1. Bezoek het Monster Hunter 3: Ultimate fan-evenement

Bezoek het Monster Hunter 3: Ultimate fan-evenement

Samen met Nintendo en Gamer.nl organiseren we op zaterdag 13 april een Monster Hunter 3: Ultimate fan-evenement. Hier kunnen fans en nieuwkomers van de reeks samenkomen om de game te spelen en meedoen aan een toernooi om hun skills te bewijzen. En sturen we je natuurlijk niet met lege handen naar huis!

Op het evenement is de game zowel op Wii U als op Nintendo 3DS speelbaar. Wissel met andere spelers ervaringen uit om nog beter te worden in het jagen op de talloze monsters in de game, ontvang tips van een expert om je skills bij te schaven en test je eigen niveau door in het toernooi met een team een missie te klaren. Misschien ben jij wel de beste Monster Hunter van de dag!

Kans maken op een uitnodiging? Vul dan in onderstaand veld in:

• Waarom wil je komen? (wil je jezelf bewijzen in het toernooi, een toffe prijs scoren of eens goed kennis maken met de reeks?);

• Neem je je eigen Nintendo 3DS en de game Monster Hunter 3: Ultimate mee?

• Hoeveel mensen wil je meenemen en waarom willen zij meekomen?

Bovenstaande informatie heeft geen invloed op de kans die je maakt om uitgenodigd te worden! Je mag als team naar het evenement komen om mee te doen aan het toernooi, maar je kunt ook zelf een team samenstellen op het evenement.

Het Monster Hunter 3: Ultimate fan-evenement vindt op zaterdag 13 april van 13:00 tot 17:00 uur plaats in Hoofddorp. De locatie is op loopafstand van het treinstation Hoofddorp. De precieze locatie krijg je toegestuurd wanneer je uitgekozen wordt!

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.