1. InsideGamer op Veronica - S01E04

InsideGamer op Veronica - S01E04

Deze vierde aflevering wordt afgetrapt met Simon, die los mag gaan met Beyond: Two Souls, die onlangs in Parijs heeft mogen aanschouwen. Daarna hebben we Rob, die mag vertellen wat hij van Lego City: Undercover vindt. De geschreven review daarvan is overigens hier te lezen. In de Top 5 worden de beste game-eilanden besproken, om zo nog enigszins een tropisch sfeertje in Nederland te brengen. En tot slot hebben we Jelle in Boston, die op PAX East naar Diablo III kijkt. Veel plezier met kijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Goed gedaan Rob, het lijkt wel alsof de Insidegamer mensen de enigen zijn die een beetje serieus kunnen blijven.

 • Ik denk dat ze de naam van deze aanfluiting beter "Tess & Simon theekransje met een beetje games" kunnen noemen in plaats van InsideGamer. Het is een schande dat een website die ik hoog in het vaandel heb staan op het gebied van kwaliteit zijn naam verbind aan dit misbaksel. Zo is LEGO City Undercover voor zover ik vernomen heb een prima in elkaar zittend spel en vindt ik die neerbuigende shit van Tess en Simon nergens op slaan. Tess heeft volgens mij verder dan de casual shit niks gespeeld in haar leven, want ze heeft er in ieder geval de ballen verstand van. En Simon is een leuke spontane kerel om in de kroeg een gesprek mee te maken, maar hoort niet thuis als co-host. Als dit programma insidegamer heet kun je beter een tweetal insidegamer medewerkers daar neerzetten want ik ben het met Arend-Jan eens dat Rob de enige was die weer op kwaliteit zat (en Jelle, maar die was maar kort aanwezig).

 • Hoge kwaliteit xD dus jij verwacht dat ze gelijk met een block buster komen??

 • ik vind de site van hoge kwaliteit. Ik zie nergens staan in mijn reactie dat ik verwacht dat dit meteen de beste show ever moet zijn. Ik vind echter het verschil tussen de website en dit misbaksel verschrikkelijk groot en dat ligt met name aan de externe personen. Niet aan de IG crewleden.

 • Ik vroeg mij af waarom de Lego City Undercover recensie pas werd gepubliceerd toen deze aflevering op tv begon. Wel heel toevallig, sinds hij ook werd besproken in deze aflevering. Werd de recensie hiervoor uitgesteld? Zoja, vind ik dat wel een heel kwalijke zaak en hoop ik niet dat dat vaker gebeurt.  Overigens vond ik deze aflevering een beetje een zooitje. Ik stoor mij vooral aan Simon's zwaar opdringende gedrag. Ik heb niet alle afleveringen gezien maar in elke lijkt het alsof Simon met iedereen in discussie moet gaan en een beetje neerkijkt op de anderen. Zo ook nu met Lego City; Rob komt langs (die het overigens erg goed deed!) om te vertellen over LCU en meteen moet Simon dan weer een beetje elitair kut gaan lopen doen over de game. Hij lijkt niet zo goed de ruimte te geven aan anderen en wilt zijn eigen mening een beetje door de strot van de kijker duwen. Sowieso vond ik de bespreking van LCU niet goed overkomen, een kijker zou nu denken dat het een kinderachtige game is die niet zo bijzonder is, puur omdat Tess en Simon zo lacherig doen. En de conclusie "het is tof want er is eindelijk een openwereldgame voor de Wii U" was ook een beetje vreemd. Alsof iedereen zit te springen om een sandbox titel voor de Wii U, dus LCU is tof. Nee, het is tof want het is een vette Lego game IN een open wereld. Complimenten aan Rob voor het goed verdedigen van de game.  Daarnaast vond ik de bespreking van Heavy Rain te langdradig en verwarrend, zeker omdat er verteld werd over Heavy Rain terwijl er beelden van Beyond getoond werden.  Dat zijn mijn 2 centen :)

 • De review is geplaatst op het begin van de werkweek, heeft niks met het programma te maken.

 • Ok, thanks Jelle, goed om te horen! :) • Gooi die *piep* toch eens de uitzending uit, want Tess hoort NIET in een gameshow te zitten.
  Begint me steeds meer te irriteren.
  Heb de aflevering na de intro direct afgezet, want ik zou mezelf diep schamen als IG met zon muts erbij die NIKS en dan ook NIKS van games weet.

 • Heb precies hetzelfde gedaan XD Die intro is zo slecht :P

 • I love it :) Give me more MOREEEEEEEEEE.

 • Dan nog kan je wel een goede intro maken?

 • Vertel jou perfecte intro dan effe :)

 • Eentje die serieus is en geen slechte grap in zit ;)

 • Meer details AUB :) Waarbij ik meer een plaatje krijg. Dit is zo vaag.

 • Voor de rest ga ik er niet op in. Ik vindt de intro storend en het programma is niet voor mensen die Insidegamer site bezoeken. Waarom de naam Insidegamer eraan wordt geven vindt ik vreemd. En als Insidegamer op Veronica niet voor de mensen op de site wordt gemaakt. Waarom wordt de aflevering steeds op de site neergezet. Je weet toch dat er negatieve dingen over wordt gezegd.

 • Stop je nou al :( Ahh jammer :(  Waarom ? Er zijn nogal luie mensen op de site die geen zin hebben om te zoeken. ( IK :p )

 • Hahahah wil best wel doorgaan. Maar als deze afleveringen niet voor ons worden gemaakt. Kan je nog zo vaak zeggen dat ze dingen moeten veranderen, maar gebeurt toch niet ;)

 • Steeds een stukje beter, Rob deed het ook goed. Wel had LegoCity iets uitgediept mogen worden, want volgens mij valt het wel mee hoe erg het voor kinderen is bedoeld.

 • Ik ga weer genieten van de reacties hieronder :D

 • Ik ook :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren