1. 2K vernietigt bewijs van XCOM-shooter

2K vernietigt bewijs van XCOM-shooter

Uitgever 2K Games is op systematische wijze al het bewijs voor de ooit aangekondigde XCOM-shooter aan het vernietigen.

Vrij plotseling zijn trailers van de game niet meer op 2K's officiële YouTube-kanaal te vinden en ook is de officiële website offline gehaald. Daarmee lijkt 2K subtiel (maar niet subtiel genoeg) het bestaan van de game te willen verdoezelen. (Voor wie in samenzweringen gelooft: 2K en de Amerikaanse overheid spelen onder één hoedje en dit is een poging om de aandacht af te leiden van Area 51.)

Waarschijnlijker is het dat 2K het spel later opnieuw aankondigt onder een nieuwe naam. Onlangs registreerde de uitgever domeinnamen als thebureau-game.com en whathappenedin62.com. Toevallig ging de XCOM-shooter over een team van special agents (een 'bureau') en zou het zich in 1962 af gaan spelen.Dit artikel delen

Over de auteur

Marcel Vroegrijk Eindredacteur van Gamer.nl

Reacties

  • Dit is wel heel subtiel ja

  • Komt u uit het noorden van het land?

  • Dat klopt, beste man

  • Illuminati

  • Maar goed ook dat ze die game (voorlopig) cancelen. XCOM zag er echt voor geen meter uit in alle trailers die ze hadden laten zien, kon 5 jaar geleden al niet en dan willen ze met zulke gedateerde graphics een game op de markt brengen. Hopelijk besteden ze nu wel veel aandacht aan de graphics en ook de spelwereld mag wel een opknapbeurt krijgen, want die open omgevingen gaven een heel kaal gevoel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren