1. Makers Brute Force plannen Xbox 2 spel

Makers Brute Force plannen Xbox 2 spel

Digital Anvil Studios heeft een spel voor de Xbox 2 in voorbereiding. Deze komt voort uit een aankondiging op de officiële website van Microsoft, waar mensen worden gezocht die mee zouden kunnen werken.

Het gaat hier om een Xbox 2 spel, want er wordt onder andere een programmeur gezocht die kan helpen bij de visuele aspecten op hardware van de 'volgende generatie'. Ook wordt er iemand gezocht met kennis van technische aspecten van Xbox Live en Xbox 2.

Het ligt dus zeer voor de hand dat Digital Anvil Studios een Xbox 2 titel gaat maken, officieel is het echter nog niet. We houden je op de hoogte omtrent de ontwikkelingen van de volgende generatie spelcomputers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Bullshit! ROT OP met de Xbox 2, Xbox is nauwelijks uit. GVD. WACHT! WAAAAACHT.

  • Agree.

  • Tjah, shit happens, mij maakt niet uit. De xbox blijf ik voorlopig nog lang spelen; XboxLive zorgt daar wel voor…

  • Laat Digital Anvil nou eens een goed spel maken.. tot nu toe ben ik weinig onder de indruk van hun (al hoewel hun vliegspel/niet freelander wel goed was… voor de rest.. tja).

  • Pfff Brute Force en Freelancer waren schijtgames. Dus hopelijk komen ze nu met iets goeds.

  • Freelancer is goed, maar was fantastisch geweest als ze het niet af hadden moeten raffelen op aandringen van MS.    Mjah verder word ik hier niet warm of koud van.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren