1. Nieuwe details Gran Turismo 4

Nieuwe details Gran Turismo 4

Polyphony Digital heeft wat nieuwe details bekend gemaakt over Gran Turismo 4. Het doel van de ontwikkelaars is om alles wat er off-line te zien is ook on-line aan te bieden, hoewel door de limiet van de bandbreedte enkele dingen zullen worden weggelaten.

Je zult met zes mensen tegelijk tegen elkaar kunnen spelen en je krijgt de mogelijkheid om je eigen toernooien te organiseren of mee te doen aan competities die door Sony gesponsord worden. Bij dergelijke competities wordt een ranglijst bijgehouden en is er een virtuele showroom waar iedereen zijn wagen kan laten zien. Ook zullen er chatrooms aanwezig zijn die onderverdeeld zijn naar autofabrikant en model. De harde schijf zal worden ondersteund, maar verdere details zijn nog onbekend. Het spel zal meer dan vijftig circuits bevatten, waaronder locaties als Hong Kong en Costa D'Amalfi.

Polyphony probeert alle populaire sportwagens uit Europa, Amerika en Japan in het spel te stoppen. In ieder geval zullen alle auto's uit de voorgaande Gran Turismo delen beschikbaar zijn en zullen er meer auto's van Europese fabrikanten zoals Porsche, en klassiekers zoals de Model T Ford worden toegevoegd. Ook tweedehands auto's maken opnieuw hun opwachting.

Gran Turismo 4 zal ook meer mogelijkheden en onderdelen bieden om je wagen af te stellen dan zijn voorganger. Ook zullen de eigenschappen van de wagens een stuk realistischer zijn. Overigens zal nog steeds geen schade te zien zijn aan de wagens, aangezien veel autofabrikanten hier niet aan wilden meewerken.

Tot slot zal de algemene moeilijkheidsgraad hoger liggen dan in vorige delen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Porsches? Dacht dat Bizarre al een deal met Porsche had gesloten.

 • Ik wil Volvo en Ferrari in GT4!!

 • hij ziet er strak uit!

 • "Tot slot zal de algemene moeilijkheidsgraad hoger liggen dan in vorige delen."  Nog moeilijker, het was al zo pittig (license halen enzo)

 • Ik vind GranTurismo2 tot nu toe nog steeds de beste, denk ook niet dat 4 hem overtreft.

 • uhm waarom niet? waarom was 2 beter als 1? tja rally was toegevoegd (niet echt boeiend) en er waren veel meer auto's. Het license gebeuren was een stuk minder in 2. Dus ik zou niet weten waarom deel 4 niet beter zou kunnen worden als 2.  Klinkt allemaal erg goed. Veel auto's veel circuits.

  Jammer dat het nog steeds lang duurt voordat ie uitkomt. Hopelijk houden ze nu wel op met het eeuwige uitstellen van de game :P

 • Project Gotham heeft wel een hoop auto's, en de licencies voor schade. Maar lijkt me toch een leuk spel dit.

 • Er is heel veel kans dat Ferarri er in zit hoor. Kijk in de OPM2 van deze maand, mailbox sectie. Dan stelt iemand de vraag of Ferrari er in zal zitten. OPM2 zegt van wel en heeft als bewijs een foto dat in de Polyphony studio is genomen met daarop een bak met allerlei documentatie materiaal geklasseerd onder de verschillende merken van auto's. En we zien duidelijk op de voorkant van zo'n bakje ferrari staan.

  Het valt nog af te wachten.

 • @ Xaap  Ga weg man. Ik geef toe, PGR2 is een hele vette game en ik speel t nog steeds veel, maar wordt weggeblazen door GT4: Veel meer auto's, veel meer tracks, veel meer opties en mooiere graphics. Punt.

 • GT4!!….alsog pgr2 ooooit de meester zal verslaan!!

 • Ik vind PGR2 nogal kaal. Heel mooi gevormde auto's maar de rest hmmz. De omgevingen zijn niet gedetaileerd genoeg in die zin dat ze "echt" lijken. Het heeft nogal een plastiekachtige aanschijn, alles blinkt teveel. Bvb tokio: geen mensen op straat, geen vogels, geen billboards,.. niks van vuiltjes. Alles is gewoon te clean! DAT heeft GT4 wel, er is meer leven op de parcours: toeschouwers, overal reclame, straatjes lijken echt vuil, betere belichting, meer feel!  Ik vind GT4 persoonlijk mooier en dat met veel minder polygonen en op 60 fps/s. De auto's in PGR2 hebben wat? 16000 polys/auto? GT4 heeft pakweg 5000 polys per auto en toch zien ze er niet slechter uit

  .

  Als je Rallisport Challenge 2 zegt ja dan is het idd zo dat die mooier is dan GT4.  3 prachtige video's van GT4:  http://www.playscope.com/fichiers/videos/4047/gt412.mov (New York)

  http://www.playscope.com/fichiers/videos/4047/gt43.mov (making-off)  Volgende video kopiëren en in adresbalk plaatsen

  http://streamingmovies.ign.com/cars/GT4_032604_02_wmvlow.wmv (citta di aria


 • Moeilijker, kan moeilijk anders hé :P

 • @ Berserk  Vette filmpjes!! New York level ziet er gaaf uit man. Thnx :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren