1. Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 april

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 april

Na een plezant kort werkweekje is het weekend weer aangebroken. Waar ga jij je vrije dagen aan besteden? Wij hebben onze plannen in ieder geval al gemaakt!

Thijs Barnhard

Ik heb gruwelijke plannen voor dit weekend. Zo ga ik eindelijk eens goed zitten voor BioShock: Infinite want ik ben als de dood dat ik ergens een spoiler voor die game per ongeluk lees. Als ik een beetje mijn best doe kom ik er dit weekend wel doorheen en heb ik ook nog wat tijd over om wat rond te graven in mijn wereld in Terraria.

Gruwelen ga ik doen tijdens het spelen van Resident Evil: Revelations op de consoles. Van De zesde Resident Evil moest ik persoonlijk niets hebben, maar Revelations spreekt mij gelukkig wel aan. Aangezien ik geen 3DS heb is dit de ideale kans om deze game eens te proberen. Ik ben benieuwd!

Jelle van Es

Dit weekend staat in het teken van mijn tweede playtrough van BioShock: Infinite. Ik heb bewust er even mee gewacht, zodat alles is ingezonken en ik nu met volle teugen van de tweede speelsessie kan genieten. Doel is om nu echt alles mee te krijgen, daar ik voor de review aan het einde van het spel niet alle tijd meer had om in elk beschikbaar hoekje te kijken.

Verder staat het einde van Fire Emblem: Awakening voor de Nintendo 3DS op de planning. Volgens de huidige savefile ben ik na twintig uur bij de eindbaas terecht gekomen. Maar ik wil hem nog niet verslaan, want dat betekent het einde van deze grandioze game. Dit weekend dus eerst nog een hoop willekeurige gevechten afwerken voordat de eindbaas een kopje kleiner wordt gemaakt.

Kevin Eyken

Dit weekend ben ik volledig vrij dus ik kan spelen wat ik wil. Net als Jelle wil ik heel graag BioShock: Infinite weer uitspelen, maar ik wil 'm ook heel graag aan mijn vriendin laten zien. Dus ik zal even moeten wachten en de verleiding weerstaan. Maar ik weet nog niet welke game mijn verlangen naar BioShock Infinite kan temmen.

Ik heb zin in goede piratengame, maar Sid Meier's Pirates! heb ik talloze keren uitgespeeld, dus ik ga even onderzoeken of er nog meer goede games te vinden zijn binnen dit genre (als er mensen zijn die toffe piratengames kennen, dan zou ik graag suggesties ontvangen!). Daarnaast heb ik ook een sterke behoefte om Deus Ex: Human Revolution weer uit te spelen; ik denk dat deze topper mij wel voldoende kan afleiden van BioShock: Infinite... al gaat dat nog verdomde lastig worden.

Lars Cornelis

Terwijl de hele wereld BioShock Infinite speelt, breng ik nog steeds mijn vrije tijd door als beheerder van een virtueel pretpark. Ja, sorry, maar Rollercoaster Tycoon houdt mij bijna vijftien jaar na de release nog steeds/alweer in zijn greep. Eén voor één voltooi ik de scenario's alsof het niets is en omdat de game eigenlijk te makkelijk is, heb ik nog wat extra eisen aan mijzelf gesteld zoals het standaard behalen van de doelstellingen zonder schuld. Maar mijn parken zijn ook zó episch, dat is toch wel bakken en bakken met virtueel geld verdien.

Verder ben ik niet van plan een andere game te spelen, wel een boek gebaseerd op een game te lezen. Halo: Silentium, het derde en laatste deel in de Forerunner Trilogy, plofte deze week op mijn mat en aangezien dit derde boek heel veel verband met Halo 4 moet hebben, ben ik razend benieuwd. Misschien kan ik dit boek wel lezen, terwijl ik Rollercoaster Tycoon speel... dat zou toch een episch weekend zijn?

Jules Schlicher

Vader Duitsland en Moeder Rusland roepen me dit weekend. De afgelopen dagen ben ik al bezig geweest met de bèta van Company of Heroes 2, maar zaterdag en zondag worden pas echte speeldagen. Momenteel vind ik het nog erg lastig om mijn gebieden te beheersen, manschappen op te trommelen en vijandige gebieden te veroveren. Gelukkig kan ik online of met bots aardig wat ervaring opdoen.

Verder speel ik natuurlijk BioShock: Infinite. De pracht en praal van dat spel hebben me vanaf de eerste minuut gegrepen en overweldigd. Ik kijk er erg naar uit om meer uren in de hemelse stad Columbia te vertoeven, al is het al om me te verwonderen over de omgeving. Héél indrukwekkend!

Dit artikel delen

Over de auteur

Thijs Barnhard Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Laat mij je uitleggen waarom Spelunky, Overwatch, Hollow Knight, Super Mario World en Burnout Paradise de beste games ooit zijn.

Reacties

 • Ik ga me dit weekend bezig houden met LEGO City Undercover en weer eens beginnen met Pokémon Crystal :D


 • Daily update:  === ( http://al.ly/3pN ) =====  The website wholesale for many kinds of  fashion shoes, like the nike,jordan,prada,****, also including the jeans,shirts,bags,hat and the decorations. All the products are free shipping, and the the price is
  competitive, and also can accept the paypal payment.,after the payment, can ship within short time.  free shipping, and the the price is  competitive, and also can accept the paypal payment.,after the payment, can ship within short time.  free shipping  competitive price  any size available  accept the paypal  jordan shoes $32  nike shox $32  Christan Audigier bikini $23  Ed Hardy Bikini $23  Smful short_t-shirt_woman $15  ed hardy short_tank_woman $16  Sandal $32  christian louboutin $80  Sunglass $15  COACH_Necklace $27  handbag $33  AF tank woman $17  puma slipper woman $30  === ( http://al.ly/3pN ) =====

 • Ook dit weekend Luigi's Mansion 2.

 • Niks

 • Majora's Mask, Metroid Prime en ik hoop dat er langzaam aan een eind komt aan Tales of Abyss.

 • Niemand Age of Empires 2 HD?

 • waarom niet 3

 • Denk niet dat die game al uit is dit weekend. Dacht de 8ste?

 • @futuregamer, omdat deel twee ongeveer 12958918359 keer beter is dan deel drie.

 • Die komt pas de negende uit ;)

 • Pre-buy en je mag em al de 5de spelen.

 • Ik ga maar wat Gears of War Judgment spelen en verder nog geen idee.

 • Dominions 3!
  De beste en meest onbekende strategy game die er is!

 • War thunder het hele weekend, heb er nu al zin in
  En leren voor tentamens helaas

 • Minecraft denk ik dan probeer ik bij die blaze spawner te komen
  en Strike force heroes 2 op notDoppler moet je ook is proberen
  En misschien Ratchet voor de rest ga ik naar de kermis

 • BioShock: Infinite en misschien wat Forza 4, potje call of duty black ops 2…

 • Dit weekend ga ik CoD BO2 spelen en tussendoor NFS Most Wanted.

 • Battlefield 3!!!!!!

 • Gears of War: Judgment, Dragon Quest III en Left 4 Dead 2.

 • Ik ben spijtig genoeg niet thuis :(
  dus ik zal weer wat games moeten spelen op mijn s3 (iemand die leuke games weet? :D)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren