1. [Update] Speel Horizons voor zeven dagen

[Update] Speel Horizons voor zeven dagen

Atari heeft vandaag bekend gemaakt dat er een trial van zeven dagen van start zal gaan voor hun MMORPG Horizons: Empire of Istaria. In de trial zal het hele spel speelbaar zijn en kunnen spelers de volledige online wereld doorkruisen.

De download van de trial zal spoedig verschijnen. Horizons: Empire of Istaria is een 3D MMORPG die eind vorig jaar uitkwam. Atari hoopt door deze trial uiteraard meer mensen te kunnen trekken.

Update:

De demo staat ondertussen op GamersHell. Mochten er meer websites de demo aanbieden, dan vernieuwen we dit bericht. Overigens is deze download alleen voor Europese spelers. Niet-Europese spelers kunnen de demo niet spelen.

Downloads (995 MB)

Download 1 (GamersHell)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • waarom zijn al die MMORPG niet gratis, kijk je koopt het spel en als je het online wilt spelen mag je weer iets van 10euro per maand betalen om het te spelen, dan wordt het al gauw een duur spelletje..

 • de kosten voor een mmorpg server liggen heel hoog en om alle kosten uit het spel te krijgen worden ze vaak ptp,

  veel van dit soort spellen zijn trouwens gewoon te dlen ( niet allemaal )

  dan is het wel leuk om soms gewoon ff een paar maandjes zon spel te spelen. ik ga deze trial cker ff dlen gaan jullie van IG er een nieuws item van maken als ie uitkomt?  *update*

  kijk das nog een seen snelle reactie en ben er ook net achter dat chello sneller is geworden 300kb/sec -.- wat een dag :) • Let's see…

 • snuk, die server kosten zijn dan nou 1maal voor de uitgever.

 • Maar dat moeten ze wel terug verdienen he, die mensen die er aan werken moeten ook salaris krijgen. En als ze geen geld krijgen maken ze te veel verlies en gaan ze failliet he.

 • nou..heb em ff gespeeld maar tis nou niet egt sensationeel te noemen ofzow ziet er niet heel slecht uit maar alleen het chat systeem is al zo brak dat zelfs ik na 10 minuten iets had van..jah ksst dit ga ik niet verder spelen.

  er was niemand te zien en het had gewoon geen sfeer,jammer want de scrrenies zien er wel leuk uit.

 • The Prophet, ontwikkelaar van spellen waar je maar 1 keer voor betaald moeten toch ook salaris krijgen? Als ze een goed spel maken met geen maandelijkse kosten verkoopt het 5 keer zo goed en worden die kosten er sowieso uit gehaald.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren