1. Kleine patch voor Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Kleine patch voor Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Ubisoft heeft vandaag een kleine patch voor de PC versie van Splinter Cell: Pandora Tomorrow uitgegeven. De patch maakt een aantal kleine veranderingen waardoor alles wat soepeler en fijner moet verlopen.

Downloads (10MB) - Changelog

Download 1 (Ubisoft)

Download 2 (3D Gamers)

Download 2 (GamersHell)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • …niet slecht…voor pc-gamers tenminste

  • Mijn god zeg, wat een zuignieuws. Ga dan even op onderzoek uit wat er precies veranderd wordt, dit kan iedereen gewoon al overal lezen.    Je bent nieuwsposter, geen linksplakker…

  • Dit kan iedereen al overal lezen? Hmm, zijn nog maar weinig sites die het hadden gemeld, daarom ook nog zo weinig download locaties. En er veranderd niet veel in het spel, vooral wat technische dingen, dat vat ik samen in de tweede zin. Alles wat ik verder zou zeggen zou overbodig zijn. Het gaat er om dat mensen weten dat er een patch is, wat ze er van kunnen verwachten en waar ze kunnen vinden. Er is niet veel van te verwachten dus niet veel over te vertellen. Voor de gene die wel alle kleine details willen weten is het changelog er dus. Duidelijk genoeg?

  • Pfff, niet zeuren, nieuws is nieuws. Een update is een update. En tenzij er echt een belangrijke update was die niet genoemd is, vind ik het jammer.

  • man verwende nesten download gewoon die patch wat boeit het nou. Het spel gaat er echt niet op achteruit:S

  • Aantal MB;s kon ik niet vinden, want toen ik het plaatste was ubi de enige met de patch en die server was vol. Ik heb alles gemeld wat er te melden was, een plaatje er tussen bij die paar regels tekst staat ook niet, dan is het plaatje in te grote overvloed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren