1. Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 april

Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 april

Weekend! Warme tempraturen! Het weerhoudt er ons niet van om gewoon lekker te gaan gamen. Waar ga jij dit weekend mee aan de slag?

Arthur van Vliet

Mijn PlayStation 3 loeit als een bronstige barbecue. Hoewel hij al eens is geopereerd na een comateuze yellow-light-of-death-situatie, begint het fossiel meer en meer te klagen. Het lijkt wel alsof mijn PS3 weet wat er gaat komen: een ouderwetse gamemarathon!

Dit weekend staat namelijk in het teken van twee schijnbaar wel aardige games: Tomb Raider en BioShock Infinite. Van eerstgenoemde verwacht ik weinig. In alle recensies die ik heb gelezen werd redelijk wat kritiek geuit, maar vielen de cijfers desondanks verrassend hoog uit.

BioShock: Infinit e daarentegen wordt her en der opgehemeld tot beste game van het afgelopen decennium. Ik kwam niet door de eerste BioShock heen en de tweede ben ik niet eens aan begonnen, dus ik vraag me af hoe deze bevalt.

Rob van der Leek

Sinds ik een tijdje geleden aan de gang ben gegaan met de nieuwe DLC van Battlefield 3, zit ik er helemaal in. Dit terwijl ik eigenlijk altijd meer een Call of Duty-speler ben geweest. Maar het strategische element in Battlefield spreekt me enorm aan. Of ik nou helikopters neerhaal met homing missiles, mijn teammates help door ze ammo of health te geven, of in een tank de ene na de andere dwaas kapot knal; ik vind alles geweldig.

Als ik tijd overhoudt, dan ga ik nog even aan de slag met Skyrim. Ik loop door Tamriel rond met een vette mage-build, maar om je krachten fatsoenlijk te poweren moet je flink wat tijd investeren. Genoeg te doen dus.

Thijs Barnhard

Man, videogames! Ik heb er dit weekend veel te veel om te spelen en nauwelijks tijd. Vooruit, een lijstje dan maar: BioShock: Infinite, Motorcross Madness, BattleBlock Theater, Halo 4's Castle Map Pack. Het is nogal wat en ik betwijfel of ik in al die games evenveel tijd kan steken.

Vooral Infinite wil ik dit weekend het liefste afronden zodat ik mee kan doen met de vele discussies op het internet. Motorcross Madness is overigens best te pruimen tot nu toe en dat komt uit de mond van iemand die de vorige delen met enorm veel plezier gespeeld heeft. Ik ben benieuwd of die game na dit weekend mij nog bevalt.

Jelle van Es

Nu SimCity eindelijk normaal werkt, ben ik daar als een gek mee bezig. Mijn doel is om een hele regio met mijn eigen steden vol te bouwen om zo alles perfect op elkaar af te stemmen. Zo heb ik nu een echte hoofdstad met belangrijke faciliteiten zoals een universiteit. In een andere stad heb ik alles op toerisme gegooid en weer andere steden worden puur en alleen gebruikt om grondstoffen te delven.

Hiernaast leg ik de laatste hand aan Fire Emblem: Awakening op de Nintendo 3DS. Daar ben ik nu bij de eindbaas aangekomen, dus dat moet niet al te veel tijd meer kosten om die game uit te spelen!

Dit artikel delen

Over de auteur

Thijs Barnhard Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Laat mij je uitleggen waarom Spelunky, Overwatch, Hollow Knight, Super Mario World en Burnout Paradise de beste games ooit zijn.

Reacties

 • Battlefield Bad Company 2 op de xbox en League of Legends!

 • Bioshock Infinite, Battlefield 3 en als ik om 19:00 geluk heb, Company of Heroes 2 beta.

 • ik ga company of heroes 2 beta spelen en nog een beetje COD mutiplayer (en nee vind COD niet geweldig maar heb er nu hoe raar het voor sommigen ook klinkt zin in)

 • !9:01 en nog niks ;-;

 • ik ga company of heroes 2 beta spelen en nog een beetje COD mutiplayer (en nee vind COD niet geweldig maar heb er nu hoe raar het voor sommigen ook klinkt zin in)

 • Luigi's Mansion 2, White 2 en kijken wat op de bartsmit run nog voorbij komt :)

 • Luigi's Mansion, Pokémon Crystal en Skyrim :)

 • blackops 2 en alleen maar blackop2 double XP

 • Gears of war 3 en batman arkham city voor de zoveelste keer. Ik hou gewoon te veel van dat spel:)

 • Verder met Deus Ex: Human Revolution. Iedereen uitmoorden en zorgen dat ik niet gezien word :P. Daarnaast waarschijnlijk Minecraft op de xbox met vrienden, en Tomb Raider MP als er nog wat tijd over is.

 • Ik speel F5 om 19:00 op IG, en verder The Cave en Battlefield 3. Druk weekend, dus niet veel tijd.  Edit: NOPE. Arkham City uitspelen voor de 5e keer ofzo. Die soundtrack <3
  Edit 2 :lol:: Company of Heroes 2 beta komt erbij.

 • Heb fallout 3 geleend, dus speel ik die.

 • Luigi's Mansion 2 uitspelen.

 • Arthur van Vliet: "Ik kwam niet door de eerste BioShock heen" okeeeeeeeeeeee. Heel raar. Zo'n ontzettend goede game die in alles het hoogste niveau bereikte.  Zo zie je maar hoe erg meningen kunnen verschillen. (heel erg).

 • Warframe, diverse andere PC-games, Dragon Quest III (GBC) en misschien nog een beetje Gears Judgment. Als ik de tijd kan vinden, druk druk druk!

 • Misschien even Rollercoaster Tycoon 2 of anders even verder met FM2013.

 • Battlefield 3!!!!!!

 • Tomb Raider MP. Lollypop Chainsaw. Pixeljunk: Eden/Encore. Mss wat Pro Evo Soccer 2013.

 • Een afwisseling tussen BioShock 1, Skyrim, AC II en LEGO Pirates!
  En misschien nog wat Mass Effect 3. ^^

 • Verder met Luigi's Mansion 2 en ik wil The Walking Dead arcade game uitspelen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren