1. Van Helsing voor de Game Boy aangekondigd

Van Helsing voor de Game Boy aangekondigd

Vivendi Universal Games heeft het spel Van Helsing aangekondigd voor de Game Boy Advance. Het spel is gebaseerd op een nieuwe actie film van Stephen Sommer (bekend van The Mummy, The Mummy Returns). In de film keren oude bekenden uit het horror genre terug op het witte doek, zo zijn Dracula en het monster van Frankenstein weer te zien.

In het spel speel je Van Helsing, hij probeert de monsters te stoppen. Tijdens dit avontuur komt hij in tien verschillende omgevingen terecht zoals een vervloekt bos, meerdere grotten maar ook het kasteel van Dracula zal te bewandelen zijn. Gewapend met een kruisboog en een elektrisch pistool kunnen de spelers het tegen de legioenen van Dracula, de Wolf Man, het Frankenstein monster en Mr. Hyde opnemen om maar een paar vijanden te noemen. Ook zal de grappling-hook van Van Helsing een belangrijk wapen zijn tijdens je avontuur.

Van Helsing staat gepland voor 14 mei op de Game Boy Advance, tevens komen er ook Van Helsing spellen uit voor de PlayStation 2 en de Xbox. Voor meer informatie kan je de officiële website bezoeken. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

  • Van Helsing rules.

  • Graphics sucken op die eerst screens van xbox en ps2. Gameplay ziet er wel leuk uit.    Maarja, de GBA-versie. We'll see

  • what the fuck is "Van Helsing"

  • aha we hebben hier een game gebaseerd op een filmlicentie en die gemaakt is door vivendi…..dat moet wel mega crap worden!

  • Kan aan mij liggen, maar die screens zien er niet uit…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren