1. 'Ryse, Forza en zombiegame op lancering Xbox 720'

'Ryse, Forza en zombiegame op lancering Xbox 720'

De Xbox 720 lanceert mogelijk met Crytek's Kinect-game Ryse, een nieuwe Forza, een zombiegame en een familiegame.

De website The Verge zegt dat te hebben vernomen van verschillende bronnen die dicht bij de ontwikkeling van de nieuwe console staan. Ryse werd in 2011 al aangekondigd als Xbox 360-game en is een actiegame in het Romeinse tijdperk. Kinect wordt gebruikt om klappen en schoppen uit te delen.

Naast Ryse zou ook een nieuwe Forza Motorsport verschijnen op de dag van lancering. Deze zou er "superrealistisch" uitzien. Over de zombiegame is verder niets bekend en de familiegame zou zich afspelen op een eiland en net zo mooi zijn als een Pixar-film. Spelers zouden met Kinect hun lichaam kunnen inscannen om zo als virtueel personage door het spel te lopen.

Volgens The Verge zijn de vier titels maar een klein onderdeel van de totale launch line-up die Microsoft in petto heeft voor de nieuwe Xbox. Veel andere uitgevers zouden hun support tonen, vooral met een lading aan first-person shooters. In ieder geval goed om eens een Xbox 720-gerucht te horen die over de games zelf gaat!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wow! Superrealistisch!!!!

 • Dat zei men des tijds ook over Gran Turismo op de PS1 :'D

 • Van mij mogen ze een direct vervolg op Forza:Horizon maken. Een van de beste racegames die ik ooit gespeeld heb! De graphics, de sfeer, de muziek, de gameplay… die game is geweldig!

 • Lading FPS hoeft van mij nou ook weer niet.

 • Nou de kans dat ik een next xbox haal is klein, en was een forza fanboy maar na fm4 en hellemaal na horizon zijn het ook weer dlc graaiers geworden en elke eurocent uit je willen persen. Dus aangezien gt6 mij meer vertrouwen geeft door gt5 dan een nieuwe forza door fm4 en horizon, moet forza wel echt hele bizarre dingen toevoegen en ziekelijk realistische worden wil ik het ook maar enigzins overwegen…

 • fm 3 was ook al behoorlijk verziekt door dlc hoor. en zoveel beter doet gt het nu ook weer niet.

 • idd de dlc vind ik ook wel wat aan de prijzige kant. Bij fm4 me nog laten verleiden voor een season pass maar de prijs kwaliteit verhouding vond ik te mager gezien nieuwe circuits eigenlijk ontbraken. Overigens vind ik de Forza serie (horizon vond ik wel iets minder) als autoliefhebber zo ongelooflijk goed dat ik me ontzettend verheug op een next gen forza. Je kunt de games overigens
  wel prima zonder dlc spelen.

 • Ik vind het juist jammer dat er niet meer carpacks komen! Blijkbaar zijn het echter geplande packs, waarbij na een paar dlc packs er vervolgens niks meer komt.  Ik ben in elk geval erg blij met een nieuwe Forza, ongeacht of er commercieel gezien een melkkoe in zit.

 • Mja ik haat hoe turn 10 valse beloftes maakt, en ze dan echt prijst als iets goeds en tofs, en dan nooit in de buurt komt van wat ze beloven.
  En de dlc van horizon icm seasonpass is waar ik het meeste spijt van heb ooit….. gewoon fm4 auto''s opnieuw verkopen, en ook nog eens fm4 dlc die ik al gekocht had opnieuw aanbieden als dlc…… Walgelijke manier van zaken doen.
  Gt5 heeft zeker weten zijn kwalen, maar ondanks alles speel ik nog steeds gt5 en heb ik alle dlc, en merk je dat daar een passie en kwaliteit achter zit. En ze brengen tenminste ook nog eens tracks uit, fm4 heeft geen enkele track dlc gezien….
  Mja kan zijn dat sowieso ik meer richting sony neig de laatste maanden, maar turn 10 en ms zijn zo geldwolfig, lijkt bijna activision wel met hun cod games…..

 • Ben van 360 naar PC overgestapt.Heb er totaal geen spijt van maar ik mis echt wel de Forza Motorsport serie… Er zijn geen racegames op PC die zo een goede carlist hebben…

 • Uiteraard snap ik dat dit slechts geruchten zijn, maar de helft kinect games…. Ik hoop dat MS snel 720 aankondigt. Ik word echt gek van al die geruchten!

 • Forza Motorsport 4 is mijn meest gespeelde game van deze generatie <3  Kan echt niet wachten op het volgende deel in de "motorsport" serie.. laten we Horizon maar snel vergeten :)

 • Inderdaad, bij mij stak Forza ook super veel in men 360… Wat een sublieme game. Horizon vond ik nog wel ok als arcade racer. Tot ze het rally pack uit brachten en het hele spel naar de ruk trokken door de onrealistische moeilijkheidsgraad. Het was er gewoon los over!

 • Super realistisch het zal mij benieuwen… Ze leggen de lat wel hoog nu! Maar voor mij zijn dit NIET de games waarvoor ik de 720 zal halen.

 • Dit soort geruchten maken mij steeds nieuwsgieriger (:

 • Een familie-game met Pixar-kwaliteit? Klinkt zoals Sony ook gaat doen met Knack. Ze gaan dan echt 'head to head' denk ik, wordt een erg leuk najaar dab! Alleen die Kinect moeten wel goed uitgewerkt worden, het lijkt me een behoorlijke drempel.

 • Ik heb tot nu toe de hele tijd gezegd: Ik ga volgende gen voor ps4 blabla.  Maar…. Een nieuwe FM op release…. Het word dus weer een xbox

 • met andere woorden: Je weet het pas tot ze allebei volledig zijn aangekondigd. Inclusief de console zelf en een uitgebreidere lijst aan titels ;)

 • Ik vind het eerder jammer dat Forza een launch title word. Laat die serie even rusten, afgelopen periode teveel forza imo gezien. Misschien moet Turn 10 aan PGR werken.

 • natuurlijk kan ik pas een oordeel vellen wanneer de geruchten worden bevestigd. Maar als deze nieuwe FM echt een volwaardige forza word (geen horizon dus) dan komt de nieuwe xbox er meteen. Als ik me alleen al indenk hoeveel uur er in forza 4 zitten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren