1. Meer DVD versies van Unreal Tournament 2004

Meer DVD versies van Unreal Tournament 2004

Er zullen meer DVD versies van Unreal Tournament 2004 in omloop komen. De gelimiteerde DVD editie was in zeer korte tijd wereldwijd uitverkocht. Mark Rein van Epic Games heeft laten weten dat er op 13 april een nieuwe lading van deze gewilde versie verspreid zal worden.

Atari zal dit verhaal waarschijnlijk later officieel aankondigen. De gelimiteerde editie wordt hierdoor wel wat minder gelimiteerd dan voorheen. Unreal Tournament 2004 is nu al één van de beste multiplayer spellen van dit jaar, dat was ook te lezen in onze recensie van een paar dagen terug.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ze hadden het spel ALLEEN op DVD moeten uitbrengen. Had de overname van DVD over de CD bevorderd en had niet iedereen 6 CD's moeten wisselen bij het installeren.

 • Goedzo want ik moet hem nog halen en heb geen zin in 6 CD's…

 • Ik heb heb de DVD editie 2 weken terug op play.com besteld voor €26,50 inclusief verzending. (Inmiddels is ie duurder) Dit was gewoon de standaard versie op DVD, zonder headset of extra disc ofzow.

 • Is wel goed dat het nu zo is.

 • Komen ze nu mee…

 • Hoe zit het nou met die korting die mensen met UT2k3 zouden krijgen?

 • In Amerika zit er een bon bij die je kan opsturen samen met je UT2003 boxpapier en dan krijg je 10 dollar terug gestuurd, maar dat is alleen Amerika. Europa lijkt niet z'n regeling te hebben.

 • Ze hadden gewoon vanaf het begin allebei moeten doen… Er zijn ook nog steeds mensen die geen dvd speler hebben.

 • @Sander & Notorious:  Ik kreeg bij die versie van play.com (uit groot brittanië dus) een bon waarbij ik 7,50 engelse ponden terug kon krijgen door het volgende te doen:  - formuliertje invullen

  - bonnetje van UT2004 meesturen

  - CD1 van UT2003 meesturen  Ze verwachten dus dat je je oude spel opstuurt in ruil voor iets van 10 pleuro's… daar zijn ze dus ook niet helemaal goed geworden….  Oh jah, je moet ik de UK wonen en minimaal 18 jaar zijn…
 • Ik ben wel blij dat ik de Special Edition DVD versie van UT2004 heb kunnen krijgen. Wel jammer dat ze er nu toch meer gaan maken, dat maakt het Special/Limited toch een stuk minder. Dan krijg je hetzelfde als met de Sonic Adventure 2 birthday pack in Japan. Die was eerst maar 2 dagen lang via Dreamcast Direct (Japan only) te bestellen. Later hebben ze hem opnieuw uitgebracht, en je kan em nu voor minder dan 10 euro op vrijwel alle importsites kopen. Zonde….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren