1. Verse geruchten over Battlefield 4: 64 man online

Verse geruchten over Battlefield 4: 64 man online

Het maximale aantal spelers op één map in Battlefield 4, zou net als in BF3 voor PC op 64 staan.

Dit 'nieuws' komt van dezelfde bron die onlangs wat artwork van de game online had gezet. De PC-versie van Battlefield 3 kan al met 64 man gespeeld worden, maar het ligt in de lijn der verwachtingen dat het met BF4 ook op next-gen consoles kan.

Verder gaat het gerucht dat de maps groter zijn dan in Battlefield 3 en meer details bevatten. Qua aantal speelbare maps bij de launch kun je als speler ongeveer hetzelfde aantal verwachten, maar er zou wel meer DLC gepland staan. Tot slot wordt er nog gesproken over drie speelbare facties met vier verschillende klassen. We zullen het zien op 26 maart, wanneer BF4 onthuld wordt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik wil eerst wat beelden van zien want voor mijn gevoel wordt dit deel bijna net als battlefield 3
  alleen met nieuwe aanpassingen.
  Maar wie weet haal ik hem toch wel.

 • Net zoals de nieuwe Call of Duty dus… Ja, dat kan je verwachten.

 • beginnen ze nu al over DLC. waarom stoppen ze het er nu niet gewoon in en dan een maand na de launch praten we over DLC -__-

 • Pre order nu en krijg exclusief toegang tot
  Back to metro  2 klassieke maps waaronder Operation metro 64 conquest en Noshahr canals team deathmatch

 • EA zelf praat nog nauwelijks over BF4, laat staan over DLC. Het zou gelekte informatie zijn he.  Maar ook al zou EA wel over de DLC praten, naar mijn idee hebben ze dat met BF3 juist keurig gedaan. Eerste DLC-pack gratis bij pre-orders, verdere DLC-packs met genoeg vernieuwingen om de moeite waard te zijn. En als je geen zin had in de DLC, dan kon je met de "vanilla"-versie ook prima uit de voeten; ik had niet het idee dat BF3 incompleet was zonder DLC.

 • Zoals je Battlefield hoort te spelen!

 • Er is nog veel meer vrijgegeven! Zoals de namen van 5 multiplayer maps. Daarnaast zal de game een dynamisch weersysteem kennen, waardoor ieder potje anders is. Ook zegt de bron dat de PS4/720 versie slechts op 720p loopt. De PC is main platform.  http://wccftech.com/battlefield-4-sti…  Zelf heb ik een blog geschreven over alle info over de game, tot nu toe. Deze gaat om 10:00 online:
  http://www.bouweenpc.nl/?p=19439

 • Drm ga ik ook weer terug naar PC Gamen, je gaat zien dat de consoles steeds meer achter gaan lopen.

 • Zou niet weten waarom het een straf moet zijn om het in 720p/1080p upscaled te spelen op de consoles? Je TV is groter en doordat de games op de volgende generatie grafisch nog mooier zijn, zal de resolutie ook iets minder belangrijk worden.  Daarbij gaat het hier om de eerste generatie games en het spel draait op de consoles ook gewoon op 60fps. Op de huidige generatie zagen we veel vage resoluties die bepaalde games hadden. Als we hier nu over next-gen+native 720p+60fps praten, dan is daar eigenlijk niks mis mee!

 • Hou jezelf voor de gek Snake, als er stond 'Xbox-versie BF4 werkt op 720p' dan stond je hiervan te genieten, nu het de PS-versie betreft boeit het natuurlijk niet :P  Juist omdat de TV's groter worden is de resolutie des te belangrijker, lijkt me. Dan wil je geen opgerekte pixels zien, sowieso niet omdat je dan half gaat uitrekken.
  Kan je wel zeggen dat de graphics in het algemeen mooier zijn, maar natuurlijk boeit de resolutie dan ook nog. Anders zou de Wii ook nog prima mee kunnen komen met de PS360, toch?  Laten we hopen dat dit een probleem is voor de eerste generatie games en dat later games 1080p gaan worden. Maar vooralsnog is het niets anders dan lachwekkend dat een game als Battlefield 4, die ook gewoon een PS3-release krijgt, nog op 720p moet werken op een dure, spliksplinternieuwe next-gen console die nog jarenlang mee moet.

 • Ik lees ''next-gen consoles'', weet niet waar jij vandaan haalt dat het alleen om de PS4 gaat?

 • Sluikreclame, nice! :)

 • Dat bedoel ik niet Snake. Er staat hier dat zowel de Xbox als Playstation 720p gaan draaien en dat is in beide gevallen even jammer / niet goed te praten.
  Ik vind het grappig dat je het 'geen straf' noemt.
  Als er stond 'PS4 doet 1080p en de Xbox 720p' dan denk ik dat je dit hoog van de toren had geschreeuwd.
  Plus dat 1080p er hoe dan ook toe doet. Zeker bij een systeem dat nog 5 jaar mee moet.  @CerandoX thnx :P

 • Iets van de daken schreeuwen zijn juist jij en je maatje goed in. Ik meng me ergens in, dat is iets anders…

 • 720p , zeer next gen xD

 • Vrij logisch: nu de consoles straks ook 64 spelers aankunnen, kan dit gewoon als standaard gebruikt worden. Daar kun je dus ook de omvang van de maps op optimaliseren. Die worden dus groter, daar waar ze bij BF3 nog soms beperkt werden om ook werkbaar voor 24 spelers te blijven.  Grotere teams dan 64 krijgt een totaal andere dynamiek. Je moet je dan afvragen of je de game-mechanics in de basis niet moet gaan aanpassen. Bovendien krijg je dan weer dat je voor PC en console verschillende teamgroottes krijgt waardoor maps voor het ene platform weer minder optimaal zijn.

 • nice… zin in deze game! al ben ik gewoon nog steeds niet uitgekeken op BF3.

 • Meer is niet altijd beter.. Denk dat het voor clans en vaste groepen een hele fijne toevoeging is, maar de speler die gewoon door middel van matchmaking speelt zal het waarschijnlijk vooral ervaren als chaotisch en 'ongeorganiseerd'. 32 is voor mij echt meer dan genoeg.

 • Meer is bij Battlefield juist wel beter.
  Ik weet niet als jij ooit de PC versie hebt gespeeld van BF3 maar de mappen zijn zoveel beter met 64 man, dan heb je pas echt het gevoel deel te nemen aan een veldslag.  Ik heb bij een vriend een potje op de Xbox gespeeld maar dat voelde een stuk minder leuk ( minder mensen / lagere fps ) en was daarmee als snel klaar.
  Terwijl ik de PC versie al speel sinds de beta en eigenlijk wel elke dag 2-3 potjes speel.  Dus in het geval van Battlefield is 64 man wel the way to go, in een spel zoals Call of Duty zou het niet werken ( alhoewel COD:UO wel perfect was daarvoor, kijken hoeveel mensen die COD kennen voordat het kinderfestijn warfare werd. )  Edit : Het is verrassend goed georganiseerd met de squads en teams, het word pas chaotisch als de 2 teams samen komen op 1 punt, wat eigenlijk niet vaak voorkomt omdat er meerdere gevechten plaats vinden op een map, tenzij je natuurlijk rush speelt met 64 man. )

 • Ik werd naar deze reactie gelok door het woord CoD: UO met 64 man.  I aprove this!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren