1. 'Bethesda heeft dit jaar nog heel wat moois te tonen'

'Bethesda heeft dit jaar nog heel wat moois te tonen'

Volgens Pete Hines, de Vice President van Bethesda, gaat het bedrijf dit jaar nog heel wat moois uit de doeken doen.

Op dit moment weten we alleen van het bestaan van The Elder Scrolls: Online. Volgens Hines komt daar nog heel wat bij en gaat het bedrijf dit jaar veel meer lawaai maken, dan het enigszins rustige 2012. En dat mag ook wel, want we horen eigenlijk alleen maar over projecten die stop worden gezet, zoals Rage 2 en Prey 2. Daarnaast weten we ook dat Doom 4 in ontwikkeling is, maar dat is hij al een paar jaar. Tot slot werkt Bethesda samen met Resident Evil-bedenker Mikami, die druk bezig is met Project Zwei, maar dat is alles wat wij eigenlijk weten.

Wat zou jij graag van Bethesda willen zien?

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Het liefst zou ik hebben dat bethesda helemaal niets meer maakt, kut studio.

 • Grappenmaker.

 • Juist… Lekker onderbouwd ook vooral!

 • Ik denk dat hij gewoon de draak in Skyrim niet kon vermoorden en dat hij een beetje gefrustreerd is…

 • Ik denk dat hij niet eens zo ver kwam ;)

 • Ik denk dat hij jullie allemaal aan het rollen is.

 • Hoe kun je nou op Skyrim haten?Bij bepaalde games die middelmatig zijn kan ik het nog begrijpen,maar Skyrim scoorde een 9,5 of zo wereldwijd.Ben nooit een RPG liefhebber geweest op Pokemon na dan.En damn ik was meteen verliefd,Skyrim is misschien wel een beetje mainstream geworden itt zijn voorganger.Maar damn wat is die game vet.

 • Of hij kreeg de Day 1 patch bij het eerste keer opstarten van het spel en wist niet wat hij moest doen :D

 • Skyrim is idd gewoon vet, kan geen genoeg krijgen van die game. Zeker met de mods.  Hoop dan ook dat ze er niet meer stoppen..

 • Ho ho, ik heb The Witcher 2 en Mass Effect 3 ook verkozen boven Skyrim. Die game trekt me totaal niet. Dat is toch niet erg?  Bovendien is het grappig om te zien dat wanneer Maxxie123 iets zegt over Bethesda, jullie hier massaal beginnen over Skyrim. Bethesda maakt meer dan Skyrim alleen hoor!!!!

 • @Furyan NL  Fallout 3 , Dishonored , Elder Scrolls Online , Allemaal top games. En hoop binnen kort op Fallout 4 em hier de grote lijst http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_…  Dus wat was er alweer mis met Bethesda? Slechte games absoluut niet , slecht uitgever ook niet.  Als een volwassene zegt dat het een Kut studio is dan moet hij ook zijn mening onderbouwen dat is de logica , maar als een peuter of een kleuter met zoon opmerking komt dan snap ik nog dat hij te veeels te jong is om zijn mening te onderbouwen.

 • @Mohamed
  geloof je nog steeds in reviews?  Maar here we go
  http://www.youtube.com/watch?v=JweTAh…
  en niet alleen dat:
  -quests zijn allemaal hetzelfde: ga deze dungeon in vind item en breng het naar me terug, is zo'n beetje hoe elke quest gaat in skyrim.
  -De combat is net zo slecht als die van minecraft, het maakt geen zak uit welk wapen je met je mee draagt.
  -Magie is saai en ijs, vuur en bliksem doen allemaal exact hetzelfde.
  -Het maakt niet uit tegen wat voor vijhand je vecht omdat je ze altijd op dezelfde manier het gevecht aan gaat: eerst je stamina leeg slaan en dan met lichte aanvallen op hem inhakken tot je stamina weer voldoende terug is, leven terughalen door potions of heal spel te gebruiken.
  -De dingen die je doet hebben totaal geen impact op de wereld, heb je skyrim gered zeggen ze niks, heb je de emperor vermoord kun je als nog bij het empirische leger.
  -De dungeon zijn allemaal copy pastes van elkaar.
  -faction missies zijn ontzettend kort en de meesten zijn saai: Ga weer deze dungeon in en haal een item terug, oow en pas op voor de DRAUGRS! :P
  Je kan de archmage worden van de mage guild zonder ook maar een beetje gespecialiseerd te zijn in magie.
  -Het levelen door door te doen is zooo fantastisch dat je een paar duizend daggers staat te maken of een middagje op je shadow horse bliksem staat te schieten.
  - geen plot twist of interessante karakters
  -"an ancient evil awakes"
  -De combat is zowiezo slechter dan in de vorige games, hoe de fuck krijg je dat voor elkaar?
  -er is minder magie, minder facties, en minder van alles dan in de andere games.
  -alle dialoog keuzes zijn minimaal probeer het eens te vergelijken met morrowind.
  -de loot in de dungeons is randomly generated wat ervoor zorgt dat de loot vaak niet interessant is en je er geen zak aan hebt.
  -De graphics zijn zeker vergeleken met andere games verschrikkelijk, en laten we het niet hebben over de grote hoeveelheden bugs en hoe vaak je wel niet clipping en dingen zoals dat ziet.
  -Draken zijn saai en ontzettend makkelijk om te killen, eigenlijk zoals de rest van de vijanden in het spel vooral als je op een rotsje gaat staan zodat ze je never nooit meer kunnen raken.
  -Als je levelt maakt het geen zak uit, omdat het spel zich toch scaled naar je level, het maakt geen zak uit of je alduin verslaat op lv 50 met deadric armor of op level 10 met imperial armor dus waarom zou je al die moeite doen?
  -de perks zijn saai en geven vaak bonussen zoals +20% damage, zo kan je personage niet uniek worden ze hadden meer perks moeten toevoegen als de silent roll of de hawk eye maarja het is niet alsof Bethesda echt moeite zou doen voor de game ofwel?
  -de difficulty settings zijn waardeloos omdat ze het spel niet echt moeilijker maken, ze geven alleen de vijhanden meer health en damage, zo maak je een spel niet moeilijker mensen!  Zo en dat was het wel ongeveer, ik heb het spel 1 keer uitgespeeld, en daarna nog eens gespeeld.
  Of nou ik zou ook nog over het verhaal kunnen beginnen maarja dat doe ik een andere keer wel.  Dark souls is alles dat Skyrim had moeten zijn behalve dat het minder open world is.  Het kan zijn dat er wat spelfouten in zitten maar what you gonna do right?  En deze punten tellen ook het meeste voor Fallout 3. • @Maxxie123 jou opsomming faalt zo hard. :lol:

 • zijn goede argumenten lolloler
  hoewel de opsomming wat beter had kunnen zijn, de punten zijn nog steeds accuraat.

 • Een groot deel is jou mening, een mening maakt een spel niet slecht. Heel veel meningen bij elkaar vormen een slecht of goed spel. In dit geval wordt Skyrim bij de meerderheid goed ontvangen wat het een goed spel maakt. Dat jou mening daar vanaf wijkt kunnen wij ook niet helpen. (Ik respecteer jou mening volledig btw)
  Maar ga aub niet lopen ouwehoeren hier als je het een sleht spel vind.

 • Skyrim vond ik ook niks speciaals. Maar Fallout waren de echte bazen games _O_ Kan niet wachten op deeltje 4 :D

 • Kijk, ik vond van Fallout echt niks aan, post-apocalypic stijltje is saai. Laat mij maar gewoon met zwaarden slaan en met bogen schieten, heb ik veel liever!

 • Maxxie je bent een zielig kereltje en een domme troll bovendien dat je je genoegdoening moet halen door bij elk nieuwsbericht over bethesda/skyrim te roepen dat het allemaal werkelijk echt heel erg kut is, terwijl miljoenen mensen daar anders over denken.

 • Skyrim is een kut spel
  Bethesda is een kut studio
  en de miljoenen mensen die niet snappen dat skyrim en bethesda
  een kut spel en uitgever/studio is moet dat maar geleerd worden.  En ik wil er best over argumenteren maar niet met iemand die maar gewoon wat loopt te schelden.

 • 'Die dat niet snappen moet dat maar geleerd worden' :lol: Je hebt hopelijk wel door hoe belachelijk je bent, toch?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren