelden. Zijn recensie is simpelweg mooi in balans, waardoor het oordeel genuanceerd en overtuigend overkomt.

Lees recensie

De keuze is aan jou!

[poll 152][p]Werp een kritische blik op deze recensies en laat weten welke tekst volgens jou de beste van februari is. Let hierbij op taalgebruik, inhoud, vorm en originaliteit. Jullie hebben tot en met 16 maart om te stemmen op de Memberrecensie van de Maand![/poll]

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zevenberge!  ps: is het een idee om memberrecensie van de maand om te zetten naar artikel van de maand?
  Ik zie namelijk steeds meer leuke artikelen er tussen staan die de aanmdacht ook meer dan waard zijn.

 • Is wel een goed idee inderdaad. Of desnoods een "Memberrecensie van de maand" en een "Memberartikel van de maand" verkiezing. Lijkt me opzich beter.

 • Toevallig zijn we hier inderdaad over aan het nadenken. We hebben echter nog niet precies een vorm gevonden waarmee we tevreden zijn, dus tot die tijd houden we het op memberrecensie vd maand. Een van de afwegingen is bijv. dat het erg lastig is om een artikel en een recensie te vergelijken, dus daar zijn we nog niet uit. Input is uiteraard altijd welkom!

 • Er was ooit al een 'weblog van de maand' maar dat is toen verdwenen na een paar keer.

 • @Chris: over dat vergelijken heb je helemaal gelijk. Vandaar dat ik zei: doe gewoon 2 verkiezingen. :)

 • Zevenberge..  Zijn recensie las heerlijk weg :)

 • Mijn stem gaat deze keer naar That Mr Awesome!

 • Mr Awesome is mijn keuze geworden.

 • Teddy heeft mijn stem.

 • Mijn stem gaat naar koekie dealer. Alleen al voor zijn naam :P

 • Ik haat hem, hij drijft de prijzen op en ik heb hem nodig.

 • LOL!!

 • Waha Koekiemonster baas XD

 • Het waren er genoeg deze maand, zeer vermakelijk!

 • Die van Koekie dealer vind ik de beste.

 • Ik ga voor koekie dealer :)

 • Zevenberge heeft mijn stem

 • Mijn stem gaat naar koekie dealer.
  Wat heb ik me zelf toch vermaakt met die game!

 • Bedankt voor de nominatie guys :) Gefeliciteerd aan de anderen, goede reviews van veelbelovende schrijvers.

 • Ik vond de recensie van Sympharion erg goed.
  En dan was het ook nog zijn eerste.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren