1. Nintendo eShop update van 28 maart 2013

Nintendo eShop update van 28 maart 2013

Donderdag is de dag waarop Nintendo normaal gesproken de eShop voorziet van nieuwe content. Ook vandaag vinden we weer nieuwe content voor Nintendo's apparaten terug. Wij zetten alle nieuwe producten voor je op een rij en voegen daar tevens hier en daar een voetnoot aan toe, zodat je precies weet wat deze week interessant is om binnen te takelen.

Wii U games

- Lego City Undercover (€59,99)

In Lego City Undercover kruip je in het plastic van agent Chase McCain. Terwijl je probeert superschurk Rex Fury in te rekenen, is het mogelijk de stad vrij te verkennen met een van de vele Lego-voertuigen, objecten te bouwen of juist net zo hard te slopen. Lego komt in deze game echt tot leven! Let wel op, als je geen externe harde schijf aan je Wii U hebt hangen is het verstandiger de game in de winkel te kopen. Lego City Undercover pikt namelijk 22 GB (!) in.

Nintendo 3DS games

- Luigi’s Mansion 2 (€44,99)

Mario’s broer ziet normaal altijd groen van jaloezie, maar Nintendo heeft 2013 tot het jaar van Luigi verklaard en dan mag een eigen game niet ontbreken. Luigi mag aantreden om gewapend met zijn Poltergust-stofzuiger geesten uit landhuizen te verbannen. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat de game tegenvalt, want met Luigi’s Mansion 2 is de 3DS een topper rijker.

- Heroes of Ruin (€24,99)

- Resident Evil: Revelations (€29,99)

- Resident Evil: The Mercenaries 3D (€9,99)

- Tom Clancy’s Splinter Cell 3D (€19,99)

- 50 Classic Games 3D (€4,99)

- Code of Princess (€29,99)

- HarmoKnight (€14,99)

- Overdracht van opgeslagen gegevens (Gratis)

Oké, dit is eigenlijk geen game, maar een applicatie. Wanneer je van een game een fysiek én een downloadbaar exemplaar bezit, kun je met deze applicatie de saves van de fysieke versie overzetten naar de download. Andersom of tussen twee fysieke exemplaren saves uitwisselen is niet mogelijk.

Virtual Console voor 3DS

- Harvest Moon van de Gameboy Color (€4,99)

Nintendo 3DS demo’s

- Fire Emblem: Awakening (Gratis)

Downloadbare videos voor 3DS

- The Beet Party: Unidentified Flying Waffle (€0,99)

De content is per direct beschikbaar. Wat schaf jij allemaal aan?

Dit artikel delen

Over de auteur

Lars Cornelis Heeft een grote liefde voor grootse virtuele avonturen. Hecht evenveel waarde aan environmental storytelling als aan lore en heeft thuis een kast vol gameboeken en comics. Steekt per saldo waarschijnlijk toch de meeste tijd in de Master League van PES.

Reacties

 • Een lekkere gevulde update :)

 • He he ik denk al waar blijft die update!  Ik ben nu bezig met Luigi's mansion het is echt een super leuk spel!
  en ik ga trouwens ook resident evil the mercenaries downloaden voor nog geen 10
  euro!  ps: waar blijf Luigi's mansion's recensie?

 • Lego!

 • Geen Mystery Dungeon demo? :(

 • Speel Fire Emblem

 • Fire Emblem demo. _O_
  Heb er nu al zin in!!!

 • Lekkere update idd!
  Heb vanmiddag de Fire Emblem demo gedownload, ik ben benieuwd!

 • Zal de demo downloaden van Fire Emblem, Lego City Undercover en Luigi's Mansion 2 gekocht. Eerste van de twee is echt super vet Luigi's Mansion ga ik morgen spelen :)

 • "Wanneer je van een game de fysieke én de downloadbaar exemplaar bezit?"  Wie? Hieronder graag jezelf aangeven…

 • Ik.

 • Ik.

 • Ik zelf niet, maar ik kan me voorstellen dat je een game achteraf misschien later digitaal wil hebben, je vind iemand die je game wil overkopen en als je dat zeker weet koop je de game digitaal, kopiëer je je saves en kan je fysieke kaart naar de volgende eigenaar.  Het zal niet vaak gebeuren maar toch, het is leuk dat de mogelijkheid er is voor de liefhebber :)

 • Ik heb Luigi's Mansion gekocht! Alleen nu ff de tijd vinden om er goed voor te zitten :P wil een nieuwe game altijd meteen even een paar uur achter elkaar de tijd geven en niet snel een half uurtje. Heb em al even uitgeprobeerd dus bang voor een miskoop ben ik niet!

 • Waarom negeert IG de DLC's die uit zijn gekomen op de WII U?Vorige week hadden ze niks gezegd over ACIII en deze week ook hetzelfde verhaal met warrior orashi hyper.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren