1. InsideGamer op Veronica: Aflevering 10 met de PS4 en Mario

InsideGamer op Veronica: Aflevering 10 met de PS4 en Mario

Gisteren op je beeldbuis en nu al op de website: de nieuwste aflevering van InsideGamer op Veronica nu op InsideGamer. Snap je het nog?

In alweer de tiende aflevering van dit seizoen gaan Saar en Simon naar de ultra-exclusieve skylounge van Sony om als eerste in de Benelux een kijkje te nemen naar de nieuwe Playstation 4!

Het zal niemand ontgaan zijn dat vorige week dinsdag de Dutch Game Awards zijn uitgereikt in Amsterdam. Tijdens deze grote awardshow sluit Simon aan bij onze vrienden van Abbey Games die genomineerd zijn in maar liefst vier categorieën, met hun game Reus. In de aflevering kun je zien met hoeveel awards zij naar huis zijn gegaan.

En wat vind je verder in deze aflevering? De bespreking van de vijf populairste consoles ooit en Saars debuut in de uitzending van gamevlogger DusDavid en krijgen we te zien hoe Saar en Simon zich inleven in de wereld van Super Mario 3D World.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ha, ha……. :)
    Lachen die Simon met zijn harses tegen een paal/ balk gelopen!!! Meesterlijk, lig helemaal in de deuk ha, ha. Wat een sukkel zeg :D    Dit hoorde er echt niet bij. LOL !    Mooie aflevering wederommetjes.

  • Hahaha, geweldige aflevering. Veel gelachen bij die Mario imitaties!

  • Zelfs de Wii had al een speaker in de controller..

  • yo waar is tessje en de gammo guy? tsssss als het zo moet…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren