1. Vanavond om 00:15 uur stralen Simon en Saar in Insidegamer op Veronica

Vanavond om 00:15 uur stralen Simon en Saar in Insidegamer op Veronica

In deze aflevering wordt Simon vereeuwigd als superheld door de striptekenaar Romano Molenaar die bekend is van onder andere de Batman-comics. Dit allemaal ter ere van de game Batman: Arkham Origins.

Saar gaat langs bij het Nederlandse Abbey Games. Zij hebben met hun strategiegame Reus een daverende indruk gemaakt op pers en spelers. Het is niet voor niets dat zij genomineerd zijn voor maar liefst vier Dutch Game Awards.

Simon zou ook graag prijzen uit willen delen, en wel aan Battlefield 4. In zijn betoog komt hij worden tekort om te vertellen hoe goed hij deze game vindt. Overigens kan hij wel wat uitdelen: in het programma geven we een Deluxe Edition weg van deze game.

Tot slot wordt er flink gelachen met senioren door Simon en Saar terwijl er een potje Wii Party U gespeeld wordt. De kers op de oude taart zogezegd.

Aflevering vorige week

Heb je de aflevering van vorige week gemist? Deze kan je hier nog terug kijken!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Haha awesome! Ze zouden van Jelle ook een superheld moeten tekenen, of zal hij eerder de villain worden? :P

  • Ooh Romano Molenaar, tof! Die dude heeft ook als concept artist voor games gewerkt en voor de Storm-comics, goede tekenaar. Heb meteen zin om de aflevering te gaan kijken! :D

  • Lol, wist helemaal niet dat reus door Nederlandse handen gemaakt is.
    Meteen toen ik de eerste trailer zag wou ik het kopen en ja ik snapte toen ook al dat het geen AAA titel is maar het is gewoon een geweldige game voor even tussen door waar je niet zoveel hoeft na te denken en gewoon ff lekker kan kijken hoe de planeet zich ontwikkelt.

  • Ik zit er nu alweer voor klaar, maar dan de volgende dag gezien ik een vroege vogel ben. Maar laat maar weer komen. lekkersssss

  • Start het nog of moet ik deze slechte reality blijven kijken..?

  • Ik heb even gemist waarom Saar tegenwoordig naast Simon staat en niet Tess. Waarom is dat?

  • Stiekem vind ik het elke week weer een leuke show. Maar ik vond de show leuker met Tess. Ik heb het idee dat zij toch wel degelijk ietwat into gaming was, en er was meer chemie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren