1. Digital Extremes onthult next-gen titel

Digital Extremes onthult next-gen titel

Digital Extremes heeft vandaag het spel Dark Sector onthuld, een titel waar al jaren in het geheim aan is gewerkt. Een behoorlijke tijd geleden was Dark Sector namelijk al voor de PC aangekondigd, maar nu is het spel opnieuw aangekondigd voor de nieuwste PC systemen en volgende generatie spelcomputers. Specifieke (toekomstige) platformen werden niet genoemd, maar we kunnen het spel pas verwachten rond 2006.

Omdat Dark Sector voor de spelcomputers ná de huidige generatie gepland staat, belooft men een ware revolutie qua intense actie. De wereld waarin de speler geplaatst wordt, is totaal vernietigd en menselijke overlevenden zijn verspreidt over het zonnestelsel. Gewapende groeperingen moeten uit de weg worden geruimd en dat zal de speler middels veel geweld en actie voor zijn rekening nemen.

Concrete informatie is er nog niet, maar we hebben inmiddels wel ergens een indrukwekkende teaser gevonden. Surf hiervoor naar de officiële site en klik via een mirror door naar het betreffende filmpje. Digital Extremes benadrukt dat het hier absoluut gaat om real-time materiaal, maar vergeet ook niet dat deze titel voor ver in de toekomst staat gepland. Interessant is dit zeker, want het lijkt hier om de eerste signalen van volgende generatie software te gaan. Hopelijk horen we snel meer over Dark Sector.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • 0wnage :]

 • Klein bedankje naar TheOneGamer :). Als de teaser het op de officiële site het trouwens niet doet, klik dan ff op de bron bij TeamXbox; daar staat hij ook!

 • Niet onder de indruk.

 • Nou…ik ben anders wel onder de indruk :) Dit is wel een titel die ik aan mijn collectie wil toevoegen…alleen al om de graphics van mijn beeld te laten spetteren :P

 • ik vind het eerlijk gezegd wel doen

 • De wereld waarin de speler geplaatst wordt, is totaal vernietigd en menselijke overlevenden zijn verspreidt over het zonnestelsel. Gewapende groeperingen moeten uit de weg worden geruimd en dat zal de speler middels veel geweld en actie voor zijn rekening nemen.  Klinkt als muziek in mijn oren……………… overlevenden verspreid. Kom maar op.

 • Oh ja, dan moet je natuurlijk de hele wereld over, zodat je diverse omgevingen krijgt :P. Naja het is nog zo ver weg, dit spel, speculeren is een beetje zinloos.

 • Ik vind het filmpje niet special ofzo , toch heb ik er wel vertrouwen in .

 • pfuu 2006 dat duurt nog een tijdje

 • ……….ik zou al mijn geld ervoor willen wedden (..wat dus weinig is ma allé) da da zeker tot 2007 gaat duren……zo gaaat dat nu eenmaal bij "revolutionaire" spelletje

 • Next gen games gaan er beter dan dit uitzien. Dit ziet er niet veel beter uit dan Doom 3 (als het er al beter uit ziet…)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren