1. Meer informatie over F-Zero: GP Legend

Meer informatie over F-Zero: GP Legend

Op 4 juni zal F-Zero: GP Legend op de Game Boy Advance verschijnen. Dit deel van F-Zero is een futuristisch actie-race spel waarin je in het begin speelt met Rick Wheeler. De nieuwe toevoeging is de uitgebreide verhaal modus. Race je weg in hoge snelheid door het verhaal en langzamerhand zul je met de karakters Captain Falcon, Samurai Goroh en Black Shadow kunnen spelen. De modus gaat gepaard met veelzijdige cutscenes en dialogen die voor elk karakter uniek zijn. In totaal zijn er acht karakters te 'verdienen', in de 40 missies die de modus bevat.

Naast de Story Mode zijn er nog een aantal andere spelmodi. De Grand Prix modus biedt drie kampioenschappen die in drie moeilijkheidsgraden gespeelt kunnen worden. In de Zero Test modus krijgen spelers de kans om 48 uitdagingen te voltooien door alle race technieken toe te passen. Voor de echte doorzetters is er nog de bekende Time Attack modus en de Training Mode.

F-Zero: GP Legend is ook met meerdere spelers te spelen. Vier snelheidsduivels kunnen hun GBA's aan elkaar linken om de strijd aan te gaan. Wanneer elk lid het spel heeft zullen er bonus circuits beschikbaar zijn. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • die stijl is inderdaad wel mooi, en de GBA-rom is super

  • deze lijkt me leuker dan de vorige :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren