1. Nieuwe Lineage 2 website online

Nieuwe Lineage 2 website online

Er is vandaag een nieuwe website online gegaan over Lineage 2: The Chaotic Chronicle. De website is behalve een stuk overzichtelijker ook op grafisch gebied een stuk fijner om naar te kijken. Naast mooie flash animaties bekijken kun je er alles kunnen lezen over het spel. Ook op de nieuwe site is het nog mogelijk om je voor de eerder aangekondigde beta test op te geven. Klik hier om de nieuwe website te bezichtigen. In ons archief is ook een grote lading nieuwe screenshots te zien van deze veelbelovende titel, dit nieuwe beeldmateriaal vind je hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • nooit van gehoord

  • Spel ziet er gruwelijk uit, word sterke concurrentie voor World of Warcraft. Iedereen kent WoW doordat het Warcraft is en omdat het van Blizzard is maar dit soort titels kunnen met hetzelfde gemak beter zijn.

  • Spel ziet er zeker mooi uit. Sande S heeft gelijk hoor, ziet er mooi uit. World of Warcraft biedt ook geen fantastische graphics, toch wisten de makers het mooi te houden. Best belangrijk dat ze het spel niet te zwaar maken, zo kunnen er tenminste meer mensen van genieten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren