1. Pandora Tomorrow bevat fout

Pandora Tomorrow bevat fout

Ubisoft heeft, na vele klachten, bekend gemaakt dat er een fout in Splinter Cell: Pandora Tomorrow zit. Het gaat om de Optimatch functie wanneer je gebruik maakt van Xbox Live: na tien tot twaalf seconden bevriest het beeld namelijk. Hieronder het bericht van Ubisoft:

Attention Gamers:

Some gamers who acquired the Xbox version of Ubisoft's critically acclaimed Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow have experienced problems using the game's online multiplayer features. Specifically, after logging onto Xbox Live and selecting the "optimatch" function, players discovered that waiting for more than about 10 seconds on the optimatch results screen causes the game to freeze indefinitely.

We are very sorry for the inconvenience caused by frequent freezes in optimatch results. An autoupdate has been made and is currently under approval by Microsoft. We expect it to be available in a few days. We appreciate your patience as we work towards a solution.

Until the autoupdate is available, take care while using Optimatch. Either don't use it at all (rather use quickmatch or your friend list), or if you choose to use optimatch, don't stay more than 12 to 15 seconds in the results page. Choose a game quickly, or press Refresh within 12-15 seconds of having results displayed.

We have also received a few questions concerning a corrupted profile message that appears if players create a profile in single player mode and then attempts to use it in multiplayer mode. You can safely decide to recover it. It will always work and there is no risk losing any information (like saved checkpoints). Afterwards, it will work perfectly fine.

We appreciate your enthusiasm for our games, and we continue to work hard to earn your appreciation. As gamers ourselves, we hope to deliver the most compelling gameplay experiences possible.

Thanks,

Ubisoft

Gelukkig kunnen we dus binnenkort een update downloaden. Nog even geduld hebben en we kunnen weer volop gaan genieten van de online modus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hmm, ja, ik ben hier wel blij om.  Een fout moeten ze goedmaken :)

 • waar waren die gasten ook alweer die zeiden dat ze liever een consolegame hadden omdat die niet geupdate hoefden te worden?

 • o.a hier…. Die uitspraak staat nog steeds. Je moet het ook zien in de tijd dat ie gemaakt werd.  Raar dat ze dit niet eerder gezien hadden.

 • zo'n probleem is het niet hoor. ik speel voornamelijk met friends

 • tja elk spel heeft wel fouten in de code, al is het soms een kwestie van goed zoeken…..

 • @Shadow:  Zo raar is het misschien niet dat ze dit niet eerder gezien hadden. Waarschijnlijk hebben ze de online functie op een intern netwerk getest waarbij de snelheid dusdanig goed was dat ze nooit langer dan 10 seconden hoefden te wachten met het zoeken naar een optimatch. Dat vermoed ik tenminste…

 • wieeeeee

  morgen hebe ik hem ook effe langs game mania dan weet ik ook weer wat te doen tijdens de paasvakantie

  heeft iemand hem eigenlijk al uitgespeeld hoop van niet anders ga ik er niet veel plezier aan beleven als hij zo rap uitgespeeld is

 • geluk dat men online kan want dan patchen ze em zo, toch?

 • Nog geen last van gehad. Maarja ik gebruik ook altijd de Friends List.

 • Lekker dan, dan ben ik wel blij dat de PS2 en de Cube strax versies krijgen die WEL in een keer zonder fouten zijn

 • hebben mensen trouwens de volgende fout al gemerkt. ik ben namelijk bij de level in jerusalem (of zo iets) als ik met die vent meeloop die aan mijn geweer heeft gesleuteld gebeurd er nog niks maar ik moet dan met hem meegaan op te targetpractisen. Als ik op dat pleintje ben krijg ik een lang verhaal van hem over de verbeteringen en dan komt er een guard aan en die moet ik neerschieten met een sticky shocker. nog steeds niks aan de hand maar later als ik een stuk verder loop hoor ik precies weer datzelfde gesprek bij het gedeelte dat je een vrouw met een sluier tegenkomt voordat je bij een huis naar binnen kan gaan waar een man slaapt. hebben mensen dat al eens gehad? vond het wel erg raar. is maar 1 keer gebeurd maar ben toch nieuwsgierig of meerdere mensen dit hebben gehad.

 • robino: ik heb 'm al uitgespeeld, en ik hoor van een hoop anderen ook al. De SP is niet zo heel erg lang, maar dan zou je 'm op hard moeten doen.  Over de anderen met het gezanik over bugs zijn onvergeeflijk en consoles die je niet hoefde te updaten. De eenvoud waarmee het updaten van een console gaat is zo anders, dan met PC games. Je kunt de game eenvoudigweg niet meer opstarten (op Live) als je de update niet hebt, hij gaat automatisch aan de slag. Hiermee kunnen bugs, die altijd gemaakt worden (er is geen softwarepakket/game zonder bug). Het is alleen maar super dat ze binnen een week na de launch de oplossing al beschikbaar gaan stellen. En zo erg was het nou ook niet, zoals je kon lezen. Je kunt nog altijd via Quick Match, Friends List en refresh bij Optimatch een server vinden en joinen.

 • Dat is geen bug, mindgame. Op dat pleintje moet je (om je geweer te testen) inzoomen, en daarna iemand met een sticky shocker neerschieten. Als je dit niet doet, lopen de gesprekken misschien niet zo lekker, maar dat komt dus omdat je bent vergeten die twee handelingen te verrichten.  Ik had wel een bug in het laatste level, de game liep vast toen mijn missie complete was, en dus kon ik het laatste deel (wat ik al enorm vaak had gedaan en mislukt was) weer overnieuw doen. Maar daarna was alles prima :)  @notorious_roy: GC fanboy :P BTW, wie zegt dat de PS2 versie zonder fouten is? De NGC versie wel, die bevat namelijk niet eens een online multiplayer.


 • Hoi Twi :D

 • dank je twi maar ik had die handelingen wel vericht, ik denk namelijk dat ik de handelingen te snel heb vericht maar ja vind het wel een foutje, geen bug, maar wel een schoonheidsfoutje.

 • Roy voordat die GC versie uitkomt zijn we weer 6 maanden verder you N-dork…

 • Maart en juni verschillen maar 3 maanden hoor :) En ook de PS2 versie komt dan, jij poepzak.

 • jongens jongens, rustig nou…. ;+)

 • Ach SC 2 flopt toch op de GC net als deel 1 so I could care less…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren